PRZEMEK 2800 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Hejka jak moge sprawdzic tylne przeguby w quattro czy nie sa do wymiany Bo cos mi strzela przy ruszaniu i to nie jest amortyzator
slawek k Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam. mam takie pytanie czy można z tyłu wymienic same przeguby czy są one w całosci z przegubami? moze sie orientujesz. u mnie jest luz na lewym przegubie z tylu objawia sie to takim tudnieciem przy zmianie biegów. pewnie to po części wina walu napedowego luzów w skrzyni i moscie tylnym ale przegub na pewno ma duzy luz i chcialbym go wymienic tylko nie wiem czy mozna dokupic sam przegub czy trzeba cala połoś.
PRZEMEK 2800 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 pewnie że się da wymienić Wymiana tak samo jak przednie tylko tylnie oczywiście są inne U mnie koszt takiego od 90 do 700 zł.
GRYFI Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 jak strzela przy ruszaniu to może przednie? szczerze nie słyszałem jeszcze strzelającego tylnego przegubu ale może ktoś tego dokonał
slawek k Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 No to super ze sie da wymienic gdzie mozna takie cudo kupic? oczywiscie poza ASO w jakies normalnej cenie. byłbym wdzięczny za jakies namiary na takie przeguby.
PRZEMEK 2800 Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Opublikowano 28 Lipca 2010 popytaj w sklepach powinni mieć tylko musisz znać ile masz zębów na pierścieniu ABS
sołtys85 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 No to super ze sie da wymienic gdzie mozna takie cudo kupic? oczywiscie poza ASO w jakies normalnej cenie. byłbym wdzięczny za jakies namiary na takie przeguby. Napisz do TOM77 i On Ci taki przegub dobierze i wyśle.
Rekomendowane odpowiedzi