SoMeS Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Kiedyś nagrali o mnie dwa odcinki w 997, czy chcesz być wspomniany w trzecim??? to ty kozak jesteś czy zgrywasz cwaniaka tylko? to już brzmi conajmniej jak groźba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zluzujcie, bo jakis niepotrzebny ferment tworzycie. Kazdy ma prawo sie pomylic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 przeciez grypsil ciach bajera !!! :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 00:47_________________________________________________Canton wycioles cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cantona Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 wyciełem bo tu nikt tego nie potraktuje jako żart, zaraz będą szukać prokuratora. Kiedyś umieściłem filmik to też doszukiwali się pirata i umieszczali porównania. Dlatego tak rzadko bywam na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Twoje auto było w programie rzeczoznawca na tvn turbo, nie dość że nazwali je a4 quattro to jeszcze pokazali wszystkie uszkodzenia oraz kosztorys naprawy 32tyś... Twoje parcie na szkło czy nawet o tym nie wiesz to nie jego .... tamto bylo srebrne daltonizm sie klania .... no to prawie zadna roznica [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 18:41_________________________________________________ Twoje auto było w programie rzeczoznawca na tvn turbo, nie dość że nazwali je a4 quattro to jeszcze pokazali wszystkie uszkodzenia oraz kosztorys naprawy 32tyś... Twoje parcie na szkło czy nawet o tym nie wiesz on ma takie parcie na szklo ze nawet nie prezentowal osobiscie swojego auta w OPT tylko poprosil o to Adama wyciełem bo tu nikt tego nie potraktuje jako żart, zaraz będą szukać prokuratora. Kiedyś umieściłem filmik to też doszukiwali się pirata i umieszczali porównania. Dlatego tak rzadko bywam na tym forum. Nie zmienia to faktu że , Cantona nie śpi ......... :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 01:10_________________________________________________Nic się nie przejmuj Piotrek olej to :gwizdanie:" gdzie polaków trzech , tam cztery zdania " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cantona Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 ja się nie przejmuję tylko nie lubię jak ktoś mnie nie zna a ocenia, wyjebane mam na przepraszam. nie śpię bo czekam na Barbórkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zawsze tak jest , z daleka to wszyscy ..... z bliska to SWOII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 tzw. polska zazdrosc, powszechnie znana... zamast pozytywnie podejsc do sprawy to a skad, po co, bleeee jak ty jezdzisz itp. do rumuuu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Remik masz rację Jak pies ogrodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 to bys widzial co sie dzieje z Rodakami w EU Jak masz wiecej lub zdecydowanie wiele to odrazu " klamuja " ze zlodziej [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 01:31_________________________________________________bo jak moze miec wiecej, przeciez musi krasc zamiast uzyc podkrecacza tzw. zaradny czlek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cantona Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 pada tam śnieg w tym uk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 pada na szczescie nie u mnie dzisiaj moze 2 cm spadly i widzialem je prawie godzine zobacz moj prof. foto robilem dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cantona Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 tutaj jest paraliż, dzisiaj rano rajd Barbórka i trochę słabo będą latać(wolno) i ciężko będzie się poruszać po wszystkich odcinkach. w zeszłym roku było fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 no a to dopiero sie zaczyna :gwizdanie: Teraz w UK jest paraliz - http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wielka-brytania/puste-polki-w-sklepach-na-stacjach-moze-braknac-pa,1,4015534,region-wiadomosc.html u mnie na szczescie sniegu nie widac :gwizdanie: od 6 lat tu mieszkam i to byl max rok temu :gwizdanie: na glownej drodze lodu nie bylo oczywiscie na letnich Co bedzie sie dzialo w tegoroczna nie wiem jak by co to kupie fele z zimownkami na te pare miesiecy :gwizdanie: no problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Kiedyś nagrali o mnie dwa odcinki w 997, czy chcesz być wspomniany w trzecim??? to ty kozak jesteś czy zgrywasz cwaniaka tylko? to już brzmi conajmniej jak groźba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Kiedyś nagrali o mnie dwa odcinki w 997, czy chcesz być wspomniany w trzecim??? to ty kozak jesteś czy zgrywasz cwaniaka tylko? to już brzmi conajmniej jak groźba Leże :polew: Co by nie było OT to powiem, że bardzo ładne auto masz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 to bys widzial co sie dzieje z Rodakami w EU Jak masz wiecej lub zdecydowanie wiele to odrazu " klamuja " ze zlodziej [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 01:31_________________________________________________bo jak moze miec wiecej, przeciez musi krasc zamiast uzyc podkrecacza tzw. zaradny czlek tu się akurat w pełni zgodzę tzw polska mentalność.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 cantona, własnie trzymam w rękach nowy numer GT :naughty: :naughty: Gratulacje !!! :good: :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 cantona, własnie trzymam w rękach nowy numer GT :naughty: :naughty: Gratulacje !!! :good: :good: :good: Skanuj szybko !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 też mam - wyszło fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi