JawoR36 Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Co to za lampki z przodu? Gdzie takie można dorwać?
pablo_9 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 powiem Ci szczerze, że ja bym tutaj inna felgę widział... wiem, że może oklepane ale wzór RS6 albo RS4 (starsze wzory)
slepy Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 jakie masz oponki na tych felgach, bo na straszny balon to wygląda, no i gleby troszki mało, ale pozatym całkiem zgrabna:wink:
szczuraz Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Opublikowano 5 Maja 2012 Co to za lampki z przodu? Gdzie takie można dorwać? napisz albo do kolegi Gwerty bo on robi takie na zamówienie albo do kolegi kaju182 bo on ma do sprzedania cały komplet w bdb cenie wiem, że może oklepane ale wzór RS6 albo RS4 miałem w zeszłym sezonie przez 2 miechy i mi się znudziły. Często zmieniam fele więc pewnie jeszcze nie jedna odsłona będzie. bo na straszny balon to wygląda, no i gleby troszki mało przód 225/45/17 tył 235/40/17 gleba wg papierów od sprężyn jest -60/-40 na tych fotkach jakoś kozowato wyszła zobacz foty w pierwszym poście jak wyglądała na ori zawiasie. To był typowy a4 allroad
Rekomendowane odpowiedzi