Emillian Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ej no dobra a co z podłączeniem kierunkowskazu? Podłączacie do bocznego kierunku w błotniku czy wgryzacie się do licznika?
r7adek Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Podpinam się pod temat, bo mam zamiar wymienić u siebie lusterka na elektrycznie składane. Z tego co tu piszecie, to wystarczy kupić obudowy lusterek z B8 oraz kierunki i to wystarczy ? I jak Emillian pyta,gdzie się wpiąć ?
zychu000025 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam. Czy już ktoś wie gdzie podpiąć kierunki od lusterek żeby wszystko hulało? Musze szybko wymienić lusterko i mam na oku właśnie lusterka z modelu b8. Prosiłbym o szybką odpowiedź
Emillian Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Ja podczepilem je do blotnikow , nie chciało mi się szukać przewodów w desce to poszedłem na łatwiznę ?
sqweezer Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Wiec tak, moje B7 byla bez skladanych tzn jeszcze jest bez składanych lusterek, kupilem wczoraj komplet 14pin z B7 i obudowy z B8 z kierunkami oraz dolna oslonka z ledami z A6 czyli czytajac poprzednie dwie strony zestaw mi niby spasi. Tylko ze mam pytanie z innej beczki, bede dawal auto do magika bo mam nadkola do wymiany bo je jednak troche rdza zjadła i zachodzi tu moje pytanie, skoro bede mial kierunki w lusterkach i jak bym chcial w nadkolach pozbyc sie kierunkow całkowicie by miec czyste nadkole bez kierunka starego, moge sie np spodziewac jakis problemow pozniej np podczas przegladu albo jak by mnie men in blue zatrzymali? Czy mozna dziure zalatac? Fotki moge jakies zrobic przy procesie produkcji oraz jak mi to wyjdzie jak by ktos byl zainteresowany.
r7adek Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 W dniu 7.01.2017 o 20:24, zychu000025 napisał: Witam. Czy już ktoś wie gdzie podpiąć kierunki od lusterek żeby wszystko hulało? Musze szybko wymienić lusterko i mam na oku właśnie lusterka z modelu b8. Prosiłbym o szybką odpowiedź Faktycznie lusterka z b8 pasują do b6 bez rzeźby ?
beny2303 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie! Trzeba kombinować! Pisz do moglaj80 on rezał na b8 Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez beny2303
r7adek Opublikowano 9 Grudnia 2019 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Do tych co rezali lusterka z b8 do b6. Jak uporaliście się z wciśnięciem tej sprężyny z zabezpieczeniem, bo masakra ni jak nie idzie jej wcisnąć.
the_naturat_com Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Co robicie z kierunkami w błotnikach? Zostawiacie?
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 24 Lutego 2023 Opublikowano 24 Lutego 2023 Witam . Poruszę temat odświeżę ! Czy ktoś konkretnie zrobił kierunki w lusterkach A4B7 ? potrzebuje konkretów od kogoś kto założył i działają . Pozdrawiam
ArmiDali Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca @waldek22 Skąd kierunkowskazy w lampie z B8 biorą sygnał załączenia skoro okablowanie lusterek B7 nie ma takiego przewodu?
Rekomendowane odpowiedzi