Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] a4 by gwerty kavlar & Plasti Dip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę Grzesiu, że rezasz fest... Pamiętasz jak gadaliśmy u Ciebie o moim samopoziomie? Nie jest z nim tak źle, reakcja nie jest mocno opóźniona.

BTW, jak większe hamulce zainstalowałeś, to teraz czas na felgi. Z przodu mniejsze, z tyłu większe - będziesz miał zawsze z górki :kox:

Opublikowano

moja imitacja samopoziomowania już siedzi w aucie.

robi ruch jak w oryginale góra-dół.

muszę jeszcze tylko to ogarnąć, żeby to wyglądało i pokaże ludziom :decayed:

Czekamy na materiał pokazowy - może zmienię swoją koncepcję i zrobię :wink4: po Twojemu.

Opublikowano

a tym czasem wykres z hamowni

463bdaaf9a7483f0m.jpg

wyniki zaskoczył

przed programem wyszło 130KM zamiast 115KM

i wielkie zdziwko

a po programie....

brak słów

Opublikowano

a tym czasem wykres z hamowni

463bdaaf9a7483f0med.jpg

wyniki zaskoczył

przed programem wyszło 130KM zamiast 115KM

i wielkie zdziwko

a po programie....

brak słów

seria to z pewnoscią nie była :kox: przyznaj sie cos tam dłubnął :naughty: turbo AWX czy BRD :naughty:

Opublikowano

ja właśnie nic.

tak z Niemiec przyjechało.

Opublikowano

ja właśnie nic.

tak z Niemiec przyjechało.

to musi tam cos siedzieć mocneijsze bo po samym sofcie to średnio możliwy przyrost :naughty: a jak kopcenie

Moze helmut turbo zmienił kiedyś :decayed:

Przyrost żywcem jak bym tam AWX siedział zamiast AJMa :decayed:

Opublikowano

kopcenie. po butowaniu na autostradzie myślę ze nie jest źle. ale teraz jedziemy w góry w dwa auta to będziemy jeszcze bardziej zwracać uwagę. co do spalania to spalanie jakoś mocno sie nie zmieniło

zobaczymy jak będzie z czasem, bo naradzie nalatałem z 500km[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 13:51_________________________________________________filmik z imitacji samopoziomowania:

trochę słabej jakości

ale widać

świstała idą w dół i wracają do góry.

w moim prototypie jest możliwość odwrócenia czyli

najpierw w górę i wracają w dół.

można tez regulować wysokość skoku.

Opublikowano

Elegancko to działa, teraz jeszcze z przedlifta kupić obudowe pod kierownicą, regulacje lamp przerzucic w inne dogodne miejsce niewidoczne :decayed: i policjant nawet nie połapie sie że to nie ori xenon :kox: :kox:

Opublikowano

tak mam zrobione. ze mam wsadzoną obudowe pod kierą z przedlifta, układ schowany ze nie widac.

Opublikowano

tak mam zrobione. ze mam wsadzoną obudowe pod kierą z przedlifta, układ schowany ze nie widac.

Ja o tym też myślałem, ale musiałbym stacyjke immo(dodatkowego) przełozyć i niewiem czy bymi to estetycznie wyszło

Dużo roboty z tym poziomem :mysli: trzeba ciagnać kable do wnętrza :mysli:

Opublikowano

nic nie trzeba ciągnąc. wszystko mam wzięte z wnętrza auta z pod kierownicy. większość z ori kostki od regulacji. jedynie +12 V do sterowania z świateł mijania z puszki bezpieczników.

Opublikowano

nic nie trzeba ciągnąc. wszystko mam wzięte z wnętrza auta z pod kierownicy. większość z ori kostki od regulacji. jedynie +12 V do sterowania z świateł mijania z puszki bezpieczników.

czyli robota we wnętrzu auta tylko :naughty: będe myślał :przebiegly:

Opublikowano

tylko wnętrze.

Opublikowano

Sory za głupie pytanie, ale u was tak psy się cisną o samopoziom czy tak dla własnego spokoju zakładacie?

Opublikowano

powiem ci szczerze , że rożnie, wcześniej udawało mi sie ich oszukiwać, przed odpaleniem świateł kręciłem pokrętłem. ale miałem w ori miejscu. teraz mam spokój

Opublikowano

qwerty powiem Ci tak , jesteś przechój w mega pozytywnym tego obraźliwego słowa znaczeniu :decayed: :decayed:

yyyy czy ja tam widzę 160ps i 378Nm??

Opublikowano

Gwerty :wink4: jak już

a dziękuję :naughty: staram się.

Opublikowano

Gwerty :wink4: jak już

ohh sorki pasowało mi z klawiatury tak :decayed:
Opublikowano

spoko :tongue4:

Opublikowano

gwerty gratuluje autka :notworthy:

śliczna b5 :) nie dość że wypas odpowiedni , to i motorek zapiernicza :notworthy: