Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Czy podejdą zwykłe adboje do zawieszenia 1BE?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przy przebiegu 325 kkm padły mi z tyłu amorki 1BE, o ile same amorki sportowe już mam nagrane od TOM77 (monroe w dobrej cenie) to niestety nie ma odbojów do tego zawieszenia, a w IC zaśpiewali 150zł :polew: I tu moje pytanie czy można założyć standardowe odboje do tej zawiechy?? Pozdrawiam

Opublikowano

1be ma inne odboje i osłony niz w zawieszeniu 1ba

Opublikowano

Możesz jeszcze zapytać w tej firmie http://www.a4-klub.pl/smf/oryginalne_czesci_taniej_niz_w_aso_prosto_z_niemiec_wwwgetempl-t106211.0.html. Ostatnio wymieniałem u siebie tylne amory i kupowałem u nich oryginalne odboje, różnica w cenie porównując z ASO znaczna.

Opublikowano

A ile one kosztowały w twoim przypadku? Też masz 1BE? Brałeś od nich odboje z osłonami? Pozdr :hi:

Nie mam standardowe zawieszenie, odboje kosztowały mnie około 120 zł + koszty przesyłki 25 zł. Osłon nie kupowałem ponieważ moje były w bardzo dobrym stanie. Do sportowego zawieszenia odboje chyba są krótsze to może być też różnica w cenie. Jak masz dostęp do Etki to tam jest podana ich długość. Najlepiej napisz do nich [email protected] udzielą ci informacji.