hhacek Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 chcialem dowiedziec sie ile moze kosztowac przednia szyba do B5 , rok 2000 . mam peknieta a wybieram sie do polski i chcialem zobaczyc czy oplacalo bi mi sie to zrobic w PL. dzieki
Gość zdeniu Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 z tego co pamietam do do 300zł jutro moge sprawdzic dokładnie
wojtas-audi Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 Przyjedz do Wrocławia to Ci zalatwie taniutko :razz: Brat z londynu byl z 3 tyg temu to w jego "vaxuallu" za 250 zl wymienilismy :mrgreen: z zielonym paskiem ....
Pikuś Opublikowano 13 Lipca 2006 Opublikowano 13 Lipca 2006 A ja za 250 z wymiana do swojego bede mial. :mrgreen: Firmowa bez znaczka OOOO. Ori w serwisie cos kolo 700zl plus chyba wymiana.
wojtas-audi Opublikowano 13 Lipca 2006 Opublikowano 13 Lipca 2006 A ja za 250 z wymiana do swojego bede mial No bo to jest normalna cena dla klubowiczow :razz: :mrgreen:
hhacek Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Opublikowano 14 Lipca 2006 w uk w serwisie ok 3000pln!!! znalazlem po znajomosci za 600 pln ale chyba zrobie na ubezpieczenie za 300pln bo nie wiem czy dojade do PL. dzieki
malinator Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 w uk w serwisie ok 3000pln!!! znalazlem po znajomosci za 600 pln ale chyba zrobie na ubezpieczenie za 300pln bo nie wiem czy dojade do PL. dzieki chiabym Ci jakos pomoc kolego, tez jestem w UK i to pod londynem. na szrocie gdzie czasem zagladam stoja dwie A4 z szybami i mozna bylo by cos dzialac.Oczywiscie jak masz chec. pozdro
hhacek Opublikowano 15 Lipca 2006 Autor Opublikowano 15 Lipca 2006 malinator zdecydowalem na ubezpieczenie bo mam fully comprehensive a udzial wlasny tylko 60 funtow , i oczywiscie nie trace NCB. dzieki , i jak bedzisz mial kiedys czas i ochote jakiegos spota zrobic, pzdr
malinator Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 see dopiero teraz odczytalem tego posta pewnie sprawa juz dawno nieaktualna mam nadzieje ze wiecej nas sie tu uzbiera z tech wysp i na spota sie wybierim pozdro
FELIPE Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 przepraszam za O/T ale czy wyspiarze mogą mi pomoc?? szukam dużego lusterka pasażera żeby mieć dwa jednakowe czy angliki mają lusterko od prawej duże? może na jakims schrocie ktoś by mogł mi kupić i wyslac do PL? z gory dziekuje...
malinator Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 moze byc problemik ale sie zobaczy jak cos sie wynajdzie to wrzuce info na priva pozdrawiam
Gość Rav Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 a gdzie można w Lublinie wymienic tanio szybe do a4 97?
empire20 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 dzisiaj wymieniłem szybe w a4 avant 1.9tdi jechałem wczoraj m25 na standsted i kamyczek uderzył centymetr powyżej dolnego rantu szyby po chwili poszło pęknięcie długie na 20 25cm dzisiaj około 10.00 podjechałem do RAC a o 15.00 przyjechał facet do mnie do domu i mi wymienił kazał godzinke poczekacaż klej wyschnie dał mi detergenty do czyszczenia szyb nakleji na odprysk na szybie jakby jakis kiedykolwiek powstał zalecił wykupienie ubezpieczenia na szyby i skasował 193 funty za szybe razem z montarzem nie powiem że to tanio ale jak za robote praktycznie od zaraz i u mnie w domciu nie narzekam zastanawiam się tylko jak wyciągnąc szybę z auta żeby jej nie uszkodzi bo podczas wyciągania szyba popękala jakby po niej walec przejechał.
Gość spedyt Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 zastanawiam się tylko jak wyciągnąc szybę z auta żeby jej nie uszkodzi bo podczas wyciągania szyba popękala jakby po niej walec przejechał. Przy szybie klejonej przecina się klej za pomocą kawałka cienkiego drucika.
lukantos Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 zastanawiam się tylko jak wyciągnąc szybę z auta żeby jej nie uszkodzi bo podczas wyciągania szyba popękala jakby po niej walec przejechał. Przy szybie klejonej przecina się klej za pomocą kawałka cienkiego drucika. Można też użyć struny od gitary.
damian100 Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 A czy ktoś wie jak odkleić naklejke z nr rej. z pękniętej szyby aby ładnie przekleić na nową?
dizell Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 A czy ktoś wie jak odkleić naklejke z nr rej. z pękniętej szyby aby ładnie przekleić na nową? Nie wiem czy jest sens się z tym dłubać, skoro za kilkanaście zł dostaniesz w Wydziale komunikacji nową.
Gość nuti Opublikowano 27 Lipca 2007 Opublikowano 27 Lipca 2007 W firmir gdzie wymieniali mi szybe podgrzewali suszarką, i żyletką sobie pomagali. Nawet im wyszło.
Matek87 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 witam wszystkich mam audi a4 z 1995 sedan i potrzebuję pilnie wymienić przednia szybę, czy szyba z kombi pasuje do sedana? czy po lifcie (2001) jest inna szyba? z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi