Mlody_02_87 Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 nic specjalnego, w planach zmiana przedniego zderzaka i przednich lamp. z chęcią posłucham ocen i propozycji modów. pozdrawiam.
mrogal Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 nic specjalnego, w planach zmiana przedniego zderzaka i przednich lamp. z chęcią posłucham ocen i propozycji modów. pozdrawiam. fajne wnetrze gala precz gril przedni precz, A4 i PLka z klapy precz,na glebe ja wieksza fele i swiatelka poliftowe na poczatek
Mlody_02_87 Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 PLka usunę jak będzie cieplej wtedy łatwiej zejdzie :>. a jestem w trakcie poszukiwania przednich lamp. a co do gleby to mam obawy już jest trochę obniżone i usztywnione zawieszenie.
kuternik Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Silniczek zacny Rzuć palenie damskich fajek
PABLO Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Witaj w gronie V6tek Środek dobrze wygląda, kiera od eski + fotele jak najbardziej na Później mógłbyś dołożyć pełny licznik z pełnym FISem i ewentualnie zmienić gałkę zmiany biegów Przed zderzakiem pomyśl najpierw o zmianie lamp na polifty czyli Valeo/Depo, tylne lampy też na drugi lift
PABLO Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 calkiem rzuc palenie ladny silniczek Albo przynajmniej niech nie pali w aucie :ranting1:
Mlody_02_87 Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 myślałem nad zmiana licznika ale to nie taka prosta sprawa wiec jeszcze z ty poczekam, a na lampki czekam jak znajdzie dobra okazja żeby takie kupić a co do palenia w aucie to jestem temu przeciwny, leżały w środku bo auto było w trakcie sprzątania, ale jak najbardziej dzieki za troske :>
Coleman Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 heee no ja nie stety pale w aucie i wogole ale nie damskie
Bogumił Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Gałka zmiany biegów nie pasuje do kierownicy z S-Line.
Mlody_02_87 Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 Posłuchałem rady kolegi mrogala PLki na tylniej klapie już nie ma
Rekomendowane odpowiedzi