durek Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Witam od kilku tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem audi . Jest to pierwsze moje audi i na pewno nie ostatnie. Wcześniej miałem golfa II 1.6 CL z 87' służył dzielnie ale nadszedł na niego czas Audiola jest z 96' wyposażona w silnik AFN 1.9 TDI 110KM w standardowym wyposażeniu było: - wspomaganie kierownicy - ABS - 2 poduchy - centralny - immobilajzer - el.szybki x2 - el. lusterka - el. szyberdach - radio concert - no i poprzedni właściciel zamontował na tylnej klapie znaczek S4 - stalowe fele 15" Jeżeli chodzi o modyfikację to: - zmiana radia (Pioonier w planach) - ściema szybek - centralny z pilota - Lampy przód (II polift lub Angel Eyes) Na razie są białe kierunki - Lampy tył (polift) Jest - Rejestracja podświetlana LED Jest - Oświetlenie wnętrza LED - Bagażnik LED Działa - Spoiler ze stopem Jest - felunek ;( - boczne kierunki białe Są - usunięcie katalizatora Wywalony - kierownica S-Line Obecna - CB-radio Zamontowane - gleba - turbo awx - jakiś sofcik - ściągniecie znaczków z tylnej klapy (zostanie tylko ) - ściągniecie haka - tłumik Zdjęć z dnia zakupu nie posiadam niestety na pocieszenie link do obecnych zdjęć Opinie mile widziane :>
mrogal Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Witam Opinie mile widziane :> wrzuc fotki tu zeby nie trzeba bylo ganiac po innych serwisach sie naklikac. wiec tak: gowno z grilla precz i znaczek i chromy gowno z klapy precz s4 tdi hak precz lotka z klapy precz do golfa mam sie tez przyebac?? :gwizdanie: plus za kiere plus za galke zmiany biegow szkoda ze nie ma klimy
Reniu Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Całkiem fajna Audiczka trochę pracy przy niej i będzie malina Podstawa to lampy na froncie i jakieś ładne koło. PS. tylko nie myśl o endżelajsach... w bmw to przejdzie ale w audi już nie
krzyniek Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Witam Opinie mile widziane :> wrzuc fotki tu zeby nie trzeba bylo ganiac po innych serwisach sie naklikac. wiec tak: gowno z grilla precz i znaczek i chromy gowno z klapy precz s4 tdi hak precz lotka z klapy precz do golfa mam sie tez przyebac ?? :gwizdanie: plus za kiere plus za galke zmiany biegow szkoda ze nie ma klimy żeś pocisnął a do hostessy też się przy***sz :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Witam Opinie mile widziane :> wrzuc fotki tu zeby nie trzeba bylo ganiac po innych serwisach sie naklikac. wiec tak: gowno z grilla precz i znaczek i chromy gowno z klapy precz s4 tdi hak precz lotka z klapy precz do golfa mam sie tez przyebac ?? :gwizdanie: plus za kiere plus za galke zmiany biegow szkoda ze nie ma klimy żeś pocisnął a do hostessy też się przy***sz :gwizdanie: a czekaj niech no ją klikne EDIT to watek motoryzacyjny jest
manny90 Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Koniecznie te chromy z grilla do wywalenia Lampki przód, tak jak Reniu mówił, koniecznie II lift Oczywiście zrobisz co będziesz chciał, to tylko sugestia. Dobre plany ale brakuje jeszcze polerki fajek
Olaf Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 golfa czepiac sie nie bede hahah ale ogolnie dramat po 1 gril wywal chrom ! po 2 znaczek z klapy s4 - tragedia diesel s4 ? haha po 3 lotka na klapie po 4 znaczek S4 na przednim grilu out + za kiere tylko to ! mam nadzieje ze dostaniesz olsnienia i to pozmieniasz poki co lekko wsia pachnie
Rekomendowane odpowiedzi