Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie się wybieracie na wakacje:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pod koniec czerwca w jednym z biur podrozu w centrum handlowym (chyba tui z tego co pamietam) byla wycieczka na Krete all inclusive 4* hotel, przelot z Wawy.... zaluje wchoooj ze nie pojechalem, brak urlopu,

jak myslicie na przelomie 18.08- 1.09 znajda sie jakies last minut'y? wtedy mam urlop :kwasny:

Opublikowano
pod koniec czerwca w jednym z biur podrozu w centrum handlowym (chyba tui z tego co pamietam) byla wycieczka na Krete all inclusive 4* hotel, przelot z Wawy.... zaluje wchoooj ze nie pojechalem, brak urlopu,

jak myslicie na przelomie 18.08- 1.09 znajda sie jakies last minut'y? wtedy mam urlop :kwasny:

Z lastami to jest tak że nie przewidzisz :wink: Coś na pewno się trafi - ale czy akurat to co będzie Ci odpowiadało to już inna sprawa :whistling:

Opublikowano

moje kryterium to byle to by bylo gdzies w europie: grecja, bulgaria, hiszpania no i wyzywienie all inclusive, ale juz teraz cos w cenie max do 2000zl sie nie znajdzie :kwasny:

Opublikowano
koledzy a mozecie polecic jakies pewne i niedrogie biuro podrozy? moze byc gdzies z lodzi jesli nie to online:wink:

Pretoria na Piotrkowskiej 60 w bramie, mają oferty z Oasisa, Grecosa i innych sprawdzonych biur podróżny. Osobiście byłem w Tunezji z Oasis i gorąco polecam.

Nie chce zakładać nowego wątku więc tutaj zapytam :> Nie mam pojęcia gdzie wybrać się w te wakacje z biura podróży może ktoś zaliczył jakieś zaj..te miejsce i je poleci? Może ktoś był w Egipcie?

bylem w egipcie i nigdy wiecej tam nie pojade . chamstwo jakich malo i syf w porownaniu np do tunezji :) oczywscie wszysrko w pakecie all inclusive

Mój kolega z pracy był w Egipcie(wrócił w piatek i opowiadał).Tak jak kolega napisał wielki syf :thumbdown: Za te pieniądze lepiej zostać u nas.

Niestety, jeżeli ktoś wybiera się do krajów arabskich i narzeka na brud i estetykę to niech zostanie w domu, za to poznanie ich kultury i obyczajów jest bezcenne - zderzenie z innym światem, bez porównania (jak dla mnie) do nudnych wczasów w Europie :wink:

Opublikowano

Pretoria na Piotrkowskiej 60 w bramie, mają oferty z Oasisa, Grecosa i innych sprawdzonych biur podróżny. Osobiście byłem w Tunezji z Oasis i gorąco polecam.

mowisz maja tam przystępne ceny?

Opublikowano
Władysławowo na początku sierpnia jak co roku :decayed:

W drugim tygodniu sierpnia też się tam wybieram :decayed:

Jak będziecie jechać, "7"?

Opublikowano

mowisz maja tam przystępne ceny?

Ceny przystępne, tzn ja konkretnie rozglądałem się za Tunezją, dodatkowo można wynegocjować mały rabat od ceny katalogowej.

Opublikowano

Też byłem w Egipcie i jakoś nie narzekałem na syf, wiesz jak ktoś chce kupić pobyt 2 tyg all inclusive za 1800 zł to się nie dziwie. Ja Egipt bardzo sobie chwale i za miesiąc znowu lece.

Opublikowano

musze przyznac ze rozpierdzielaja mnie bankructwa biur podrozy

od dluzszego czasu przypatrywalem sie Atenie z oswiecimia

bardzo czesto oglaszali sie na gropuonach i innych fast dealach

pamietam dobrze, ze mieli swietna wycieczke na sardynie, gdzies tam na samo poludnie, w calkiem fajnych pieniadzach

na szczescie mloda mnie powstrzymala przed wydaniem kasy na 4 kupony

bysmy se kurna polecieli ..... i pare ladnych tysiakow w plecy

ech, trzeba byc teraz na serio neizle czujny by sie nie dac zrobic w jajo :kwasny:

Opublikowano
Władysławowo na początku sierpnia jak co roku :decayed:

W drugim tygodniu sierpnia też się tam wybieram :decayed:

Jak będziecie jechać, "7"?

7? Eeeee nieee... Raczej 1 :wink:

68447061.png

No chyba że sugerujesz inaczej bo w sumie nigdy tam nie jechałem :wink:

Opublikowano

Pierwszy raz wypuszczamy sie w Chorwacje,dokładnie Omniś czy jakoś tak.Jedziemy na dwa autka.

Miejsce juz zaklepane,byle tylko nie przez biuro bo teraz padają w potęgę.

Jedziemy 6 sierpnia na tydzień jak sie spodoba nam to może za rok wrócimy.

Opublikowano

Jedziemy 6 sierpnia na tydzień jak sie spodoba nam to może za rok wrócimy.

za rok wrocicie?

wezcie troche wiecej kasy, rok na Chorwacji niezle finansowo da w kosc

:wink:

Opublikowano

Ja byłem z wycieczką w Paryżu (prezent dla żonki). Jazda po stolicy Fr to duże wyzwanie do opanowania tylko dobre wrażenie zabija parkowanie i ... fotka gdzieś na wsi.

Dla lubiących wyzwania proponuję to miasto choć Neapol podobno jest mocniejszy. W rozmowie z policją francuską mówimy pa parle i jest oki.

Opublikowano

A ja wybieram się na weekend do Poznania z moją dziewczyną :D Moglibyście doradzić co zwiedzić :D I który klub jest w miarę fajny :banan:

Opublikowano

a ja tam jakoś jestem przywiązany do podkarpacia, 3 rok z rzędu okolice polańczyka, w tym roku Myczków:wink:

Opublikowano

te 2 wyzej to bardzo ciekawe posty

zeby po tym naszym kraju-raju mlekiem i miodem plynacym jeszcze tylko sie dalo tak szybciej dojechac z punktu A do punktu B i nie stracic przy tym fortuny

a to na drogi, a to na mandaty, a to na inne "wlepki"

i mysle, ze czlowiek zobaczyl by mnostwo bardzo ciekawych miejsc ....

zreszta zgodnie z przyslowiem - cudze chwalicie, a swego nie znacie

Opublikowano

Ja już niestety urlop mam za sobą... Mięsiąc wolnego zleciał w mgnieniu oka;] W tym roku był to rodzinny wyjazd do rodzinki w Portugalii, 2 tygodnie tam, sporo zwiedzania i przejechane pół kraju, ale warto było!! Zdecydowanie polecam! tylko kurde, ten Atlantyk troche zimny...;p Za rok planuje wybrać się na Chorwacje, oczywiscie samochodem i w wiekszej grupce znajomych;) ...a może z forum zorganizujemy jakiś wyjazd;)

Opublikowano

Ja z kolei myślałem nad "7", ale nie wiem jak z natężeniem ruchu na tej drodze..

bez_tytu_u.jpg

Opublikowano

Ja tez juz po urlopie jestem. Bylismy samochodem w Sanremo + wycieczka do Monako (2600km)

Jako ze wolimy kampingi to zadzwonilem na Jakis kemping w sanremo i pytalem sie o wolne miejsca. W odpowiedzi mi powiedziano ze owszem sa, ale nie rezerwuja bo jest duzy ruch. Pojechalismy w ciemno i dostalismy Bungalow- nawet niezly standard, niemalze jak w hotelu- lecz drogo- mysle (110€ na dobe za 2 osoby z sniadamiem).

Fajny kraj, ale jak sie autem jedzie to trzeba sie liczyc z jakimis otarciami. Jezdza tam jak szalency, na tych skuterach, a na drodze jak ci ktos mrugnie swiatlami to oznacza : Uwaga, ja jade!, a nie ze cie puszcza. :decayed:

Moja bestia na szczescie wrocila bez otarc. :wink:

Ciekawe ze na stacjach nie chca dawac rachunkow- znajomy wloch mi powiedzial ze tak tam jest. Ciekawa historia: zajezdzam na stacje na Autostradzie, i podchodzi do mnie gosc z taka saszetka na pasie i pyta sie czy do pelna i jakie paliwo, skinalem ze tak i ze ropa (1,71€) - do pelna bylo 108€, skasowal mnie i poszedl inne taknowac, a na pytanie o rachunek - powiedzial ze nie ma: :shock3:

Tak se mysle - kazdy moze sobie tankowac auta na stacji i kasowac- skad wiem ze ja to paliwo kupilem, skoro nie mam rachunku? :whistling: Ale niby tak tam jest.

A jak kiedys bylismy w Wenecji , tez autem i chcielismy na takim duzym parkingu zaparkowac, to sajgon niesamowity, a najlepsze bylo ze gosciu mi tam na jakims pietrze wskazuje miejsce i wkazuje na jakas tabliczke na ktorej jest napisane ze kluczyk musi zostac w stacyjce :doh: - i nawet mi wskazywal inne auta w ktorych sa kluczyki w stacyjkach. Powiedzialem mu zeby innego debila szukal. Zaparkowalem u jakiegos typa z kioskiem na podworku, spytalem sie ile chce za 4 godziny i gitara. Wzial 15€- na parkingu chcieli 45€ :glupek2:

My czesto jezdzimy w ciemno, pakujac w rezerwie namiot z wyposazeniem, i zostawiajac sobie mozliwosc przenocowania w aucie.

Acha - i jechalismy przez Szwajcarie- przepiekne widoki i serpentyny. Austria sie chowa.

Opublikowano

Acha - i jechalismy przez Szwajcarie- przepiekne widoki i serpentyny. Austria sie chowa.

potwierdzam... jeździłem jakiś czas temu po szwajcarii, piękne tereny, serpentyny i piękne wsie, takie prawdziwe, byłem pod ogromnym wrażeniem, a dokładniej byłem w rejonie Bazylei ale czesto zapuszczaliśmy się na wycieczki :wink: