vdm Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Proszę o pomoc klubowych szamanów, w rozszyfrowaniu błedów i logów. Rzeczą jasną jest, że moja lalka łapie notlaufa , więc pokusiłem się o kabelek i w końcu zrobiłem logi. błedy jakie zalegały z ECU: 3 Faults Found: 17965 - Charge Pressure Control: Positive Deviation P1557 - 35-10 - - - Intermittent 17552 - Mass Air Flow Sensor (G70): Open or Short to Ground P1144 - 35-00 - - 18062 - Please check DTC Memory of Instrument Cluster P1654 - 35-00 - - a teraz logi (dynamiczne robione na 3 biegu, deszcz nie pozwolił na więcej) Statyczne: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Dynamiczne: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
przemik Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Oprócz zasyfionego VTG... nic złego z tych logów, ktore zamiesciles nie wynika. Pojezdzij dynamicznie ze dwa tygodnie i przyjdz z logami dynamicznymi 011 i 010... porównamy czy jest poprawa.
vdm Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 Oprócz zasyfionego VTG... nic złego z tych logów, ktore zamiesciles nie wynika. Pojezdzij dynamicznie ze dwa tygodnie i przyjdz z logami dynamicznymi 011 i 010... porównamy czy jest poprawa. Wiekie dzięki za poświęcony czas Chyba jednak będe musiał wyczyścić turbinkę, bo raczej w jeździe nie zamulam . P.S. A co te 3 błędy oznaczają?
Sztomel Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 P.S. A co te 3 błędy oznaczają? :mysli pierwszy z nich mówi o przeładowaniu turbo drugi o przerwie w ciągłości przewodu lub zwarciu w sygnale z/do przepływki a trzeci mówi abyś wszedł Vagiem w 17 Instruments i tam odczytał zapisany błąd
Rekomendowane odpowiedzi