drdala Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam mam problem po umyciu samochodu na słońcu zostają mi plamy po odparowanej wodzie... tak jakby od kamienia... zawsze do mycia używam ludwika i może dlatego... ma ktoś na to jakiś patent??? pzdr
Adas Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 a moze by tak szamponem do samochodow ?
sumaro Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Szamponem i przede wszystkim w miarę możliwości nie na słońcu!Po umyciu samochodu dobrze jest go jeszcze przetrzeć szmatką.
drdala Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2010 a czy szampon na pewno pomoże???? staram się tego nie robić na słońcu ale jak jest ciepło to wiadomo że i tak woda szybko paruje i jest to samo...
sumaro Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zaraz po umyciu wytrzyj szmatką! Satysfakcja gwarantowana! :>
Piechol Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 no to aż takie dziwne że zostają plamy? :gwizdanie: w Polsce mamy wodę jaką mamy, czyli twarda jak cholera, więc bez wytarcia mycie nie ma sensu no i zainwestuj w szampon jakiś normalny...
lukaszr Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam mam problem po umyciu samochodu na słońcu zostają mi plamy po odparowanej wodzie... tak jakby od kamienia... zawsze do mycia używam ludwika i może dlatego... ma ktoś na to jakiś patent??? pzdr a czy szampon na pewno pomoże???? staram się tego nie robić na słońcu ale jak jest ciepło to wiadomo że i tak woda szybko paruje i jest to samo... O w mordę ... dobrze, że siedziałem i jestem spokojny, bo jeszcze bym dostał jakiś drgawek. Jak czytam takie rzeczy to aż mi się nogi uginają. Zapraszam do tego wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/wszystko_o_pielegnacji_auta_kosmetyki_meguiars_dobre_ceny_dla_klubu-t1514.0.html
Wąski Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam mam problem po umyciu samochodu na słońcu zostają mi plamy po odparowanej wodzie... tak jakby od kamienia... zawsze do mycia używam ludwika i może dlatego... ma ktoś na to jakiś patent??? pzdr :polew: Domestos jest lepszy na kamień
boberek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 łożesz mać czizes szok i 13 przeraŻeŃ :polew:
damian_qbass Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 tak ja wyżej koledzy pisali, zainwestuj w szampon z woskiem, po myciu szmatka w ruch
Piechol Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Domestos jest lepszy na kamień najlepsze efekty w połączeniu ze szczotą ryżową
Agrzesiek4 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 proponuje do kazdego mycia uzyc "CALGON" a po myciu przetrzyj samochód prontem, super połysk
Hugo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ja używam Ludwika z balsamem i nie ma problemu z plamami.Leję go sporo do wiaderka , zalewam ciepła wodą i dobrze mieszam.Woda nie jest już taka twarda i nie zostają ślady po wodzie z kamieniem.
zwiras Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 ja swojego nie myję bo następnego dnia zawsze i tak pada
Piechol Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ja używam Ludwika z balsamem i nie ma problemu z plamami.Leję go sporo do wiaderka , zalewam ciepła wodą i dobrze mieszam.Woda nie jest już taka twarda i nie zostają ślady po wodzie z kamieniem. normalnie wstaw Prezes zdjęcia po umyciu fury bez wytarcia, bo nie chce mi się wierzyć co opowiadasz
KANAL Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 A ja zawsze do osuszenia auta uzywam wycieraczki samochodowej, piorem sciagam wode z dachu, maski i klapy z tylu. Robie tak od dziecka z kazdym samochodem i jest okej. Plamy ktore zostana likwiduje wilgotna ircha.
lukaszr Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Robie tak od dziecka z kazdym samochodem i jest okej. Jasne, chciałbym zobaczyć nowe auto po takich kilku myciach.
Hugo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ja używam Ludwika z balsamem i nie ma problemu z plamami.Leję go sporo do wiaderka , zalewam ciepła wodą i dobrze mieszam.Woda nie jest już taka twarda i nie zostają ślady po wodzie z kamieniem. normalnie wstaw Prezes zdjęcia po umyciu fury bez wytarcia, bo nie chce mi się wierzyć co opowiadasz Ale urwał :polew: :polew: Wojtuś łyknąłeś jak młody pelikan :polew:
Piechol Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ja używam Ludwika z balsamem i nie ma problemu z plamami.Leję go sporo do wiaderka , zalewam ciepła wodą i dobrze mieszam.Woda nie jest już taka twarda i nie zostają ślady po wodzie z kamieniem. normalnie wstaw Prezes zdjęcia po umyciu fury bez wytarcia, bo nie chce mi się wierzyć co opowiadasz Ale urwał :polew: :polew: Wojtuś łyknąłeś jak młody pelikan :polew: a już miałem nadzieje, że zaoszczędzę parę groszy na szamponie...
jarko Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ja używam Ludwika z balsamem i nie ma problemu z plamami.Leję go sporo do wiaderka , zalewam ciepła wodą i dobrze mieszam.Woda nie jest już taka twarda i nie zostają ślady po wodzie z kamieniem. normalnie wstaw Prezes zdjęcia po umyciu fury bez wytarcia, bo nie chce mi się wierzyć co opowiadasz
Rekomendowane odpowiedzi