dziadek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dziadekblack nie czytał :polew: poprzedniej strony :wink4: SKS (starość kur.a, starość) :gwizdanie: hmmm, no dobra : dziadekblack , Żaneta
MarianekZg Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 stanley ty z tą 10-tą i plażą to na serio :shocked:
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 stanley ty z tą 10-tą i plażą to na serio :shocked: zobaczysz Kolego jak się bawi Śląsk niech chłopaki opowiedzą co było na zimowym
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 stanley ty z tą 10-tą i plażą to na serio :shocked: mysle ze bedzie nawet wczesniej :gwizdanie:
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 stanley ty z tą 10-tą i plażą to na serio :shocked: serio, serio ale wyjeżdzamy z czw na piatek :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 23:56_________________________________________________ stanley ty z tą 10-tą i plażą to na serio :shocked: zobaczysz Kolego jak się bawi Śląsk niech chłopaki opowiedzą co było na zimowym ja nie pamiętam
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 stanley ty z tą 10-tą i plażą to na serio :shocked: zobaczysz Kolego jak się bawi Śląsk niech chłopaki opowiedzą co było na zimowym pucol pamietaj ze teraz bedziemy goscmi
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 stanley ty z tą 10-tą i plażą to na serio :shocked: zobaczysz Kolego jak się bawi Śląsk niech chłopaki opowiedzą co było na zimowym pucol pamietaj ze teraz bedziemy goscmi to tym bardziej będzie grubo
Tomeks Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 stanley ty z tą 10-tą i plażą to na serio :shocked: zobaczysz Kolego jak się bawi Śląsk niech chłopaki opowiedzą co było na zimowym pucol pamietaj ze teraz bedziemy goscmi to tym bardziej będzie grubo eee,baz jaj ...powiedziałem w ośrodku,że przyjadą kulturalni ludzie,na poziomie,i w ogóle
Adrenalina Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 stanley ty z tą 10-tą i plażą to na serio :shocked: zobaczysz Kolego jak się bawi Śląsk niech chłopaki opowiedzą co było na zimowym pucol pamietaj ze teraz bedziemy goscmi to tym bardziej będzie grubo eee,baz jaj ...powiedziałem w ośrodku,że przyjadą kulturalni ludzie,na poziomie,i w ogóle czyli nie skłamałeś
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 stanley ty z tą 10-tą i plażą to na serio :shocked: zobaczysz Kolego jak się bawi Śląsk niech chłopaki opowiedzą co było na zimowym pucol pamietaj ze teraz bedziemy goscmi to tym bardziej będzie grubo eee,baz jaj ...powiedziałem w ośrodku,że przyjadą kulturalni ludzie,na poziomie,i w ogóle mnie nie będzie, więc tym razem nie będzie imprezy do rana z moskalem tak czy siak, będzie grubo
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 stanley ty z tą 10-tą i plażą to na serio :shocked: zobaczysz Kolego jak się bawi Śląsk niech chłopaki opowiedzą co było na zimowym pucol pamietaj ze teraz bedziemy goscmi to tym bardziej będzie grubo eee,baz jaj ...powiedziałem w ośrodku,że przyjadą kulturalni ludzie,na poziomie,i w ogóle chyba zartujesz to slask zostaje w domu
Tomeks Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 stanley ty z tą 10-tą i plażą to na serio :shocked: zobaczysz Kolego jak się bawi Śląsk niech chłopaki opowiedzą co było na zimowym pucol pamietaj ze teraz bedziemy goscmi to tym bardziej będzie grubo eee,baz jaj ...powiedziałem w ośrodku,że przyjadą kulturalni ludzie,na poziomie,i w ogóle chyba zartujesz to slask zostaje w domu spoko,wystarczy,że miriam78 zostaje
MarianekZg Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dziadek nas wszystkich dopilnuje aby było grzecznie :polew:
Adrenalina Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 stanley ty z tą 10-tą i plażą to na serio :shocked: zobaczysz Kolego jak się bawi Śląsk niech chłopaki opowiedzą co było na zimowym pucol pamietaj ze teraz bedziemy goscmi to tym bardziej będzie grubo eee,baz jaj ...powiedziałem w ośrodku,że przyjadą kulturalni ludzie,na poziomie,i w ogóle chyba zartujesz to slask zostaje w domu spoko,wystarczy,że miriam78 zostaje coś mi to mówi
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 mnie nie będzie, więc tym razem nie będzie imprezy do rana z moskalem
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 kolego moskal to jak ?? jedziemy razem?? bo do końca jeszcze nie wiem czy nie uderze szybciej do kumpla do Kościerzyny bo ślubuje
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 kolego moskal to jak ?? jedziemy razem?? bo do końca jeszcze nie wiem czy nie uderze szybciej do kumpla do Kościerzyny bo ślubuje no tak jak sie umawialiśmy ale jesli masz jechac do kumpla to spoko , tylko daj znać ci i jak robisz [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 09:09_________________________________________________ moskal nie koloruj mnie w ten sposób , czuje sie urażony :kox: :kox:
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 kolego moskal to jak ?? jedziemy razem?? bo do końca jeszcze nie wiem czy nie uderze szybciej do kumpla do Kościerzyny bo ślubuje no tak jak sie umawialiśmy ale jesli masz jechac do kumpla to spoko , tylko daj znać ci i jak robisz [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 09:09_________________________________________________ moskal nie koloruj mnie w ten sposób , czuje sie urażony :kox: :kox: no ok nie będe kolorować a co do przejazdu to dam znać do 25 sierpnia
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 a co do przejazdu to dam znać do 25 sierpnia ołkej , czekam
Rekomendowane odpowiedzi