Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [b5 AFN 1.9 tdi] :P jak malowana USA ass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale te tylne lampki to mogl bys sobie zmienic :decayed: na diodowe al'a polift :slina:

zbyt wielu ludzi ma te lampki :thumbdown: ja lubie sie wyróżniac z tłumu ale też bez przesady :P

jak chcesz sie wyroznic to polecam al'a lexus :kox:

Opublikowano
  • Autor

ale te tylne lampki to mogl bys sobie zmienic :decayed: na diodowe al'a polift :slina:

zbyt wielu ludzi ma te lampki :thumbdown: ja lubie sie wyróżniac z tłumu ale też bez przesady :P

skoro te lexy polecasz to załóż je sobie z powrotem :polew::P mnie się podobają te diody które kupiłem i nie zamienię ich na żaden polift :P jak bym chciał mieć auto poliftowe to bym kupił 2000r i bym miał 100% lifta :P powodzenia w dalszych modach, wyrzuć tego 1.6 i wstaw 1.8 najlepiej T pzdr

Opublikowano

ładne aluski :good:

Opublikowano

skoro te lexy polecasz to załóż je sobie z powrotem :polew::P mnie się podobają te diody które kupiłem i nie zamienię ich na żaden polift :P jak bym chciał mieć auto poliftowe to bym kupił 2000r i bym miał 100% lifta :P powodzenia w dalszych modach, wyrzuć tego 1.6 i wstaw 1.8 najlepiej T pzdr

jezeli chciales mnie obrazic to ci sie nie udalo :kox: jak bys czytal moj watek to bys wiedzial ze 1,6 juz nie bedzie rezany :kox: a swap byl w planach ale nikt mi nie udzielil informacji jak to wyglada bo ci "z gory" kasowali moje tamaty :kox:[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 21:55_________________________________________________a i jeszcze jedno lexusy nie byly zalozone przeze mnie :wink4: polift to byla moja sprawka :wink4: wiec bez zbednego ubliżania :good:

Opublikowano
  • Autor

przeczytałem cały twój wątek już jakiś czas temu i nie staram sie nikomu ubliżać tylko zaczyna mnie nudzić to całe facelift-owanie dlaczego moderatorzy nie wyslą wiadomości odrazu dla nowo zarejestrowanych z treścią jesli chcesz zeby wszyscy cie podziwiali zrób glebe i z 95go zrób tak aby wyglądała jak 2000. każdy ma swój gust a o gustach sie nie rozmawia. tak wiec oby ci autko służyło jak najdłużej i zamknijmy temat tylnych lamp. :hi:

Opublikowano

przeczytałem cały twój wątek już jakiś czas temu i nie staram sie nikomu ubliżać tylko zaczyna mnie nudzić to całe facelift-owanie dlaczego moderatorzy nie wyslą wiadomości odrazu dla nowo zarejestrowanych z treścią jesli chcesz zeby wszyscy cie podziwiali zrób glebe i z 95go zrób tak aby wyglądała jak 2000. każdy ma swój gust a o gustach sie nie rozmawia. tak wiec oby ci autko służyło jak najdłużej i zamknijmy temat tylnych lamp. :hi:

ok jestem za :good: polowa forum zawsze mowi to samo :wink4:

1.gleba

2.fela

3.lampy polifty i gitara :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jezeli chodzi o glebe to sam o niej mysle ale nie dlatego ze zachecają na forum tylko dlatego ze przy 100km/h na rondzie auto mi pływa heheheh a ze u mnie same ronda to trzeba zwolnic :D gdyby nie szerokie laczki to pewnie dawno bym drugie drzewo zaliczył :D

Opublikowano

to zakladaj gwinta i po krzyku :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No ładne na parkingu zapatrzyłem się na d*py i bez gwinta klima poszła sie je(chać) :wallbash::angry::wallbash: jestem w trakcie zakładania zderzaka od S4ki ale baran mi wysłał go bez belki i musze teraz modzić żeby wszystko spasować na seryjnej belce

Opublikowano

to niech ci dosle belke :wink4: a co z klima bo nie kapuje :decayed:

Opublikowano
  • Autor

załamałem rurki klimy od pompy i rozszczelniłem ją dziura jest a gaz uszedł i teraz Musze je wymienić i napełniać klimę od 0 :wallbash: a belke z tego co się dowiedziałem to miał seryjną :kwasny: muszę kupić nową bo na seryjce nie siedzi ten zderzak za dobrze wiem bo od rana modzę żeby go dopasować :wallbash:

Opublikowano

Auto super, wysłałem Ci priva, jedyna rzecz jaka mnie bardzo interesuje a wręcz niepokoi to ten czarny dym po chipie :mysli: Co Ci mówili o nim chiptunerzy?

Opublikowano
  • Autor

włożę większe turbo i jak dostanie więcej tlenu to zmniejszy się kopcenie. silnik mam po wymianie uszczelki pasków pompy samo regulatory były ok tak jak zawory i szklanki. oleju nie bierze przynajmniej nie zauważyłem a smok to się dopiero zrobi jak kata wyrzucę :evil:

Opublikowano

Czarny dym nie powstaje przez turbo tylko układ paliwowy, jeśli kopci Ci tylko przy zmainie biegów czy gwałtownym ruszeniu to jest OK :good: no chyba ze masz nieszczelny dolot to wtedy kopci jak głupi :kox:

Na forum ktos pamietam pisał w jaki sposób osadzić zderzak S4 na seryjnej belce A4, no ale za chiny nie pamietam jak to znaleźć :no:

Opublikowano
  • Autor

kopci tylko po wyżej 3k i jak jest zimny ale na razie mnie to nie martwi za bardzo [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 20:30_________________________________________________kilka nowych fotek z nowym zderzaczkiem na str1 :D:naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

do tej usa klapy ta tylna tablica wyglada tragicznie !!! zrób sobie mniejszą pod wnęke !!

Opublikowano

Ale popsułeś samochód, ładna butelka a tak spaskudzona chromem na metry :wallbash:.

Weź to zerwij bo aż żal patrzeć na takie druciarstwo. Krzywe, cienkie chromowane paski w dodatku źle docięte :sick3:

Opublikowano

Dokładki i progi w kolor koniecznie :gwizdanie: bo zderzak przedni nie pasuje

Opublikowano

dołożyć ścieme przodu :gwizdanie:, zrób coś z tymi tylnymi lampami :shocked:, no i koniecznie gleba, bo kółko ładne i tylko się marnuje na takiej kozie ;(

Opublikowano

koza :confused4: i ten chrom :sick3: