ArkadiuS Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mam plandekę Sorry za OT ale nie pod kolor ps: ciekawe ilu chińczyków tam przemycasz :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 sorry za OT, podziel 650 kg przez średnią wagę chinczyka i wyjdzie, co do plandeki to wersja przejściowa, do malowania mam pokrywę z odlewu na amorki gazowe ew. sterowanie pneumatyczne, ale to dopiero na jesień
siemian Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 sorry za OT, podziel 650 kg przez średnią wagę chinczyka i wyjdzie, co do plandeki to wersja przejściowa, do malowania mam pokrywę z odlewu na amorki gazowe ew. sterowanie pneumatyczne, ale to dopiero na jesień chcesz powiedzieć że mieści Ci się tam 600 chinoli i miska ryżu... nieźle... :gwizdanie:
ArkadiuS Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 sorry za OT, podziel 650 kg przez średnią wagę chinczyka i wyjdzie, co do plandeki to wersja przejściowa, do malowania mam pokrywę z odlewu na amorki gazowe ew. sterowanie pneumatyczne, ale to dopiero na jesień chcesz powiedzieć że mieści Ci się tam 600 chinoli i miska ryżu... nieźle... :gwizdanie: i Vario za kierą
KENOiX Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 ponad 200/400 : odczuwalna ta korekta po zabawie z podciśnieniem ?
ArkadiuS Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 ponad 200/400 : odczuwalna ta korekta po zabawie z podciśnieniem ? dziś pierwszy raz od wykonania moda+softa jechałem poza miastem. Przejechałem 500km po polskich drogach i powiem, że auto jest mega elastyczne na każdym biegu (płaski moment robi swoje ). Wyprzedzanie to czysta przyjemność
jaro4444 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 O co niby chodzi z tym podciśnieniem i pokrywą zaworów? Co macie za małę wartości podciśnienia by dostatecznie wysterować aktutatorem turbiny?
turdzi Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 ponad 200/400 : odczuwalna ta korekta po zabawie z podciśnieniem ? dziś pierwszy raz od wykonania moda+softa jechałem poza miastem. Przejechałem 500km po polskich drogach i powiem, że auto jest mega elastyczne na każdym biegu (płaski moment robi swoje ). Wyprzedzanie to czysta przyjemność ArkadiuS mowilem
ArkadiuS Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2010 O co niby chodzi z tym podciśnieniem i pokrywą zaworów? Co macie za małę wartości podciśnienia by dostatecznie wysterować aktutatorem turbiny? pokrywy zaworów nie wymieniałem , tylko kontrola węży. Ale po Twoim wyniku widać, że jest dobrze.
spetsnaz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 O co niby chodzi z tym podciśnieniem i pokrywą zaworów? Co macie za małę wartości podciśnienia by dostatecznie wysterować aktutatorem turbiny? Chodzi o nieszczelność spowodowaną pęknięciem króćca w osłabionym miejscu.
Winiu Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Niski moment poniżej 2 tys. jest specjalnie ustawiany na kompie, aby oszczedzic trochę sprzeńgło.
Leman Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Niski moment poniżej 2 tys. jest specjalnie ustawiany na kompie, aby oszczedzic trochę sprzeńgło. rozgryzłeś zagadke :kox:
Rekomendowane odpowiedzi