Skocz do zawartości
IGNOROWANY

VIII Tuning Show w Krakowie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taka imprezka hmmmm az grzech nie byc :naughty:

Opublikowano

Może spotkanko klubowe na miejscu ? :)[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 12:20_________________________________________________Jak myślicie kiedy lepiej jechać sobota czy niedziela ?

Opublikowano

najlepiej 2 dni :naughty: ale serio serio na hali fury stoja 2 dni wiec sam wybierz :hi:

Opublikowano

jest może ktoś z KRK kto podpowie czy można tam normalnie dojechać bez użycia amfibii :mysli: (no i czy w ogóle impreza bedzie) :mysli:

Opublikowano

byłem 2 razy i szału nie ma - o super furkach możecie zapomnieć - choć pewnie z roku na rok jest lepiej.Ale pojechać z nudów czemu nie - lepsze to niż siedzenie przed telewizorem :wink4:

Opublikowano

Impreza się odbędzie normalnie z dojazdem też nie ma problemu :)

Opublikowano

ma być wystawiony EOS znajomej z profi zabudową car audio wystawiony przez CARMANIĘ.. tzn zapowiadali na innym forum, że będą ;)

Opublikowano

byłem 2 razy i szału nie ma - o super furkach możecie zapomnieć - choć pewnie z roku na rok jest lepiej.Ale pojechać z nudów czemu nie - lepsze to niż siedzenie przed telewizorem :wink4:

bierzmy pod uwage tylko samochody na hali, a nie te przed wiec jak na warunki polskie to jest na czym oko zawiesic i z roku na rok mamy coraz blizej do naszych zachodnich i poludniowych sasiadow

Opublikowano

no i jak się podobało ??

dla mnie osobiście -bardzo sympatyczna impreza :good:

było na co popatrzeć i czego posłuchać :good: :good:

Opublikowano

:good:

poza hostessami to może kilka autek :good: ale prawda z roku na rok coraz lepiej :)