Bart-S Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Fajnie że 1.9, fajnie że 2004 i ekstra że Q... ale przydałby się jakiś dokładniejszy opis (w jakich okolicznościach kupiłeś, jakie wyposażenie itd). Z dodatków wypatrzyłem: - pakiet chrom - fotele sportowe - bi-ksenon - wielofunkcyjna kiera - rolety tylnych szyb - felga pająk 17" ET43
Flyer Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 2004 i czarne dokladki? Moze to rok modelowy?
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 taki kolorek kiedys mi sie podobal :> zadbana w srodku rzeczywiscie przdal by sie opis autka kiedys mialem takie felgi :gwizdanie:
kizior Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 Fajnie że 1.9, fajnie że 2004 i ekstra że Q... ale przydałby się jakiś dokładniejszy opis (w jakich okolicznościach kupiłeś, jakie wyposażenie itd). Z dodatków wypatrzyłem: - pakiet chrom - fotele sportowe - bi-ksenon - wielofunkcyjna kiera - rolety tylnych szyb - felga pająk 17" ET43 wszystko zgadza się! Auto sprowadziłem z Niemiec przy francuskiej granicy oprócz tego na wyposażeniu posiada: -klimatyzacja dwu strefowa -tempomat -6 poduszek -el.regulowane fotele -skórzana tapicerka -drewniane wykończenia -pakiet doświetlający wnętrze -tylni czujnik parkowania -audio oryginał, radio concert brak zmieniarki do szczęścia przydałoby się jeszcze podgrzewane fotele i nawigacja ogólnie autko spisuje się ok i jestem zadowolony z zakupu
KACPER1_2005 Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 1.9TDI 131PS :good:QUATTRO TO JEST TO :good: Kolor rzecz gustu
Wojtek_A4 Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Ladne autko. quattro :good: Bartek gdzie Ty widzisz sportowe fotele? Na moje oko to zwykle stolki tylko, ze w skorze.
misiek 1 Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 FURKA ŁADNA NAPISZ ILE CI PALI BO CIEKAW JESTEM FOTELE NIE SA SPORTOWE TYLKO ZWYKŁE SKÓRZANE
Bart-S Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Macie rację, zgapiłem się - fotele to standardowe stołki
kizior Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 Macie rację, zgapiłem się - fotele to standardowe stołki autko na trasie spala koło 6 litrów jakie koła polecacie na zimę? nie wie kto! gdzie można dostać zaślepkę od haka w przednim zderzaku
Chuck Norris Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Ładna A4, masz Q co jest ogromną zaletą, której ja niestety nie posiadam . Koła na zimę to chyba większość lata na 15", 16" więc je będę polecał (mam 15"). Aha... przyznaję racje Kolegom to są zwykłe stołki..
David Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 fajny kolor super ze zaczalbym od wywalenia drewna no chyba ze Ci sie podoba :gwizdanie: jakie plany na przyszlosc ??
kizior Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 jak na razie planuje tylko kosmetyka (2 wgniotki) dokupić zaślepke do zderzaka, nowe opony na lato koła na zimę jakąś zmieniarkę żebym mógł słuchać mp3 bo raczej zostanę przy seryjnym radyjku ewentualnie w przyszłości wymiana na radio z nawigacją! a co później to się zobaczy!
domin79 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 ....ładna i zadbana sztuka no i zamontuj podgrzewane stołki bo w zime będzie zimniuchno w pupe
misiek 1 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Macie rację, zgapiłem się - fotele to standardowe stołki autko na trasie spala koło 6 litrów jakie koła polecacie na zimę? nie wie kto! gdzie można dostać zaślepkę od haka w przednim zderzaku Ja na zime polecam 16 bo jak dla mnie 17 jest trochę za duża w lecie jznaczy na naszych krakowskich urwi kołach eżdrze na 17 ale komfort nie ten....ładna i zadbana sztuka no i zamontuj podgrzewane stołki bo w zime będzie zimniuchno w pupe :tongue4:ja mam podgrzewane i wszystko było ok w zimie super do czasu jak jadę z żoną a tu coś śmerrdzi raz drugi za w końcu patrze a w fotelu zrobiło siś zwarcie i wypaliło dziurę nie wiem skąd takie czary ale polecam w zimie fajna sprawa a w lecie jznaczy na naszych krakowskich urwi kołach eżdrze na 17 ale komfort nie ten
Gość radekk2000 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Na plus:-kolor,-quattro,-skóra.Wywal to drewno!!!
kizior Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 Na plus:-kolor,-quattro,-skóra.Wywal to drewno!!! a jakie listwy polecacie zamiast drewna bo srebrne tez mi się za bardzo nie widzą jakie dobrać do tapicerki (popielate są takie?)
KOval81 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Drewienko do jaśniutkiej tapicerki jak Twoja wygląda bardzo fajnie, więc nie słuchaj paplania, bo szczotkowane alu nie będzie tu pasować na pewno Jeśli masz jasny tunel, to możesz rzeczywiście spróbować carbon, albo czerń fortepianową - nic innego Ogólnie bardzo fajne zestawienie masz Q+Avant+oszczędny i dynamiczny motorek - oby bezawaryjnie smigała
Rekomendowane odpowiedzi