poziek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 temy pożółkłemu cieniowi cienia i temu zarośniętemu producentowi koszulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 temy pożółkłemu cieniowi cienia i temu zarośniętemu producentowi koszulek no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 acha , to juz wiem kogo dotyczy większość fotek Ktoś tu od pewnego zlotu zyskał nowy przydomek - mrs. Zgon Strzelałem bo w sumie to nie wiem kto tam jaką ma rolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Pytanie mam narazie jestem na liście rezerwowej, jeśli dostane sie na listę oficjalną to do kiedy będę musiał zapłacić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 wciągu tygodnia może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Czy można wysłać PW do 24 osób znajdujących się na liście głównej z informacją, aby nie jechali na zlot bo na pewno będzie straszny syf? Pozwoliłoby mi to na przesunięcie się z listy rezerwowej Możecie śmiało zasugerować kogo tam nie chcecie widzieć. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 oj będą chłopaki mieli dzisiaj kogo z listy usuwać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 wkrótce wszyscy będą wyj#$%ni :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 i zwolni sie miejsce dla mnie i mojej żony :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 tak jak na każdych zapisach historia lubi się powtarzać [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 19:34_________________________________________________ i zwolni sie miejsce dla mnie i mojej żony :> :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 tak jak na każdych zapisach historia lubi się powtarzać [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 19:34_________________________________________________ i zwolni sie miejsce dla mnie i mojej żony :> :wallbash: wiem wiem że nie możesz się doczekać wspólnej flaszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 A jak to smakuje bo nigdy alkoholu nie piłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 A jak to smakuje bo nigdy alkoholu nie piłem nie łam się, nauczysz się pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 19:44_________________________________________________tak http://video.google.com/videoplay?docid=-5428535370213091454# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Bardzo istotne zmiany w temacie zlotu. Prosze o zapoznanie sie z tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 kurcze co się stało z Albatrosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetis Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 kurcze co się stało z Albatrosem chuyba jakies jaja sobie robia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Albatros okazal sie osrodkiem malo powaznym, nie wywiązując sie z wczesniejszej umowy. Lepiej bylo zrezygnowac przy bardzo atrakcyjnej ofercie innego osrodka,niz pozniej zalowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 kurcze fajny ośrodek tamten był .... jak to teraz wygląda od strony technicznej .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetis Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 a jak wygląda z noclegiem? w domkach czy w ośrodku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi