malcolm25 Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 Po rozszyfrowaniu kodow wyposazenia z naklejki okazalo sie ze wmoim autku powinno byc 8 glosnikow aktywnych. Policzylem i nie chce wyjsc inaczej jak 7. Dwa gwizdki i dwa glosniki sredniotonowe w dzwiach przednich, dwa w drzwiach tylnych i subwafer w tylnym nadkolu. Ma ktos pomysl gdzie moze byc ósmy???
malcolm25 Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Opublikowano 29 Lipca 2007 Tam jest jakis glosnik??? Na podszybiu na samym srodku jest tylko wylot powietrza na szybe. Niw zauwazylem zeby byl tam jakis glosnik.
Hugo Opublikowano 29 Lipca 2007 Opublikowano 29 Lipca 2007 Tam jest jakis glosnik??? Na podszybiu na samym srodku jest tylko wylot powietrza na szybe. Niw zauwazylem zeby byl tam jakis glosnik. No właśnie o tym samym pomyślałem.Może Pre_pl myślał o B6
Gość nuti Opublikowano 29 Lipca 2007 Opublikowano 29 Lipca 2007 Ja w B5tez mam 7, chyba że oni policzyli suba jako 2, bo do niego sa podpiete kanał lewy i prawy
pre_pl Opublikowano 29 Lipca 2007 Opublikowano 29 Lipca 2007 a sorry, fakt... no to wychodzi, że ósmy to będzie w drzwiach kierowcy od zestawu hands-free ?
malcolm25 Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Opublikowano 29 Lipca 2007 no to wychodzi, że ósmy to będzie w drzwiach kierowcy od zestawu hands-free ? Tzn. ze moze byc zespolony z gwizdkiem albo tym sredniotonowym w drzwiach kierowcy?, Bo innej mozliwosci nie ma. Nie mam pojecia gdzie moze byc ten ósmy aktywny Poza tym tak na marginesie to na tej naklejce we wnece zapasowki jest cos malo tych kodów. Nie ma np nic o ABS, ASR, elktrycznych szybach czy lusterkach, podlokietniku i sprzecie audio (poza tymi glosnikami), welurowej tapicerce, klimatyzacji i grzanych fotelach
Adip Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Macie moze zdjecie tego glosnika w nadkolu?? w moim sa tylko z przodu i chce zalozyc cos do tylu a niemoge wlozyc zadnej tuby do bagaznika .... A moze macie jakis pomysl gdzie mozna wmontowac glosniki...?
Rekomendowane odpowiedzi