RS Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 mam pytanko ktoś jedzie od strony Szczecina?? bo ja jadę samemu a fajnie by było się pod kogoś po drodze podłączyć i razem polecieć Ja bede lecial tamtedy z niemiec, przypuszczalnie bede tam okolo 15-16-stej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Panowie gdzie ta mapka Poznania z zaznaczonym miejscem spotkania?? Nie mogę tego znaleść Wyjeżdzamy w nocy z Krakowa to może uda nam się utrafić na 9 godz w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 jak patrze na ta pogode to bedzie tzrezba grzejniki zabrac ze soba :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 mam pytanko ktoś jedzie od strony Szczecina?? bo ja jadę samemu a fajnie by było się pod kogoś po drodze podłączyć i razem polecieć Ja bede lecial tamtedy z niemiec, przypuszczalnie bede tam okolo 15-16-stej kurcze trochę późno ja już o tej porze planowałem być na miejscu bo sobie piątek wolny załatwiłem w pracy jak byś mógł to podeślij na PW nr tel. jak bym wyjeżdżał później dam znać to byśmy się na stacji benzynowej w Nowogardzie na wlocie spotkali. Bo ja gonie ze Stargardu Szczecińskiego. Ktoś jeszcze jedzie od strony Szczecina i okolic??[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 14:55_________________________________________________ jak patrze na ta pogode to bedzie tzrezba grzejniki zabrac ze soba :polew: Będziemy się chemicznie grzali ostro :> :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 mam pytanko ktoś jedzie od strony Szczecina?? bo ja jadę samemu a fajnie by było się pod kogoś po drodze podłączyć i razem polecieć Ja bede lecial tamtedy z niemiec, przypuszczalnie bede tam okolo 15-16-stej kurcze trochę późno ja już o tej porze planowałem być na miejscu bo sobie piątek wolny załatwiłem w pracy jak byś mógł to podeślij na PW nr tel. jak bym wyjeżdżał później dam znać to byśmy się na stacji benzynowej w Nowogardzie na wlocie spotkali. Bo ja gonie ze Stargardu Szczecińskiego. Ktoś jeszcze jedzie od strony Szczecina i okolic??[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 14:55_________________________________________________ jak patrze na ta pogode to bedzie tzrezba grzejniki zabrac ze soba :polew: Będziemy się chemicznie grzali ostro :> :> :> :> juz nie moge sie doczekac tego systemu grzewczego :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Panowie gdzie ta mapka Poznania z zaznaczonym miejscem spotkania?? Nie mogę tego znaleść Wyjeżdzamy w nocy z Krakowa to może uda nam się utrafić na 9 godz w Poznaniu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=154857.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Panowie gdzie ta mapka Poznania z zaznaczonym miejscem spotkania?? Nie mogę tego znaleść Wyjeżdzamy w nocy z Krakowa to może uda nam się utrafić na 9 godz w Poznaniu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=154857.0 [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 15:04_________________________________________________eh skubańcze byłeś pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 a jakie ekipy jeszcze jadą przez Poznań ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 jak coś to wezmę z 3 kartony wódki, wiec jakby ktoś chciał to za pól litra Wyborowa 20, Finka 30 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 jak coś to wezmę z 3 kartony wódki, wiec jakby ktoś chciał to za pól litra Wyborowa 20, Finka 30 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: kolejny abstynent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 makaveli o ktorej bedziesz startowal z Bydgoszczy ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 makaveli o ktorej bedziesz startowal z Bydgoszczy ???? jakoś tak 9-11 mam nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 makaveli o ktorej bedziesz startowal z Bydgoszczy ???? jakoś tak 9-11 mam nadzieje to moze jak o 11 to jakos sie zlapiemy po drodzejak cos to pamietasz ze kanal zlotowy na cb to 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 makaveli o ktorej bedziesz startowal z Bydgoszczy ???? jakoś tak 9-11 mam nadzieje to moze jak o 11 to jakos sie zlapiemy po drodzejak cos to pamietasz ze kanal zlotowy na cb to 25 nie mam cb ....jeżdze przepisowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 makaveli o ktorej bedziesz startowal z Bydgoszczy ???? jakoś tak 9-11 mam nadzieje to moze jak o 11 to jakos sie zlapiemy po drodzejak cos to pamietasz ze kanal zlotowy na cb to 25 nie mam cb ....jeżdze przepisowo no to tak jak my wszyscy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 którędy jedziecie z Brzydgoszczy ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 którędy jedziecie z Brzydgoszczy ???? tak jak pisliśmy wcześniej przez koronowo,a z samej bydg to ja ruszam z fordonu przez strzelce PS do Kościerzyny jednak nie jeade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 którędy jedziecie z Brzydgoszczy ???? tak jak pisliśmy wcześniej przez koronowo,a z samej bydg to ja ruszam z fordonu przez strzelce PS do Kościerzyny jednak nie jeade ok , tez tak pojade , droga dobra ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi