Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Domykanie szyb z kluczyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie z tymi szybami.. mam problem. czasami jakoś same się otwierają.. pewnie jak się położy łokieć na ponel z przyciskami. Ale tam jest po środku przycisk który pewnie powinien blokować otwieranie . świeci się na zielono. jak sie wciśnie gaśnie ale nic się nie dzieje. O co biega? Pozdrawiam. :mysli:

Opublikowano

ten przycisk blokuje tylko możliwość otworzenia tylnych szyb przez pasażerów :)

Opublikowano

po czym sprawdzic czy w samochodzie jest moduł komfortu,szyby mi sie otwieraja i zamykaja jak przekręcam kluczykiem,mam teraz tez zamykanie na pilota,tzn. podłaczyłem sterownik pod włacznik zamykania i otwierana ten przy klamce kierowcy,czy mozna zrobic cos z tym zeby tez sie otwierały szyby i zamykały z tego pilota?

Opublikowano

witam wszystkich,ciekawi mnie ten wątek,u mnie szyby sie tylko otwieraja a nie domykaja,powie mi ktos dlaczego.

bo domykanie ma związek z tym jaki masz KOMP w aucie ...

a otwierają Cie sie ... pewnie jak wciśniesz "pipeć" na dzwiach od strony kierowcy :kox:[br]Dopisany: 15 Marzec 2008, 03:45 _________________________________________________

Niezłe te szybki :th:

ciekawe w jakim celu otwierają te szyby przy otwieraniu drzwi.. :mysli:

bo zamykanie to rozumiem hehe

ma jeszcze jakieś opcje ten moduł konfortu?

no jeszcze otwiera szyberdach i widzialem,ale w innym aucie ,jak wlacza sie radio, nota bene ciekaw jestem ,czy w audi jest to mozliwe

wszystko jest możliwe ... dobry elektronik i masz kłopot z głowy. znam jednego w Twojej okoli ... daj znać na PW to Ci powiem gdzie CI to zrobią ... no może nie za flaszke ale zawsze lepiej tak niż się "głowić" ... nie ?

:hi:

Opublikowano

Panowie pytanie

domykamie szyb z kluczyka działa, otwieranie z kluczyka działa kluczyk to fabryczny scyzoryk ale z pilota juz nie działa, da rade cos z tym zrobić żeby działał z pilota?

Opublikowano

pejsyk - alarm fabryczny czy dokładany??

Opublikowano

ja bym sprawdzil polaczenie modolu komfortu z pompka,pompka sama w sobie jest sprawna,skoro otwierasz z klucza,ale w module moze byc cos nie tak,napisz ,jak mowi pet3r :)[br]Dopisany: 15 Marzec 2008, 22:33 _________________________________________________modol tez jest pewnie ok,bo domyka szybki,ale bedzie cos wiecej wiadomo jak napiszesz co to za alarm

Opublikowano

witam. podłącze się do tematu. u mnie tak samo jest. elektryke mam tylko z przodu i szybki się otwierają i zamykają z kluczyka a z pilota już tego nie ma :wallbash:. kluczyk to scyzoryk. alarm firmowy ori audi. wszystkie a4 miały moduł komfortu z taką opcją??

Opublikowano

witam. podłącze się do tematu. u mnie tak samo jest. elektryke mam tylko z przodu i szybki się otwierają i zamykają z kluczyka a z pilota już tego nie ma :wallbash:. kluczyk to scyzoryk. alarm firmowy ori audi. wszystkie a4 miały moduł komfortu z taką opcją??

nie,niektore nie mialy tego w ogole,przed 97 bodajze ,nie mialy domykania nawet z klucza

Opublikowano

wszystkie mialy domykanie z kluczyka, nawet te z 94 roku, tylko nie mialy otwierania z kluczyka

Opublikowano

dzieki dark79 poszerzyles moja wiedze myslalem,ze jak nie ma otwierania, to i nie ma domykania :embarrassed:

Opublikowano

Witam

Problem rozwiązany, wystarczyła zmiana kodowania i teraz szybki z pilota smigają w góre i dół,[br]Dopisany: 20 Marzec 2008, 18:36 _________________________________________________Alarm mam fabryczny,

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a co możecie powiedziec o cabrio z 2002? jaka kombinacja przycisków otworzy dach :) lub go zamknie?

moze ktos cos wie to bardzo bym prosił

hej

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Dzisiaj założyli mi alarm Tytan DS 300 P...., wszystko jest OK, poza jednym.

Powiedzieli, ze nie da sie ustawić domykania szyb z pilota, ( że nie chce zaskoczyć ).

Nie wiem, czy im sie nie chciało pokombinować, czy jest coś popsute ?

Dodam, że domykanie i otwieranie szyb działa z kluczyka.

A może trzeba coś pokombinować z kodowaniem ???

Opublikowano

trzeba ustawic dluzszy czas zamykania w alarmie i odpowiedni o podlaczyc przewody

Opublikowano

Czyli nie pozostaje mi nic innego jak ponownie udać się do elektromechanika, bo raczej nie dam rady grzebać przy kablach.

A jak ustawić dłuższy czas zamykania w alarmie ?

Opublikowano

alarm powinien miec mozliwosc zaprogramowania"dlugiego czasu zamykania", chodzi o to zeby impuls zamykania byl dluzszy niz normalnie np 4 sek., powiedzmy 30 sek

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Czy ktoś może mi łopatologicznie napisać jak uaktywnić domykanie szyb z pilota

Opublikowano

Witam

Czy ktoś może mi łopatologicznie napisać jak uaktywnić domykanie szyb z pilota

Przytrzymać dłużej przycisk zamykania.