moskal Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Czytam i czytam niektóre posty i już sam nie wiem czy jadę na zlot czy gejparty :polew: To mój pierwszy raz i zaczynam się bać :polew: nie bój sie , boli tylko chwilke - jak wchodzi łepek , później juz tylko ekstaza :kox: :kox:
hornet Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Czytam i czytam niektóre posty i już sam nie wiem czy jadę na zlot czy gejparty :polew: To mój pierwszy raz i zaczynam się bać :polew: NIe martw się. Po zlocie będziesz mógł swobodnie oddychać dwoma dziurami ( z przodu i z tyłu )
wypsiu Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 ...uważaj tylko bo co niektórzy mają rozmiary murzyńskie i jak trafisz na takiego to przez tydzień ziemniaki będziesz gubił w całości w tedy radze jeść gniecione... ...a po za tym jest spoko...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Czytam i czytam niektóre posty i już sam nie wiem czy jadę na zlot czy gejparty :polew: To mój pierwszy raz i zaczynam się bać :polew: proponuje zabezbieczyć się taka maską(patrz niżej)...jeśli chodzi o usta a jeśli chodzi o tylne wejście to nie ma sposobu na zabezpieczenie...pozostaje zacisnąć zęby i się przyzwyczaić
wypsiu Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 ...nie takie zabezpieczenia były rozrywane kutasami w strzępy... [br]Dopisany: Czerwiec 24, 2010, 11:36:08_________________________________________________ wypsiu,ogol klate ...mam nadzieje że tym razem będziesz miał obcięte winogrona i pawie oko będzie wydepilowane... :decayed:
klysek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 jestem taki mlody ;( i jestem dziewica chcialem z tym jeszcze poczekac ale jak jest tylu fachowcow w tym temacie ze chyba juz sie nie bede wachal
Hugo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ale dajecie w palnik.Branżowe pisma się do nas zgłoszą :polew:
Adas Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ale dajecie w palnik.Branżowe pisma się do nas zgłoszą :polew: i prezesa dadza na okladke pisma
Hugo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ale dajecie w palnik.Branżowe pisma się do nas zgłoszą :polew: i prezesa dadza na okladke pisma :polew: :polew: :polew:
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 twarz prezesa na środoku okładki niczym słońce ,a my zrobimy z naszych sprzętów promyki dookoła
Hugo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaraz będę z kropek nawalał.Zboki spokój ma być.Wracamy do tematu :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaraz będę z kropek nawalał.Zboki spokój ma być.Wracamy do tematu :gwizdanie: to już mobbing :gwizdanie:
poziek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaraz będę z kropek nawalał.Zboki spokój ma być.Wracamy do tematu :gwizdanie: Lepiej opowiedz jak to się z CeTeVałem zabawiacie w Lublinie :naughty: :naughty:
WOLF A4 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Prosze o wpisanie mnie na liste rezerwowa Wolf i Karo Dzieki pozdrawiam
moskal Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Prosze o wpisanie mnie na liste rezerwowa Wolf i Karo Dzieki pozdrawiam pisz PW do Bieńka inaczej tego nie zalatwisz
Rekomendowane odpowiedzi