Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Kurpiowoz :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Naplenienie okolo 250zl ja wole zeby mi pikalo niz maja mi tloki splynac:)[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 16:42_________________________________________________A wiec auto poszlo trroche w dol wstepnie 5cm. Jest nowy tlumiczek ale jeszcze nie docelowy. W silniku tez doszlo kilka zmian. Zaozylem swoje stare felgi 8x18 z opona 225/40

1e47f1d4fb36899fm.jpg

1e109cfc4419ca18m.jpg

3df45d595baf115dm.jpg

I filmik jak teraz jedzie.

Jutro sa wyscigi wiec moze cos wrzuce nowego:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Jako ze dawno nie pisalem a trochę sie wydarzyło to tak w skrócie.

Przylo nowe zawieszenie narazie tylko przod to gwint ale na dnaich tyle tez bedzie. Chwilowo auto usiadlo wzgledem serii o 5cm.

Autko doczekalo sie wkoncu wymiany rozrzadu oraz nowych waleczkow od ADRa oraz kilku innych nowych klamotow:) Co do wrazen z jazdy jestem na duzy plus.

Wlecialy nowe kola S-line 19 kolor biale :) wiekszosci pewnie bedzie sie podobalo ale dlamnie jest git:D

a7c10e2763fd2477m.jpg

5ca05df60c9dead1m.jpg

Obecnie trwa kompletowanie klamotow na moc okolo 300KM jest juz nowka turbinka K24 oraz kilka niezbednych klamotow w tym sezonie moze juz to poskladam:)

Opublikowano

Fajnie Ci to lata :kox:

Co masz obecnie założone prócz tego nitro :mysli: to juz jest ta turbinka co pisałes wcześniej

Kup dekielki do tych felg bo te nie ori psują efekt :wink4:

Opublikowano
  • Autor

To sa ori dekielki. Obecnie nitro wymontowalem. Turbo to jeszcze seria nakrace nowy filmik jak to jezdzi bez nitro bo to juz wszystko nie aktualne sie robi:)

Opublikowano

Jako ze dawno nie pisalem a trochę sie wydarzyło to tak w skrócie.

Przylo nowe zawieszenie narazie tylko przod to gwint ale na dnaich tyle tez bedzie. Chwilowo auto usiadlo wzgledem serii o 5cm.

Autko doczekalo sie wkoncu wymiany rozrzadu oraz nowych waleczkow od ADRa oraz kilku innych nowych klamotow:) Co do wrazen z jazdy jestem na duzy plus.

Wlecialy nowe kola S-line 19 kolor biale :) wiekszosci pewnie bedzie sie podobalo ale dlamnie jest git:D

a7c10e2763fd2477m.jpg

5ca05df60c9dead1m.jpg

Obecnie trwa kompletowanie klamotow na moc okolo 300KM jest juz nowka turbinka K24 oraz kilka niezbednych klamotow w tym sezonie moze juz to poskladam:)

Trzeba śledzić ten wątek może coś ciekawego z tego wyjdzie :naughty: powodzenia :hi:

Opublikowano

idzie zdrowo :naughty: szkoda ze nitrusa wypioles :) fura :good:

Opublikowano

Taki silnik by mi spasował nie mówią już o 2.7 Bit :kox:

Kurde fele mi zakosiłeś :decayed: Kup :audi: dekielki :good:

Opublikowano
  • Autor

Jesli chodzi o nitro to zostalo mi z poprzedniego samochodu. Wypiolem bo wole miec ciagle 250KM niz tylko pod przyciskiem:D CO do silnika to nie narzekam na 1.8. Co do 2.7 fajny silnik ale wiadomo juz kosztowo wszystko inaczej wyglada:)

Opublikowano

idzie jak burza powiem tak :cool1:

zmien kierunki boczne na czarne , sprawy groszowe, oraz pomyśl nad ściemą szybek i polerce całego autka .

powodzonka w modach zapowiada sie fajnie :good:

Opublikowano

to chyba bedzie najszybsze 1,8 T :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Na chwile obecna auto jedzie tak bez azotu. Szalu nie ma ale na początek nie jest zle. Auto jest ciagle na seryjnym doladowaniu:D

Audi A4 1.8TQ

Opublikowano

Na chwile obecna auto jedzie tak bez azotu. Szalu nie ma ale na początek nie jest zle. Auto jest ciagle na seryjnym doladowaniu:D

Audi A4 1.8TQ

teraz to bez rewelacji widać że seria, ze tak powiem jak 1,9 sie odpycha, jednak z tym nitro jest róznica :kox:

Opublikowano

eee jakos wolno troche :decayed:

Opublikowano

Audi A4 1.8TQ

teraz to bez rewelacji widać że seria, ze tak powiem jak 1,9 sie odpycha.

Nie przesadzaj z tym 1.9TDI do 1.8T :decayed:

Opublikowano

Audi A4 1.8TQ

teraz to bez rewelacji widać że seria, ze tak powiem jak 1,9 sie odpycha.

Nie przesadzaj z tym 1.9 do 1.8T :decayed:

przecież powaznie pisze(nie miałem na mysłi seryjnego kopciucha), juz tu pare 1,9 setke robi w 8s

Opublikowano

bez azotu to auto sie toczy :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Wlasnie dlatego wyrzucilem azot:) Wszystko sie zrobi:D Bedzie lepiej niz z azotem:D hehe To jezdzi lepiej niz 170Km 1.9 bo z takim sie ustawialem ostatnio. Pozatym z nitro mialem problemy z trakcja. Przy ruszaniu auto zaczynalo sie slizgac i palic gume wiec stwierdzialem zejkaby to bylo turbo to by niebylo takich problemow, poprostu przyrost mocy jest lagodniejszy niz z nitro.

Opublikowano
juz tu pare 1,9 setke robi w 8s

:gwizdanie: