Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie się wybieracie na wakacje:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja jestem nad tym polskim morzem i jak jeszcze raz ktos mi powie ze jest fajnie to wezme i jebne... :facepalm:

Opublikowano
Ja byłem z wycieczką w Paryżu (prezent dla żonki). Jazda po stolicy Fr to duże wyzwanie do opanowania tylko dobre wrażenie zabija parkowanie i ... fotka gdzieś na wsi.

Dla lubiących wyzwania proponuję to miasto choć Neapol podobno jest mocniejszy. W rozmowie z policją francuską mówimy pa parle i jest oki.

To chyba jeszcze nie jeździłeś w miastach Ameryki Śr,Płd lub Azji i Afryki tam to dopiero jest hardkor. Paryż czy sama Francja są raczej "cywilizowane", tylko trzeba mieć oczy w okół głowy ze wzgl na setki skuterów. Trochę gorzej jest w Rzymie, natomiast Tunezja czy Turcja tam jest już weselej :facepalm::naughty:

A ja jestem nad tym polskim morzem i jak jeszcze raz ktos mi powie ze jest fajnie to wezme i jebne...

Polskie morze pewnie i fajne ale na krótszy wypad i raz na 10 lat, za małolata było super bo były imprezki i tego typu klimaty. Teraz to się wielu ludziom nie dziwię że jadą z rodzinami do Chorwacji, bo morze jest cieplejsze i ładniejsze, raczej pewne słońce, widoki super, można dodatkowo inne kraje pozwiedzać, więc jest to taka mała przygoda :wink:. Minusem są tylko trochę wyższe ceny, plaże zwykle kamieniste no i dłuższy dystans(choć głownie po normalnych drogach, nie tak jak u nas). Polska jest piękna ale jak dla mnie raczej na krótkie wypady niż na wakacje na których mam wypocząć :wink:

Opublikowano
A ja jestem nad tym polskim morzem i jak jeszcze raz ktos mi powie ze jest fajnie to wezme i jebne... :facepalm:

Pewnie trafiłes na gorszą pogode ?

Ja byłem rok temu... w bluzach sie chodziło :D a do morze to można było wejsc ale na morsa.

Ogólnie fajnie wspominam ale szału nie było.

Jodu sie chociaz nawdychaj :wink:

Opublikowano

"To chyba jeszcze nie jeździłeś w miastach Ameryki Śr,Płd lub Azji i Afryki tam to dopiero jest hardkor. Paryż czy sama Francja są raczej "cywilizowane", tylko trzeba mieć oczy w okół głowy ze wzgl na setki skuterów. "

Masz rację nie jeźdźiłem na innych kontynentach. Ale po Francji trochę. Jazda po Paryżu i po Francji to dwie wg mnie oddzielne historie.

Opublikowano
Masz rację nie jeźdźiłem na innych kontynentach. Ale po Francji trochę. Jazda po Paryżu i po Francji to dwie wg mnie oddzielne historie.

Nie no to oczywista oczywistość:wink:, ale jest wiele miast jak Lyon czy Marsylia lub Tuluza gdzie jest podobnie, choć oczywiście w mniejszej skali. We Francji bywam dosyć często z racji pewnej pasji,do Paryża można się przyzwyczaić ale nie jest tak źle, jest jak w każdej wielkiej aglomeracji. Trzeba się tylko dostosować i widzieć wszystko dookoła, natomiast w egzotycznych krajach to dzieje się wiele. Człowiek może tam nieźle się strachu najeść, bo ruch tam to pełna"wolna amerykanka", no chyba że ktoś jest na maksa wyluzowany :wink:.

Opublikowano

Pewnie trafiłes na gorszą pogode ?

Nie chcę o tym rozmawiać... :facepalm::facepalm::facepalm:

No ale na szczęście już po urlopie :decayed: Pora w pracy odpocząć :polew:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

A zna ktos jakies dobre miejsca (domki ) w górach lub na mazurach albo tez nad możem :) ktore warte sa polecenia :):) chodzi mi o Polskie :)

Opublikowano
A zna ktos jakies dobre miejsca (domki ) w górach lub na mazurach albo tez nad możem :) ktore warte sa polecenia :):) chodzi mi o Polskie :)

Szczerze polecam to miejsce: Domki Zakopane - pokoje, noclegi, domek w Zakopanem, Murzasichle

Nowe domki ładnie urządzone, nowy sprzęt wewnatrz i naprawde w porządku właściciel :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja po raz drugi Poronin, zapewne w sierpniu. Kto się pisze na spocik w Zakopanem?:grin: