Bieniek Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Co to :?: Zmiana ośrodka Proszę mnie wykreślić z listy, nie jadę Sie robi :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 A możecie napisać o ile będzie taniej w takim razie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Chuuuujnia. Ja już nowe kąpielówki kupiłem do tego wypasionego basenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 przecież tego hutasa nie było nigdy na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 A możecie napisać o ile będzie taniej w takim razie ? O lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 A możecie napisać o ile będzie taniej w takim razie ? Cena jest podana.245zlociszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 przecież tego hutasa nie było nigdy na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 ok 280zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 ok 280zł czyli cena jednej lepszej flaszki decyduje o tym czy nie będzie chodził po mnie w nocy pająk :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Kto to jest Pajak?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 ok 280zł czyli cena jednej lepszej flaszki decyduje o tym czy nie będzie chodził po mnie w nocy pająk :tongue4: nie przesadzaj w Arkadi prawie co roku wypoczywa np. Krzysztof Materna,warunki są naprawdę ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Kto to jest Pajak?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Myslalem,ze na Moskala mowisz Pajak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Myslalem,ze na Moskala mowisz Pajak na Moskala laski zazwyczaj mówią grubas :wink4: ale to tylko w takich sytuacjach z mojego podpisu :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 to lotnisko bedzie czy nie bedzie bo sie waham czy zapisać na rezerwe :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Myslalem,ze na Moskala mowisz Pajak na Moskala laski zazwyczaj mówią grubas :wink4: ale to tylko w takich sytuacjach z mojego podpisu :naughty: nie na mnie tylko na "mojego" :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 to lotnisko bedzie czy nie bedzie bo sie waham czy zapisać na rezerwe :gwizdanie: powiedzmy na 90% nauczony nauczką po Albatrosie wolę nie pisać że to pewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 A będzie więcej zdjęć ośrodka pokoi domków ? i ilo osobowe są te domki czy pokoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 A będzie więcej zdjęć ośrodka pokoi domków ? i ilo osobowe są te domki czy pokoje? W Pile do pokoju Ive weszło ze 20 chłopa i jeszcze był luz :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 No właśnie! Czekam na informację czy ilość miejsc też się zwiększyła skoro wszystkiego miało być więcej? Bo ta ławka rezerwowych zaczyna mnie powoli irytować ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi