Flyer Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 wystarczy że podasz kilka osób i mozna to potraktowac sikiem prostym nawet jak na focie bede wyrazny ja?
lukaszr Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 nawet jak na focie bede wyrazny ja? W takim przypadku to może być różnie.
RS Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Ale bocznych przednich, czolowej ani o % :gwizdanie: ...nie znam sie na przepisach technicznych w Polsce za dobrze, ale cos mi sie w to nie chce wierzyc, bo przeciez wszystkie nowe A4-ki maja juz fabrycznie przyciemnione szyby w kolorze zielonym (nie wiem czy w innych kolorach tez), a Audi wyzszej klasy maja nawet przednie szyby wpadajace w Fiolet (chyba to sa jakies fotochromatyczne szyby, bo da sie to dobrze zauwazyc jak slonce swieci)
KANAL Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Ale bocznych przednich, czolowej ani o % :gwizdanie: ...nie znam sie na przepisach technicznych w Polsce za dobrze, ale cos mi sie w to nie chce wierzyc, bo przeciez wszystkie nowe A4-ki maja juz fabrycznie przyciemnione szyby w kolorze zielonym (nie wiem czy w innych kolorach tez), a Audi wyzszej klasy maja nawet przednie szyby wpadajace w Fiolet (chyba to sa jakies fotochromatyczne szyby, bo da sie to dobrze zauwazyc jak slonce swieci) I one sa fabrycznie przyciemnione jednak ich przepuszczalnosc jest na granicy prawa - 70% a podobno czasem przekracza ta granice i jakby policmajster sie uparl i mial odpowiedni sprzet do zmierzenia przepuszczalnosci moglby nam zabrac dowod. Ja na szczescie nie mialem jeszcze problemu z Panami niebieskimi za szyby. Czasem trzeba umiec rozmawiac i miec szczescie, czasem, jak sie trafi na ku**e to nic nam nie pomoze.
blazal Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Jak ktoś chętny to mogę dopisać gdzie konkretnie to ustrojstwo stoi. Jeżeli przenośny to będę strzelał: Redzikowo, Bydlino, Duninowo, Grabno, Zimowiska, Kobylnica ? Sprawdziłem - miejscowość Reblinko.
Dev Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 to nie jest na trasie Ustka - Gdynia :polew: :polew: :polew: :polew:
domjenick Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Panowie -skończcie opowiadać ,jak mają byc przyciemnione szyby i gdzie są radary...Michał-musisz zobaczyć fotkę,żeby w ogóle z nimi rozmawiać-to podstawa,powiedz,że nie wiesz ,kto w ten dzień prowadził,ale jak zobaczysz fotę-może sobie przypomnisz(lub Twój Ojciec etc...) po zobaczeniu fotki-stwierdzicie jej jakość i dokładność-jesli jest mało wyrazna-wiesz,że można się wykręcić od punktów,ale nie od mandatu-jeśli bedzie wyrazna-znajdz kogoś za***iście podobnego,w okularach i kto posiada Prawko,ale bardzo mało jezdzi,lub wcale z Prawka nie korzysta,postaw mu 0,75 dobrej wódy i niech bierze na siebie,zanim sprawa trafi do Sądu
Rekomendowane odpowiedzi