Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie się wybieracie na wakacje:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie się wybieracie na wakacje;>

może ktoś jedzie w te miejsce co inni:D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie chce zakładać nowego wątku więc tutaj zapytam :> Nie mam pojęcia gdzie wybrać się w te wakacje z biura podróży może ktoś zaliczył jakieś zaj..te miejsce i je poleci? Może ktoś był w Egipcie?

Opublikowano

do polski, a dokładnie w piękne okolice podkarpacia

Opublikowano

znaczy gdzie bo nie bardzo wiem co ciekawego tam mozna zobaczyc... chyba ze juz same bieszczady gdzies w okolicach wetliny

Opublikowano

cale wakacje spedzew Mielnie:) na wypoczynek pojade moze dopiero pod koniec wrzesnia a gdzie to nie wiem pewnie jakies cieple kraje:D

Opublikowano

A ja sobie jadę zagranice do Polski

Opublikowano

Nie chce zakładać nowego wątku więc tutaj zapytam :> Nie mam pojęcia gdzie wybrać się w te wakacje z biura podróży może ktoś zaliczył jakieś zaj..te miejsce i je poleci? Może ktoś był w Egipcie?

bylem w egipcie i nigdy wiecej tam nie pojade . chamstwo jakich malo i syf w porownaniu np do tunezji :) oczywscie wszysrko w pakecie all inclusive

Opublikowano

no może ktoś podrzuci jakieś fajne miejsca w Polsce, bo mam urlop od 10 lipca, i nie wiem gdzie się wybrać :mysli:

Opublikowano

A ja jadę do Polski, a jak hehe, tylko , że wcześniej zahaczam o Londyn, Paryż i Amsterdam, po 2 dni wszędzie :) W Polsce będę na ponad 2 tygodnie, czekają na mnie już części i Audiczka przejdzie gruntowny face lifting :) Jedzie ktoś z wysp do Polski w lipcu?

Opublikowano

ja jade 7.06 na suwalszczyzne (szelment) zresetowac glowe :gwizdanie:

we wrzesniu na kita :gwizdanie:

Opublikowano

bylem w egipcie i nigdy wiecej tam nie pojade . chamstwo jakich malo i syf w porownaniu np do tunezji :) oczywscie wszysrko w pakecie all inclusive

no to miło :confused4: Będę musiał pomyśleć o czymś innym... :decayed:

Opublikowano

znaczy gdzie bo nie bardzo wiem co ciekawego tam mozna zobaczyc... chyba ze juz same bieszczady gdzies w okolicach wetliny

cały rok tyram w grecji i dlatego wakacje spędzam w rodzinnych stronach, a że bieszczady są malownicze to lubię pojeździć tu i tam,

w sumie bez większego polotu (to nie egipt) ale za to takiego smażonego pstrąga tam nie mają :gwizdanie:

jeżeli interesuje Cię wypad gdzieś za granicę to obejrzyj broszury z jakimiś greckimi wyspami, podaj nazwę to Ci powiem co i jak, bo kilka zwiedziłem

dużo ludzi chwali też turcję

Opublikowano

rodos :naughty:

Opublikowano

egipt koniec pażdziernika

a polecam wrzesień w turcji wersja all last minuta- dałem 1300pln w tamtym roku-hotel Piink Palace

Opublikowano

osobiście nie byłem, ale jest to bardzo ładna wyspa z pięknym portem, z bardzo ładnym "zabudowaniem" ma swój klimat taki "grecki", każdy kto tam był nie żałował, jeszcze jej nie zwiedziłem (bardzo daleko od aten)

no i musisz wiedzieć, że jeżeli nastawiasz się na piękne piaszczyste plaże to jest ich mało w gr

Opublikowano

osobiście nie byłem, ale jest to bardzo ładna wyspa z pięknym portem, z bardzo ładnym "zabudowaniem" ma swój klimat taki "grecki", każdy kto tam był nie żałował, jeszcze jej nie zwiedziłem (bardzo daleko od aten)

no i musisz wiedzieć, że jeżeli nastawiasz się na piękne piaszczyste plaże to jest ich mało w gr

bardziej zalezy mi na wietrze. na rodos sa rewelacyjne warunki do kita

Opublikowano

Nie wiem kolego dlaczego tak twierdzisz że syff,moze byles w nie wlasciwym miejscu!! ja w zeszlym roku bylem tam w Sharm el Sheikh ->http://www.google.pl/images?hl=pl&client=firefox-a&hs=5Ar&rls=org.mozilla:pl:official&q=sharm&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=LWQiTIGMNeWjOPqb4J8F&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDoQsAQwAw

Miejsce piekne , ponadto polecam Sardynie ,jest tez przyjemnie , choc mieszkalem w Italii 6 lat ,to Wlochy nie znudza mi sie nigdy , szczegolie poludnie Italii , mieszkalem takze prawie 6 latek w Anglii W Londynie , tam tez mozna fajne miejsca znalezc, np: http://www.scarborough.gov.uk/,

teraz wybieram sie na Chorwacje , Kolega Tygrys juz tam byl i widzialem ze jest pieknie , mysle ze bedzie ok , Pozdrawiam All i zycze udanych wakacji .

Opublikowano

Byłem na Chorwacji - wyspa Rab. Potwierdzam jest zaje..scie i na innych sąsiednich wyspach również nie gorzej.

Opublikowano

Byłem na Chorwacji - wyspa Rab. Potwierdzam jest zaje..scie i na innych sąsiednich wyspach również nie gorzej.

No prawie na samym dole , kawal drogi :mysli:

Opublikowano

Miejsce piekne , ponadto polecam Sardynie

Również polecam, mili ludzie, piękny lazur ;)