Ciepły Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 http://www.tuningshow.krakow.pl/index.php Kto się wybiera ?
Ciepły Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 Może spotkanko klubowe na miejscu ? [br]Dopisany: 17 Maj 2010, 12:20_________________________________________________Jak myślicie kiedy lepiej jechać sobota czy niedziela ?
AKWAMARYN_ Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 najlepiej 2 dni ale serio serio na hali fury stoja 2 dni wiec sam wybierz
Leman Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 jest może ktoś z KRK kto podpowie czy można tam normalnie dojechać bez użycia amfibii (no i czy w ogóle impreza bedzie)
miron78 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 byłem 2 razy i szału nie ma - o super furkach możecie zapomnieć - choć pewnie z roku na rok jest lepiej.Ale pojechać z nudów czemu nie - lepsze to niż siedzenie przed telewizorem
Ciepły Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 Impreza się odbędzie normalnie z dojazdem też nie ma problemu
jedrekx Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ma być wystawiony EOS znajomej z profi zabudową car audio wystawiony przez CARMANIĘ.. tzn zapowiadali na innym forum, że będą
A-rek Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 byłem 2 razy i szału nie ma - o super furkach możecie zapomnieć - choć pewnie z roku na rok jest lepiej.Ale pojechać z nudów czemu nie - lepsze to niż siedzenie przed telewizorem bierzmy pod uwage tylko samochody na hali, a nie te przed wiec jak na warunki polskie to jest na czym oko zawiesic i z roku na rok mamy coraz blizej do naszych zachodnich i poludniowych sasiadow
adamFox Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 http://www.tuningshow.krakow.pl/index.php Kto się wybiera ? ja się zjawię ale jutro
Leman Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 no i jak się podobało ?? dla mnie osobiście -bardzo sympatyczna impreza było na co popatrzeć i czego posłuchać :good:
Wąski Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 byłem 2 razy i szału nie ma - o super furkach możecie zapomnieć - choć pewnie z roku na rok jest lepiej.Ale pojechać z nudów czemu nie - lepsze to niż siedzenie przed telewizorem poza hostessami to może kilka autek ale prawda z roku na rok coraz lepiej
Rekomendowane odpowiedzi