adaxus Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Witam Kupiłem z pewnej aukcji oryginalny komplet alufelg do Audi A4 B6. Jedna z nich wyróżnia się tym, że przy wentylu ma napis KBA 45844 a od drugiej strony napis MADE IN CHINA :/ I teraz pytanie - czy to na 100% podróba czy może chiny coś robiły na zlecenie Audi ? Idzie to jakoś poprzeć dowodami, żebym mógł coś zdziałać ? Pozdrawiam
Młody Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Daj zdjęcie i wątpię żeby chiny robiły felgi do audi chociaż Włochy robią grille
ppaziuu Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 masz także zapewne napis pod spodem .. od środka .. NOT OEM .. ;d;d.. ..
Cineksik Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 robiły, widziałem takie felgi i były to oryginały jest nawet na forum taki temat :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Ja miałem dokładnie takie 16" - Made In China, znaczki i numery Audi Wszystko jak najbardziej ori
ppaziuu Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ostatnio Audi przerzuciło produkcję.. tam gdzie wszyscy .. do chin .. i wychodzą z stamtąd felgi Audi ale wiadomo .. nie ma co się bać Audi nie pozwoli sobie na produkcję jakiś bubli ..
genesis Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 A to dla nich wytwarza jakiś konkretny znany producent, bo np dla Volkswagena felgi wytwarza Ronal.
Nizin5 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 duzo alu audi tez jest/było robionych przez ronala..
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 w Chinach robią szajs i robią dobre rzeczy. zależy na czyje zlecenie. ja kupiłem chińskie podróby alusów ale przeznaczone na Rynek Niemiecki. ostatnio jedną ostro przydzwoniłem i została prosciutka jak była. tak że jest róznie z tą chińszczyzną.
Rekomendowane odpowiedzi