Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Kurpiowoz :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
juz tu pare 1,9 setke robi w 8s

paredziesiat :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Jesli chodzi o ten filmik nosba to z nitro moje bylo szybsze porównując przyspieszenie po liczniku. ALe to wszsytko to jeszcze pikus.

Opublikowano

napisze tylko po to zeby obserwować wątek

fajna fura :good::kox:

Opublikowano

Jesli chodzi o ten filmik nosba to z nitro moje bylo szybsze porównując przyspieszenie po liczniku. ALe to wszsytko to jeszcze pikus.

Z cikawości zapytam mierzyłeś czasy np. do 200 na podtlenku??

AEB Nosb-a bujał się na pozomie S4 z delikatym + dla Nosb-a według filmiku jakieś 22sek. ale strzału ze sprzęgła nie było :)

A no i zapomniałem dodać fajne masz auto :wink4:

Opublikowano
  • Autor

NIestety nie mialem czym jedynie co to mierzylem czasy od60-120 tak mniej wiecej. U nosba mamy oklo 5-5.5 sekundy u mnie bylo okolo 4.5-5 sekundy. ALe to dlamnie zaden wyznacznik zrobi sie to bede mierzyl:)

Opublikowano

Ja poprostu z ciekawości pytam grzeb silnik z ciekawością będe śledził ten temat :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Jako ze dawno nie pisałem to wcale nieznaczy ze nic sie nie dzieje:) hehehe

Otoz auto przygotowałem do zimy zakonserwowalem z nowymi felgami i oponami czeka na ten zimny czas:) Środek dostał nowe białe decory.

W silniku tez się trochę pozmieniało narazie zestaw zimowy czyli seryjne turbo jeszcze jest, za to z ciekawszych rzeczy wrzucony zostal soft od nosba. Autko jezdzi ile KM ma tego niewiem. Wiem, ze przed softem auto jezdzilo na równi z bmw E36 325i vectra b 2.6 na krótkiej skrzyni wiec mialo napewno wiecej niz te 150KM hehehe tak jezdzi teraz i do wiosny raczej tak zostanie.

Audi 1.8TQ

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jakie masz doladowianie na tym sofcie ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

jest 1 bar ale ja ustawiam doladowanie MBC. Szkoda ze seryjne turbo nie utrzymuje tego doladowania. Przyjdzie nowe turbo ono bedzie juz trzymalo hehehe[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 18:08_________________________________________________Jako ze dawno nic sie niedzialo. Troche odswiezylem pierwsza strone a ze idzie lato trzeba pomodzic.

Jak klasc na glebe to ile wlezie:D

1343b3b7a9dd06cbm.jpg

Opublikowano

jest 1 bar ale ja ustawiam doladowanie MBC. Szkoda ze seryjne turbo nie utrzymuje tego doladowania. Przyjdzie nowe turbo ono bedzie juz trzymalo hehehe[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 18:08_________________________________________________Jako ze dawno nic sie niedzialo. Troche odswiezylem pierwsza strone a ze idzie lato trzeba pomodzic.

Jak klasc na glebe to ile wlezie:D

1343b3b7a9dd06cbm.jpg

hehe dobra fota pewnie tylko na potrzeby chwili :)

Opublikowano
  • Autor

hehe dokladnie tyl stal na najazdach i nie moglem sie powstrzymac:D hehehe

Opublikowano

Przez takie tematy sam mam ochotę coś podziałać u siebie - chociaż przy przednim napędzie już zdrowa seria się z oponami obchodzi mało subtelnie.

Fajnie autko - sprawnie się odpycha :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jako ze robi sie coraz cieplej kilka zmian. Doszedl orginalny sub audi i glosniki na tyl tutaj fotka z montazu.

20110323164.th.jpg

Doszla przerobiona hybrydowa turbina na kazie k03 i k04-23. Przerobiony zostal uklad dolotowy wrocil lekko przerobiony DV. Auto wyglada na chwile obecna mniej wiecej tak:

20110323165.th.jpg

Opublikowano

lampy zmien :good:

Opublikowano

20110323165.th.jpg

kosiorsko wyglada na tym kole, jaka szerokosc felgi i jaka guma tam siedzi?zmien gril lampy od bidy ujda

aaa co tam za FMIC siedzi?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

CO do felg to 8x19 i opona 235/35 Et35 co do lamp to te swieca naprawde dobrze takie byly juz z autem i nawet mi odpoiwadaja wiec narazie ich nie ruszam. CO do grila to ten zalozylem bo seryjny juz mial dosyc hehehe podszykuje sie i bedzie zamieniony. Jesli chodzi o IC to sa dwa jesten jest seryjny drugi bodajrze jest z mondeo ale niepamietam.

Turbo zostalo wyważone WG ustawione i narazie jesdzie to jakos tak jak wyzej. Nowy filmik hehe [br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 13:03_________________________________________________Wrzucilem nowy filmik. Auto czeka na kilka nowych modow ale jakos jedzie sobie:)

Opublikowano

no nie powiem bardzo sprawnie sie to odpycha :decayed: