olovski Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 siemka jak ze przod juz gotowy trzeba zajac sie tylem i teraz tak szukac czesci z ATE czy wybrac taki zestaw http://moto.allegro.pl/item1043032770_zestaw_z_tloczkiem_audi_b4_a4_a6_a8_vw_passat_golf.html zna ktos te firme??
Dev Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 super cena za ten zestaw, ale firmy niestety nie znam :good: :good: mam nadzieje ze to nie jakaś chińszczyzna :mysli: :mysli:
olovski Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 no ja znalazlem tylko tyle http://www.ertcompany.com/en/productos/productos3.asp?Id=166231 ale nic nie slyszalem o tej firmie :/ devastation powiedz mi na tylne heble tez dalbys rade zalatwic to co na przednie mi zalatwiles i jaka cena by byla??
Dev Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 potrzebujesz uszczelnienia kpl. na tylny zacisk czy tylko na tłoczek ????
olovski Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 mysle ze jedno i drugie w sumie nie dotarly jeszcze zaciski ale juz sa kupione i nie wiem w jakim stanie ale jak to ja raz a dobrze uszczelnienia napewno plus prowadnice i odpowietrzniki co do tloczka to zoabaczymy jak bedzie wygladal ale napewno co zestaw jak na przod[br]Dopisany: 16 Maj 2010, 21:58_________________________________________________jest jeszcze cos takiego http://moto.allegro.pl/item1015824767_reperaturka_zacisku_tyl_audi_seat_vw_tloczek.html ale firma tez spod znaku ?? jak dla mnie
Dev Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 mysle ze jedno i drugie w sumie nie dotarly jeszcze zaciski ale juz sa kupione i nie wiem w jakim stanie ale jak to ja raz a dobrze uszczelnienia napewno plus prowadnice i odpowietrzniki co do tloczka to zoabaczymy jak bedzie wygladal ale napewno co zestaw jak na przod jak bedziesz miał je w garści to daj znac jeżeli nie będa ciekły nie ma co sobie d....y zawracac
olovski Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 w sumie tak ale uszczelnienia nie zawadzi wymienic koszta nie tak duze a przynajmniej bede pewny i tak beda rozbierane piaskowane i malowane sam tloczek pewnie bedzie ok ale jak w przypadku przodu uszczelnienia byl kupil
Dev Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 w sumie tak ale uszczelnienia nie zawadzi wymienic koszta nie tak duze a przynajmniej bede pewny i tak beda rozbierane piaskowane i malowane sam tloczek pewnie bedzie ok ale jak w przypadku przodu uszczelnienia byl kupil musisz uwazac przy piaskowaniu tylnych alu zacisków aby ich nie uszkodzic aluminium nie nadaje sie specjalnie do piasku
Dev Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 żeliwne ????? dlaczego je w ogóle wymieniasz? :mysli: tam idzie inny klocek w porównaniu z alu
olovski Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 no w sumie nie wiem czy to zeliwo czy stal ale zdjecia Ci wysylalem plany wiekszych na tyl umarly wiec zostane przy tym co jest :)kupilem takie same a dlaczego zmieniam... i przod i tyl chodzi o klocki i tarcze mam do wymiany jak juz sie zabieram do tego to chce je troche odswiezyc zaciski jarzma a wiadomo w kilka godzin nie zdarze wypiaskowac dac podklad i pomalowac swoich przy wymianie klockow i tarcz tak wiec kupuje drugi komplet zrobie go perfekto i podmienie z moimi na gotowo a moje pogonie ewentualnie w sumie tanio kupiiem drugie wiec mozna jeszcze zarobic
Rekomendowane odpowiedzi