hornet Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Siema byki. Poź ma towar i wytyczne kogo ululać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Siema byki. Poź ma towar i wytyczne kogo ululać :gwizdanie: no sie ostatnio zastanawialiśmy kogo tym uraczyć :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Siema byki. Poź ma towar i wytyczne kogo ululać :gwizdanie: no sie ostatnio zastanawialiśmy kogo tym uraczyć :kox: :kox: Otwierasz listę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Siema byki. Poź ma towar i wytyczne kogo ululać :gwizdanie: no sie ostatnio zastanawialiśmy kogo tym uraczyć :kox: :kox: Otwierasz listę :gwizdanie: mam kilka typów , ale nie zdradze bo sami zainteresowani obserwują wątek , nie byłoby niespodzianki :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Przypominam o wpłacie zaliczek w kwocie 100zł od osoby do środy 30.06.2010r.Jest już spora lista rezerwowa więc proszę to wziąć pod uwagę , żeby później nie było płaczu , że ktoś nie pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Siema byki. Poź ma towar i wytyczne kogo ululać :gwizdanie: no sie ostatnio zastanawialiśmy kogo tym uraczyć :kox: :kox: Otwierasz listę :gwizdanie: mam kilka typów , ale nie zdradze bo sami zainteresowani obserwują wątek , nie byłoby niespodzianki :naughty: :naughty: :naughty: Pamiętajcie żeby zrobić foto story zgonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 w piątek puściłem zaliczkę... proszę o pokolorowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Na Zlocie gramy w słoneczko :gwizdanie: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Na Zlocie gramy w słoneczko :gwizdanie: :kox: :kox: ...albo w Kamienną Twarz ... Weżniemy kogoś ze świerzaków(oczywiście losowo aby było sprawiedliwie) wejdzie pod duży stół z długim obrusem przy stole zasiądzie zarząd klubu i będziemy zgadywać komu robi loda....możemy nawet robić zakłady... ...mówię wam za***ista gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Weżniemy kogoś ze świerzaków musti :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Pamiętajcie żeby zrobić foto story zgonów W sumie to mógłbym kilka zgonów odszukać w moich zbiorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Pamiętajcie żeby zrobić foto story zgonów W sumie to mógłbym kilka zgonów odszukać w moich zbiorach dawaj ku uciesze gawiedzi :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 dawaj ku uciesze gawiedzi :kox: :kox: Myślę, że to nie jest dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 dawaj ku uciesze gawiedzi :kox: :kox: Myślę, że to nie jest dobry pomysł też tak myślę :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Myślę, że to nie jest dobry pomysł też tak myślę :decayed: acha , to juz wiem kogo dotyczy większość fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 acha , to juz wiem kogo dotyczy większość fotek Ktoś tu od pewnego zlotu zyskał nowy przydomek - mrs. Zgon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 acha , to juz wiem kogo dotyczy większość fotek Ktoś tu od pewnego zlotu zyskał nowy przydomek - mrs. Zgon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 długopis wam w d*pę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 długopis wam w d*pę wam ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi