Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zbiórka krwii dla mojej mamy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie, to tak przed składaniem PITa :) jak możecie to oddawajcie, ja jutro się wybieram i jeszcze raz wszystkich zachęcam. Tak swoją drogą to nie chwaląc się w książeczce mam już wbite ponad 5l :cool1: i 3 razy płytki

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wczoraj oddałem krew z dopiskiem tak jak podąłeś na forum.

Na jaki adres wysłać ci ten papier ?[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 11:18_________________________________________________

Co do zaswiadczen to jak najbardziej jezeli ktos oddał krew prosze o wysyłanie ich na dane (napisze tutaj a nie na PW żeby było juz na przyszłosc):

Witold Roguski

ul. Mineralna 26

02274 Warszawa.

DZIEKUJEMY !!

Czyli adres jest nadal aktualny?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Akurat w tym tygodniu planowałem oddać krew.Dobrze że czasem lubię przetrzepać trochę forum.Sam mam grupę 0 rh-

Tak że oddam krew dla Twojej mamy.[br]Dopisany: 09 Lipiec 2011, 15:33_________________________________________________No i słowo się rzekło.W końcu dziś znalazłem chwilę żeby podejść do autobusu i oddać krew.

Nie wiem tylko dlaczego na zaświadczeniu przekręcili nazwisko :kwasny: W poniedziałek wyślę do Ciebie to zaświadczenie,jak by były jakieś problemy to daj znać to podjadę i każę im poprawić zaświadczenie.

imgkh.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W imieniu kolegi Witka chciałbym przekazać smutną wiadomość i jednocześnie wszystkim bardzo serdecznie podziękować za pomoc.

Witam

W imieniu moim oraz mojej Mamy dziekuje za wszelka pomoc jaka zaoferowaliscie.

Dzieki Wam dużo łatwiej walczylismy z choroba... mielismy pod dostatkiem krwi oraz płytek krwii. Duzo bezpieczniej było podczas chwil kiedy jej organizm "wchodził w dołki" parametrami krwii (po chemioterapiach).

Mama przeszła 5ec chemioterapii w fazie leczenia oraz jedna mocna chemioterapie przed samym przeszczepem. Przeszczep szpiku był od dawcy niespokrewnionego z niemiec.

Przez ok 2.5miesiaca po przeszczepie wszystko wygladało idealnie, pobrany szpik do diagnozy wygladał dobrze i był czysty od komórek nowotworowych.

Niestety nawrót choroby był bardzo mocny, komórki rozmnazały sie bardzo szybko i niereagowały na chemioterapie.

Przez 1.5tygodnia choroba rozpoczeła i zakonczyla swoje dzieło... Od remisji do pełnej zajetosci szpiku oraz krwii obwodowej komórkami nowotworowymi.

Niestety choroba okazała sie silniejsza i Mama zmarła 24.07.2011r.

Teraz Mama jest juz razem z moim Tata oraz Moja Babcia (Mama Mamy). Wszyscy odeszli od nas w przeciagu ostatniego 1.5roku...

Jeszcze raz dziekuje za okazana pomoc, jednoczesnie przepraszam za brak terminowosci w usługach jakie swiadcze dla Was. Na chwile obecna nie pracuje. Przepraszam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wyrazy głebokiego współczucia-naprawdę wielka tragedia...

Trzymaj się Witek trzeba żyć dalej......

Opublikowano

Także składam kondolencje od calej mojej rodziny.

Opublikowano

Moje kondolencje

Opublikowano

Wyrazy współczucia... :confused4: Trzymaj się Witek.

Opublikowano

Najszczersze kondolencje dla Ciebie i Twoich najbliższych Witku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.