zieluch Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 dobre elvisy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Czytam i czytam niektóre posty i już sam nie wiem czy jadę na zlot czy gejparty :polew: To mój pierwszy raz i zaczynam się bać :polew: nie bój sie , boli tylko chwilke - jak wchodzi łepek , później juz tylko ekstaza :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Czytam i czytam niektóre posty i już sam nie wiem czy jadę na zlot czy gejparty :polew: To mój pierwszy raz i zaczynam się bać :polew: NIe martw się. Po zlocie będziesz mógł swobodnie oddychać dwoma dziurami ( z przodu i z tyłu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 ...uważaj tylko bo co niektórzy mają rozmiary murzyńskie i jak trafisz na takiego to przez tydzień ziemniaki będziesz gubił w całości w tedy radze jeść gniecione... ...a po za tym jest spoko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Czytam i czytam niektóre posty i już sam nie wiem czy jadę na zlot czy gejparty :polew: To mój pierwszy raz i zaczynam się bać :polew: proponuje zabezbieczyć się taka maską(patrz niżej)...jeśli chodzi o usta a jeśli chodzi o tylne wejście to nie ma sposobu na zabezpieczenie...pozostaje zacisnąć zęby i się przyzwyczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 wypsiu,ogol klate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 ...nie takie zabezpieczenia były rozrywane kutasami w strzępy... [br]Dopisany: Czerwiec 24, 2010, 11:36:08_________________________________________________ wypsiu,ogol klate ...mam nadzieje że tym razem będziesz miał obcięte winogrona i pawie oko będzie wydepilowane... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 kul bajerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 jestem taki mlody ;( i jestem dziewica chcialem z tym jeszcze poczekac ale jak jest tylu fachowcow w tym temacie ze chyba juz sie nie bede wachal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ale dajecie w palnik.Branżowe pisma się do nas zgłoszą :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ale dajecie w palnik.Branżowe pisma się do nas zgłoszą :polew: i prezesa dadza na okladke pisma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ale dajecie w palnik.Branżowe pisma się do nas zgłoszą :polew: i prezesa dadza na okladke pisma :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 twarz prezesa na środoku okładki niczym słońce ,a my zrobimy z naszych sprzętów promyki dookoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaraz będę z kropek nawalał.Zboki spokój ma być.Wracamy do tematu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaraz będę z kropek nawalał.Zboki spokój ma być.Wracamy do tematu :gwizdanie: to już mobbing :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaraz będę z kropek nawalał.Zboki spokój ma być.Wracamy do tematu :gwizdanie: Lepiej opowiedz jak to się z CeTeVałem zabawiacie w Lublinie :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLF A4 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Prosze o wpisanie mnie na liste rezerwowa Wolf i Karo Dzieki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Prosze o wpisanie mnie na liste rezerwowa Wolf i Karo Dzieki pozdrawiam pisz PW do Bieńka inaczej tego nie zalatwisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zaliczka poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi