Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Przeguby quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka jak moge sprawdzic tylne przeguby w quattro czy nie sa do wymiany :mysli: Bo cos mi strzela przy ruszaniu i to nie jest amortyzator

Opublikowano

Witam. mam takie pytanie czy można z tyłu wymienic same przeguby czy są one w całosci z przegubami? moze sie orientujesz. u mnie jest luz na lewym przegubie z tylu objawia sie to takim tudnieciem przy zmianie biegów. pewnie to po części wina walu napedowego luzów w skrzyni i moscie tylnym ale przegub na pewno ma duzy luz i chcialbym go wymienic tylko nie wiem czy mozna dokupic sam przegub czy trzeba cala połoś.

Opublikowano

pewnie że się da wymienić :hi: Wymiana tak samo jak przednie tylko tylnie oczywiście są inne :cool1: U mnie koszt takiego od 90 do 700 zł.

Opublikowano

jak strzela przy ruszaniu to może przednie?

szczerze nie słyszałem jeszcze strzelającego tylnego przegubu ale może ktoś tego dokonał :mysli:

Opublikowano

No to super ze sie da wymienic :) gdzie mozna takie cudo kupic? oczywiscie poza ASO w jakies normalnej cenie. byłbym wdzięczny za jakies namiary na takie przeguby.

Opublikowano

popytaj w sklepach powinni mieć tylko musisz znać ile masz zębów na pierścieniu ABS

Opublikowano

No to super ze sie da wymienic :) gdzie mozna takie cudo kupic? oczywiscie poza ASO w jakies normalnej cenie. byłbym wdzięczny za jakies namiary na takie przeguby.

Napisz do TOM77 i On Ci taki przegub dobierze i wyśle.