Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmiana tunelu z PRZEDLIFT na POLIFT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja też zmieniałem i zastanawiam się dlaczego tak mi się wygina pod niedużym naciskiem na boki. Trochę wstyd jak kogoś wiozę, zapomnę się, oprę nogę o konsolę, a ona trzeszczy cała :kox:

u mnie nie trzeszczy albo nie zwrocilem uwagi, w co watpie :blink:

będzie wszystko porobione, zbiorę kasę od was i porozsyłam, koszt jednego to będzie około 50zł ( jeden isostat obejmuje przednie i tylnie przeciwmgielne) tylko dajcie mi troszkę czasu bo cholernie zajęty jestem

dlugo jeszcze? :tongue4:

Opublikowano

DSC07587.jpg

Pany, a te dwa białe przewody które są na zdjęciu przyklejone do rurki od tego silniczka od czego są?

Opublikowano

To jest czujnik temperatury wewnątrz kabiny. One wylatują razem z czarną kostką.

Opublikowano

Panowie przeglądnąwszy wszystko i jedyne co znalazłem to

Musisz trafić :polew:

A chodzi o grzane d*py jak to podłączyć jakie wtyki są w klima-troniku a jakie w przyciskach w przed lift-owym autku

Ktoś możne odp na to pytanie ???

Opublikowano

Panowie przeglądnąwszy wszystko i jedyne co znalazłem to

Musisz trafić :polew:

A chodzi o grzane d*py jak to podłączyć jakie wtyki są w klima-troniku a jakie w przyciskach w przed lift-owym autku

Ktoś możne odp na to pytanie ???

Raczej tak samo, bo przyciski grzanych d*p nie są integralną częścią klimatrionika. Ja przełożyłem środek bez grzanych d*p do panelu z grzanymi, zmieniłem tylko przedni panel.

Opublikowano

Pandzior<----- dzięki kolego :hi:

wersja Angol to spokojnie da się zmienić stronami uchwyt na kubek i przełączniki przeciwmgielnych?

Opublikowano

Nie przyglądałem się, ale chyba nie powinno być problemu

Opublikowano

Po Fotach wygląda na straszna gmatwaninę kabli przy zmianie zobaczymy jak będzie w realu

Opublikowano

No niestety musi tak być.

Są dwa problemy do rozwiązania. Jeden to załączanie przekaźników po włączeniu świateł, a drugi to włączanie przekaźników po wciśnięciu przycisku. W tym tygodniu postaram się dotrzeć do moskala i sprawdzić ten isostat który mam i wnieść poprawki do niego.

Schodzi się długo z braku czasu...

Opublikowano

No niestety musi tak być.

Są dwa problemy do rozwiązania. Jeden to załączanie przekaźników po włączeniu świateł, a drugi to włączanie przekaźników po wciśnięciu przycisku. W tym tygodniu postaram się dotrzeć do moskala i sprawdzić ten isostat który mam i wnieść poprawki do niego.

Schodzi się długo z braku czasu...

bedze wdzięczny za foto i opis montażu tego isostata

co do mocowania konsoli wszystko p&p ????

dalej co z mieszkiem zmiany biegow podejdzie z przed lifta?

Opublikowano

Mieszek nie podejdzie, trzeba ramkę kombinować.

konsola pasuje idealnie.jedznie miejsce montażu tunelu z przed lift jest w jednym miejscu inne.

Opublikowano

Ja kupiłem tunel razem z ramką. Mieszek udało mi się przełożyć.

Opublikowano

no to muszę kupić ramkę ;)

Opublikowano

mam do sprzedania kompletną konsole z tunelem za 250zł nie działa tylko uchwyt na napój i nie ma gałki ale jest bardzo ładny mieszek :)

Opublikowano

Dzisiaj sprawdzaliśmy z moskalem isostat. Ogólnie już działa są dwie rzeczy do poprawienia, w ciągu tygodnia dwóch będzie już wersja finalna.

Opublikowano

Dla mnie proszę isostat w wersji slim :decayed:

Opublikowano

nie ma takich , jest tylko 2DIN :good:

Opublikowano

nie ma takich , jest tylko 2DIN :good:

Ototototo, zrezygnowaliśmy z wersji pojedynczej, bo koszty podobne, a różnica tylko taka że nie podłączysz dwóch kabli.

Po podłączeniu u moskala Navi nie chciało wleźć w konsolę :) bo to kawał plastiku o wymiarach radia :>

Opublikowano

No właśnie chodzi mi o podwójny isostat ale rozmiaru 2 razy mniejszego niż obecnie jest :naughty:

Opublikowano

to jest wielkości dwóch paczek zapałek, tak więc wielkie to to nie jest. A trochę elektroniki w sobie ma...

zrzędzicie jak stare baby normalnie :confused4: