Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AKE] Numer części dolnej osłony slnika i skrzyni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie, mam tylko pytanie gdzie można kupić oprócz aso (chcą za 2 osłony 1000zł).

Na allegro szukałem ale tego tyle jest... :(

Opublikowano

na allegro są też nieoryginalne osłony jeśli cię takie interesują

Opublikowano

Witam jak w temacie, mam tylko pytanie gdzie można kupić oprócz aso (chcą za 2 osłony 1000zł).

Na allegro szukałem ale tego tyle jest... :(

osłona skrzyni biegów manual diesel nr 8E0863822 217zł a pod silnik 8E0863821AN 420 zł u Gajosa skąd wziął się ten 1000zł u ciebie ??? :naughty:

Opublikowano

Jeśli chodzi o osłonę skrzyni biegów do AVF quattro:

8E0 863 822 D (8E0863822D) to trzeba do niej dokupić jakieś wkręty itp, czy są już w komplecie ? Nie wiem czego mi tam dokładnie brakuje, w każdym bądź razie osłony w ogóle nie mam...

Jeszcze jedno, przy przeglądzie, na wykazie części do wymiany, przy osłonę mam oznaczoną jako tył, a z tego co widziałem to osłony nie mam tuż za silnikiem (patrząc od przodu samochodu). Chyba nie ma 2 osłon skrzyni biegów na tył i przód ?

Opublikowano

...Na allegro szukałem ale tego tyle jest ...

Jakiś czas temu kupiłem te osłony na allegro

http://www.allegro.pl/item1114750244_oslona_silnika_skrzyni_audi_a4_01_08_spinki.html

I w sumie pasowały bez żadnych przeróbek. Jak na razie trzymają się całkiem dobrze.

Opublikowano

Odgrzeję trochę kotleta :wink4: w swojej b6 nie mam osłon pod silnikiem i skrzynią. Wpadły mi w rece ostatnio osłony od b7 2.0tdi z powyższych postów wnioskuję, że powinna bez większych kombinacji podpasować :mysli:

Opublikowano

...Na allegro szukałem ale tego tyle jest ...

Jakiś czas temu kupiłem te osłony na allegro

http://www.allegro.pl/item1114750244_oslona_silnika_skrzyni_audi_a4_01_08_spinki.html

I w sumie pasowały bez żadnych przeróbek. Jak na razie trzymają się całkiem dobrze.

wygląda ok. :good: jak ktoś chce sobie odpuscić orginał :cool1: