Iverson Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 No właśnie! Czekam na informację czy ilość miejsc też się zwiększyła skoro wszystkiego miało być więcej? Bo ta ławka rezerwowych zaczyna mnie powoli irytować ;( kup se bilet i czekaj pod ośrodkiem , jest taki jeden nazywa się Poziek vel śmigiełko , o godz. 18.00 będzie miał zgona , więc lekko gostka za bramę , kitrasz mu plakietkę i już masz w h*j 3 dniowe wczasy nad morzem [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 11:07_________________________________________________ W Pile do pokoju Ive weszło ze 20 chłopa i jeszcze był luz :kox: :kox: no bo do Flyera się nie dało , bo wszyscy spali , nie wnikałem kto z kim i na kim ale tez mieli ciasno hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja już jestem na dobrej liście ale... chciał bym zobaczyć dokładniej ten ośrodek i nowy plan zajęc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 No właśnie! Czekam na informację czy ilość miejsc też się zwiększyła skoro wszystkiego miało być więcej? Bo ta ławka rezerwowych zaczyna mnie powoli irytować ;( kup se bilet i czekaj pod ośrodkiem , jest taki jeden nazywa się Poziek vel śmigiełko , o godz. 18.00 będzie miał zgona , więc lekko gostka za bramę , kitrasz mu plakietkę i już masz w h*j 3 dniowe wczasy nad morzem dokładnie tylko uwazaj na takiego niskiego i łysego karakana z plakietką Iverson - wszyscy się skarzą, że wali od niego kalafiorem a ponadto lubi zachodzić chłopaków od tylca :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 No właśnie! Czekam na informację czy ilość miejsc też się zwiększyła skoro wszystkiego miało być więcej? Bo ta ławka rezerwowych zaczyna mnie powoli irytować ;( tylko sie nie natrzaskaj za bardzo , bo on jak przechodzi w stan trzeźwości , to robi deep throat każdemu 1szemu pijusowi , łyknął , że tędy wyssa alkohol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Bede dzisiaj w osrodku to porobie zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 mam pytanie bo tak sledze watek od samego poczatku i chcialbym sie zapytac czy to bedzie zlot Audi A4 polaczony z gay orgy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 mam pytanie bo tak sledze watek od samego poczatku i chcialbym sie zapytac czy to bedzie zlot Audi A4 polaczony z gay orgy dawniej tak nie było , ale Śmigiełko psuje opinię :dziura: :hahaha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 mam pytanie bo tak sledze watek od samego poczatku i chcialbym sie zapytac czy to bedzie zlot Audi A4 polaczony z gay orgy dawniej tak nie było , ale Śmigiełko psuje opinię :dziura: :hahaha: dawniej to ja ciebie na zlotach nie widywałem i była pełna kulturka :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 no trudno jak wszedlem miedzy wrony bede krakal tak jak one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 no trudno jak wszedlem miedzy wrony bede krakal tak jak one jeszcze jest 1 delikwent Tszczeniu ale On ma teraz Alfę , to go nie zobaczysz , bo siedzi w serwisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 no trudno jak wszedlem miedzy wrony bede krakal tak jak one jeszcze jest 1 delikwent Tszczeniu ale On ma teraz Alfę , to go nie zobaczysz , bo siedzi w serwisie to mozesz mu dac znak sygnal ze mam na sprzedanie pol alfy 156 [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 11:39_________________________________________________stoi tez caly czas na serwisie alfy moze bedzie chcial sie przeprowadzic do lodzi do serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 jeszcze jest 1 delikwent Tszczeniu ale On ma teraz Alfę , to go nie zobaczysz , bo siedzi w serwisie Spoko najbliższy serwis Fiata jest w Koszalinie 56km od Jarosławca więc może zaryzykuje i jednak przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Bede dzisiaj w osrodku to porobie zdjecia zadzwoń niech odkażą wszystko najpierw i uporają się z szarańczą :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Jest fajnie.Wiekszosc domkow jest nowych.Sa 6 osobowe i fajnie urzadzone.Zaraz zdj wrzuce.Ogolnie mi sie podobalo ustalilem menu.Jesli jakies sugestie to slucham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 ustalilem menu.. To co będzie ? Seta i galareta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 jeszcze jest 1 delikwent Tszczeniu ale On ma teraz Alfę , to go nie zobaczysz , bo siedzi w serwisie Spoko najbliższy serwis Fiata jest w Koszalinie 56km od Jarosławca więc może zaryzykuje i jednak przyjedzie Blizej bedzie chyba do Baltyku. Utopic i zapomniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 jeszcze jest 1 delikwent Tszczeniu ale On ma teraz Alfę , to go nie zobaczysz , bo siedzi w serwisie Spoko najbliższy serwis Fiata jest w Koszalinie 56km od Jarosławca więc może zaryzykuje i jednak przyjedzie Blizej bedzie chyba do Baltyku. Utopic i zapomniec :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 jeszcze jest 1 delikwent Tszczeniu ale On ma teraz Alfę , to go nie zobaczysz , bo siedzi w serwisie Spoko najbliższy serwis Fiata jest w Koszalinie 56km od Jarosławca więc może zaryzykuje i jednak przyjedzie Blizej bedzie chyba do Baltyku. Utopic i zapomniec eee tam,wyłowi i sprzeda ...juz raz tak zrobił :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 NIe nabijaj sie,bo dopiero w sobote auto odbieram :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 NIe nabijaj sie,bo dopiero w sobote auto odbieram :gwizdanie: :gwizdanie: już to ze 3 razy słyszałem :gwizdanie: ...miejmy nadzieje,że na zlot zdążysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi