Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Skuter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DOBEREK :hi:

panowie posiadam skuterka 50 taki łoooo

benzer.jpg

Tylko ze mam co raz wiekszy problem z nim... przejechane mam juz nim 8tys na czas byl wyminiany olej filtr co jakis czas czyscilem gaznik, tylko ze od nie dawna dochodzi do 50 i a ni km/h wiecej czy mozna cos zrobic zeby szybciej szedl??

jak mialem MZ to rozwiercilem dysze :) a tu nie wiem gdzie to jest nawet jak sie ktos zna to moze by mi pomogl czy da sie z tuningowac heee :naughty:

Opublikowano

Musisz pościągać blokady.Wpisz sobie w google "Jak zdjąć blokady ze skutera" i tam znajdziesz wszystko łącznie z filmami instruktażowymi :hi:

Opublikowano

DOBEREK :hi:

panowie posiadam skuterka 50 taki łoooo

benzer.jpg

Tylko ze mam co raz wiekszy problem z nim... przejechane mam juz nim 8tys na czas byl wyminiany olej filtr co jakis czas czyscilem gaznik, tylko ze od nie dawna dochodzi do 50 i a ni km/h wiecej czy mozna cos zrobic zeby szybciej szedl??

jak mialem MZ to rozwiercilem dysze :) a tu nie wiem gdzie to jest nawet jak sie ktos zna to moze by mi pomogl czy da sie z tuningowac heee :naughty:

K04, FMIC, wtryski i bosch 044 i bedzie jechac jak powinno :gwizdanie:

Opublikowano

blokady,wydech mozesz jeszcze zmienic moduł bo napewno blokuje obroty,rolki do wariatora i sprężyny do sprzegla :) mowie serio jak chcesz to wal na pw to Ci powiem co i jak :wink4: troche sie przy tym dziadostwie bawie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

blokady zdjete juz dawno [br]Dopisany: 26 Maj 2010, 14:05_________________________________________________BUBA mow po polsku bo nie rozumie

:polew:

Opublikowano

blokady zdjete juz dawno [br]Dopisany: 26 Maj 2010, 14:05_________________________________________________BUBA mow po polsku bo nie rozumie

:polew:

Buba mówi większa turbina ( <333 ) większe IC z przodu skutera i wtryski bosh (bardziej wydajne xd) :tongue4:

Opublikowano

zagadaj do gościa raggaman on całkiem mocno siedzie w temacie skuterów :cool1:

Opublikowano

zagadaj do gościa raggaman on całkiem mocno siedzie w temacie skuterów :cool1:

i zrobi ci to o czym wspominalem :cool1:

Opublikowano

Ja ostatnio w swoim motorowerze wsadziłem 72ccm :evil: jeszcze go docieram, ale czuć różnicę :good:

Albo kup sobie peugeota, mają od nowości takiego kopa, że szok :>

Opublikowano
  • Autor

nie no ja go dostalem ja nawet nie lubie skuterow nie lubie automatu a chce go troche podrasowac bo mulasty jest :thumbdown:

Opublikowano

Ja też nie lubie automatów, więc kupiłem Rometa, taki motoruwer :naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor

tez mialem komara tzw heee i MZ 250 ale to byl sprzet

Opublikowano

Albo kup sobie peugeota, mają od nowości takiego kopa, że szok :>

Nowy koszyuje około 11-12 tyś.

Ja kupiłam zipp'a Axis'a do pracy :gwizdanie:

Opublikowano

No tak, to jest ten ból, ale ostatnio kumpel dał mi się przejechać starym Piaggio, bodajże z 96' - normalnie dęba stawał, a nic w nim nie było 'tjuningowane' :kox: Moim zdaniem lepiej kupić takie stare piaggio, albo peugeota i sobie go wyremontować, wyjdzie tyle samo, albo troszke drożej niż ta chińszczyzna z reala, później i tak się zwróci, bo chińczyka trzeba robić po jednym sezonie, więc nie ma porównania do włocha :P . Np. mój niby romet, po jednym sezonie cały cylinder, tłok itp nadawało się do wyrzucenia, a moplik zrobił 2,5 k km :D

Opublikowano
  • Autor

ja swoim 8tys przejechalem bez dokladania ,nie jest zle ale mul

Opublikowano

ludzie kosiarki nie powinny po ulicach jeździć! jak słyszę ten dźwięk to.... :sick3: :sick3: :tongue4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Albo kup sobie peugeota, mają od nowości takiego kopa, że szok

I wpieprzaj później kasę na porypane części :decayed: Gaźniki Keihin droższe od Dellorto o 50 % :tongue4:

Prawda jest taka..z chinola żadnych mocniejszych atrakcji nie zrobisz.. ja sprzedawałem łepalom całe silniki Minarelli Horizontal ( Aerox, Sr ) na swapy.. i taki seryjny silnik dobrze odblokowany i poprawnie wyregulowany poleci licznikowe 80-90 :naughty:

Chinol to chinol..niezależnie od tego jak mocną replikę Minarelli zrobią to i tak wszystkie ich podzespoły są o kant potłuc.

Jak potrzebujesz części to pisz..mam dobre dojście po dobrych cenach..nawet na zamienniki sportowe.

Opublikowano

Ooo bym potrzebował kilka części do mojego pierdzika, zrobię listę i pójdzie na PW. Co do peugeota to masz rację, części są drogie, ale chyba warto, do chińczyka też trzeba trochę włożyć po roku-2 latach użytkowania i wychodzi nieco mniej niż do peugeota, natomiast komfort i moc pozostawia chińczyk wiele do życzenia. :wink4:

Opublikowano

ludzie kosiarki nie powinny po ulicach jeździć! jak słyszę ten dźwięk to.... :sick3: :sick3: :tongue4:

Otuz to dobrze prawi dac mu wodki!!!

Panowie jak juz to rower:) troche ruchu a nie tylko d*py wozić

Opublikowano

ale chyba warto

Nie warto.. lepiej kupic coś z Minarelli..silnik trwały, części barszcz w naprawie prostota :hi:

Ooo bym potrzebował kilka części do mojego pierdzika, zrobię listę i pójdzie na PW.

ok.