Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RS4 Cantona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to są wzmocnione tuleje poliuretanowe

Opublikowano

Furka rodem z forum takich jak VWvortex, Audizine itp :kox: :kox: aż miło poogladać :slina:

BVBe0.jpg

gdzie mozna kupic te czerwone wahacze :decayed:

ktoś na forum nawet sie ogłaszał że jest w stanie takie wykonać :wink4: ale niestety nie pamietam kto

Opublikowano

taki czerwony wahaćz jak wpływa na prowadzenie? Auto jest stabilniejsze?

Opublikowano

Piękna niunia pozazdrościć :hi:

Opublikowano

Przyśpiesza ładnie. Ale tak zapier#alać po mieście... :gwizdanie:

Z tymi filmami to też lepiej uważać. Jeden co subaru tak jeździł, poszedł siedzieć i samochód mu zabrali, po zobaczeniu prze policję filmiku na YT :naughty: Dużo takich RS-ek w mieście nie ma, żeby nie dojść kto to.

musialby chyba wyjsc z siekiera i zabic kamerzyste zeby ktos sie czepil :decayed:

a wiec informuje wszystkich - osoba na filmie rozpedzila auto do predkosci 50 km/h po czym natychmiast przestal sie rozpedzac !

Przepisy chyba nie reguluja w jakim czasie osiagnac mozna te 50 km/h .. W 30 sek czy 1,5 sek :)))))))

Panowie - dajcie na luz i skupcie sie pls. na aucie i pracy jaka w nie wlozono a nie na leczeniu swoich kompleksow ( min. Prof. Miodek )

Opublikowano

się chłopca ze stolicy rozbujały :kox:

Opublikowano

A ja oblookam na zywo w poniedzialek! Moze sie nawet przejade? :evil:

W bagazniku :polew:

Opublikowano
  • Autor

siemanko Ajax, widzimy się i jeździmy :>

Opublikowano
  • Autor

dajcie spokój, ja poprawnie pisał nie będę, ważnie się nie poczułem. chciałem się podzielić projektem a Wy nie umiecie docenić. sami coś zróbcie swoimi rękami. Wasze uwagi są żałosne i wiecie o czym świadczą? o tym że nie znacie się na autach tylko na ortografii co najwyżej :) z przykrością to stwierdzam ale to chyba fakt,bo w kółko jeb....cie o literach a nikt nawet nie spytał jakie turbo, jakie wtryski, jaki icek czy coś jest zje......ne a może coś jest czego jeszcze nie było a może komuś coś doradzić. lepiej debatować o błędach czy o jeb....m pajacu w subaru, który pewnie nie zejdzie z gaju do końca wyroku za tych przechodniów. szkoda mi Was bo zatruwacie sobie głowy bzdurami. a szanuje każdy samochód i powie to każdy kto mnie zna bo jestem fanem motoryzacji a nie ortografii. zacznijcie żyć na dużych obrotach , tego Wam Wszystkim życzę... i bierzcie się za rezanie bo nie ma większej frajdy jak robisz sam przy swoim aucie. a potem wszystko w miare działa i przynosi satysfakcje. co do ego to chyba nie mój problem :polew: musiał byś mnie chyba objechać na kresce ale to i tak by nie trafiło w moje ego tylko w kieszeń bo musiałbym rezać coś lepszego. pewnie i to skomentujesz :polew: tak na przyszłość nie lepćie tak do siebie, ja do złośliwych nie należe

Opublikowano

Furka jest za***ista i zrobiona z gustem..zero przesadyzmu ..tera pytanie..co dalej Panie Cantona ? :naughty: :naughty:

Opublikowano

piękna - nie mogę się napatrzeć - niekiedy mam smaki wymienić moje B7 na taki właśnie klasyk :wink4:

Opublikowano

Ale fura :kox:

Graty :cool1:

Opublikowano

Furka jest za***ista i zrobiona z gustem..zero przesadyzmu ..tera pytanie..co dalej Panie Cantona ? :naughty: :naughty:

lepiej nie pytaj...serio :shocked:

Opublikowano

piękna - nie mogę się napatrzeć - niekiedy mam smaki wymienić moje B7 na taki właśnie klasyk :wink4:

ja tez tylko w moich warunkach musial bym wydac 250 tys. pln za 9 letnie auto i to mnie skutecznie powstrzymuje :wallbash::)

Opublikowano
  • Autor

dalej, będziemy upalać

Opublikowano

wypucowane to dopiero wali po oczach :kox: a filmik "widok z promki" oglądam już chyba z 100 raz - jak patrze jak to się rozpędza to... niby wolę diesel'a, ale w tym przypadku to by mi PB nie przeszkadzało :good:

Opublikowano

dorzucilem jeszcze :gwizdanie: