RS Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 mam pytanko ktoś jedzie od strony Szczecina?? bo ja jadę samemu a fajnie by było się pod kogoś po drodze podłączyć i razem polecieć Ja bede lecial tamtedy z niemiec, przypuszczalnie bede tam okolo 15-16-stej
zlota1977 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Panowie gdzie ta mapka Poznania z zaznaczonym miejscem spotkania?? Nie mogę tego znaleść Wyjeżdzamy w nocy z Krakowa to może uda nam się utrafić na 9 godz w Poznaniu
klysek Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 jak patrze na ta pogode to bedzie tzrezba grzejniki zabrac ze soba :polew:
Galec Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 mam pytanko ktoś jedzie od strony Szczecina?? bo ja jadę samemu a fajnie by było się pod kogoś po drodze podłączyć i razem polecieć Ja bede lecial tamtedy z niemiec, przypuszczalnie bede tam okolo 15-16-stej kurcze trochę późno ja już o tej porze planowałem być na miejscu bo sobie piątek wolny załatwiłem w pracy jak byś mógł to podeślij na PW nr tel. jak bym wyjeżdżał później dam znać to byśmy się na stacji benzynowej w Nowogardzie na wlocie spotkali. Bo ja gonie ze Stargardu Szczecińskiego. Ktoś jeszcze jedzie od strony Szczecina i okolic??[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 14:55_________________________________________________ jak patrze na ta pogode to bedzie tzrezba grzejniki zabrac ze soba :polew: Będziemy się chemicznie grzali ostro :> :> :> :>
klysek Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 mam pytanko ktoś jedzie od strony Szczecina?? bo ja jadę samemu a fajnie by było się pod kogoś po drodze podłączyć i razem polecieć Ja bede lecial tamtedy z niemiec, przypuszczalnie bede tam okolo 15-16-stej kurcze trochę późno ja już o tej porze planowałem być na miejscu bo sobie piątek wolny załatwiłem w pracy jak byś mógł to podeślij na PW nr tel. jak bym wyjeżdżał później dam znać to byśmy się na stacji benzynowej w Nowogardzie na wlocie spotkali. Bo ja gonie ze Stargardu Szczecińskiego. Ktoś jeszcze jedzie od strony Szczecina i okolic??[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 14:55_________________________________________________ jak patrze na ta pogode to bedzie tzrezba grzejniki zabrac ze soba :polew: Będziemy się chemicznie grzali ostro :> :> :> :> juz nie moge sie doczekac tego systemu grzewczego :decayed:
nike21 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Panowie gdzie ta mapka Poznania z zaznaczonym miejscem spotkania?? Nie mogę tego znaleść Wyjeżdzamy w nocy z Krakowa to może uda nam się utrafić na 9 godz w Poznaniu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=154857.0
Adas Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Panowie gdzie ta mapka Poznania z zaznaczonym miejscem spotkania?? Nie mogę tego znaleść Wyjeżdzamy w nocy z Krakowa to może uda nam się utrafić na 9 godz w Poznaniu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=154857.0 [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 15:04_________________________________________________eh skubańcze byłeś pierwszy
Madas Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 a jakie ekipy jeszcze jadą przez Poznań ?
Patrykbor Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 jak coś to wezmę z 3 kartony wódki, wiec jakby ktoś chciał to za pól litra Wyborowa 20, Finka 30 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 jak coś to wezmę z 3 kartony wódki, wiec jakby ktoś chciał to za pól litra Wyborowa 20, Finka 30 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: kolejny abstynent
klysek Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 makaveli o ktorej bedziesz startowal z Bydgoszczy ????
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 makaveli o ktorej bedziesz startowal z Bydgoszczy ???? jakoś tak 9-11 mam nadzieje
klysek Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 makaveli o ktorej bedziesz startowal z Bydgoszczy ???? jakoś tak 9-11 mam nadzieje to moze jak o 11 to jakos sie zlapiemy po drodzejak cos to pamietasz ze kanal zlotowy na cb to 25
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 makaveli o ktorej bedziesz startowal z Bydgoszczy ???? jakoś tak 9-11 mam nadzieje to moze jak o 11 to jakos sie zlapiemy po drodzejak cos to pamietasz ze kanal zlotowy na cb to 25 nie mam cb ....jeżdze przepisowo
klysek Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 makaveli o ktorej bedziesz startowal z Bydgoszczy ???? jakoś tak 9-11 mam nadzieje to moze jak o 11 to jakos sie zlapiemy po drodzejak cos to pamietasz ze kanal zlotowy na cb to 25 nie mam cb ....jeżdze przepisowo no to tak jak my wszyscy :gwizdanie:
moskal Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 którędy jedziecie z Brzydgoszczy ????
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 którędy jedziecie z Brzydgoszczy ???? tak jak pisliśmy wcześniej przez koronowo,a z samej bydg to ja ruszam z fordonu przez strzelce PS do Kościerzyny jednak nie jeade
moskal Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 którędy jedziecie z Brzydgoszczy ???? tak jak pisliśmy wcześniej przez koronowo,a z samej bydg to ja ruszam z fordonu przez strzelce PS do Kościerzyny jednak nie jeade ok , tez tak pojade , droga dobra ????
Rekomendowane odpowiedzi