Wihajster Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 a lewarek ci sie telepie na boki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 pewnie ze telepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 czyli juz wiesz co nalezy zrobic :mrgreen: a jak wyglada sprawa z poduszkami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 czyli juz wiesz co nalezy zrobic :mrgreen: a jak wyglada sprawa z poduszkami?? poduszki pod silnikiem i pod skrzynią wszystkie nowe :mrgreen: co Ty na to :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 wiec zostaje plecionka nic mi do glowy innego nie przychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 zdeniu: plecionka - ona od wewnątrz zaspawuje się z czasem i traci możliwość tłumienia drgań - czeka mnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 sam juz nie wiem gadalem z kolejnym niby specem od wydechow i mowi ze raczej nie bardzo to wyglada na plecionke gada ze gdy plecionka jest trafiona to bardziej sa objawy na zimnym silniku jak na cieplym a ja na zimnym mam wsio OK tylko gdy sie zagrzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 sam juz nie wiemgadalem z kolejnym niby specem od wydechow i mowi ze raczej nie bardzo to wyglada na plecionke gada ze gdy plecionka jest trafiona to bardziej sa objawy na zimnym silniku jak na cieplym a ja na zimnym mam wsio OK tylko gdy sie zagrzeje dokladnie ... gdy plecionka wysrana to telepie na zimnym .... a jak tam sprawa diagnozy autka .. jak bloki 000,003,004,013 ... wszystko w normie ... ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 a jak tam sprawa diagnozy autka .. jak bloki 000,003,004,013 ... wszystko w normie ... ??? no ni jak, po prostu nie ma kto mi zdjagnozowac a ja na tym sie niestety nie kumam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 a jak tam sprawa diagnozy autka .. jak bloki 000,003,004,013 ... wszystko w normie ... ??? no ni jak, po prostu nie ma kto mi zdjagnozowac a ja na tym sie niestety nie kumam no to zrobic na jalowym :!: ... zobaczyc jak dawki i takie tam pierdoly ;-) P.S to tak troszke bladzimy w chmurkach ..... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 ty jedź pierw na kanał i pomacaj wydech twej niuni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 ty jedź pierw na kanał i pomacaj wydech twej niuni tylko nie to on był już macany wiele razy i przez wielu :mrgreen: poza tym tu chodzi o wibracje budy spowodowane dr żeniem silnika nie wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 twoja niunie wyleczy tylko nowa plecionka :razz: jak juz piasalem wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 woja niunie wyleczy tylko nowa plecionka :razz: jak juz piasalem wczesniej nie wyleczy chłopie zrozum ze to nie sam wydech mi telepie tylko silnikiem czytaj wszystkie posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Ja mam dokładnie to samo ;/ Wymieniłem plecionke na nowa i nic niepomogło. TO drganie zaczyna mi coraz bardziej przeszkadzać jak stoje na światłach, w korku, grrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 nie wyleczy chłopie zrozum ze to nie sam wydech mi telepie tylko silnikiem mi tez sie telepal silnik tak nie spokojnie pracowal a wydech tez sie telepal a po wymianie bajka :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rav Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Ja mam podobnie,ale na zimnym silniku,jak by gdzies wydech obijał sie o podwozie,sprawdzałem na kanale i nigdzie nie dotyka.Jak rusze srodkowy tłumik do góry to przestaje.Wiec moze jest do wymiany plecionka,w kazdym sklepie z cześciami to dostane?kupuje sie pod dany model czy uniwersalan z odpowiednia przekatna?Samemu sie da wymienic,to jest skręcane czy spawane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 musisz znac srednice i długosc tu powinna byc 55mm i koło 12cm długa tak mi sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baskecior Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Kolego, u mnie ostatnio wymieniłem ostatnie wieszaki na wydechu i przestało nim telepać i nie pdczuwam drgań na budzie. Zrób to samo. Koszty praktycznie zerowe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Kolego, u mnie ostatnio wymieniłem ostatnie wieszaki na wydechu i przestało nim telepać i nie pdczuwam drgań na budzie. Zrób to samo. Koszty praktycznie zerowe ... bede musial zrobic to samo .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi