Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] plamy po umyciu samochodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem po umyciu samochodu na słońcu zostają mi plamy po odparowanej wodzie... tak jakby od kamienia... zawsze do mycia używam ludwika i może dlatego... ma ktoś na to jakiś patent??? pzdr

Opublikowano

a moze by tak szamponem do samochodow ? :decayed:

Opublikowano

Szamponem i przede wszystkim w miarę możliwości nie na słońcu!Po umyciu samochodu dobrze jest go jeszcze przetrzeć szmatką.

Opublikowano

a czy szampon na pewno pomoże???? staram się tego nie robić na słońcu ale jak jest ciepło to wiadomo że i tak woda szybko paruje i jest to samo...

Opublikowano

Zaraz po umyciu wytrzyj szmatką! Satysfakcja gwarantowana! :>

Opublikowano

no to aż takie dziwne że zostają plamy? :gwizdanie: w Polsce mamy wodę jaką mamy, czyli twarda jak cholera, więc bez wytarcia mycie nie ma sensu :wink4: no i zainwestuj w szampon jakiś normalny...

Opublikowano

Witam mam problem po umyciu samochodu na słońcu zostają mi plamy po odparowanej wodzie... tak jakby od kamienia... zawsze do mycia używam ludwika i może dlatego... ma ktoś na to jakiś patent??? pzdr

a czy szampon na pewno pomoże???? staram się tego nie robić na słońcu ale jak jest ciepło to wiadomo że i tak woda szybko paruje i jest to samo...

O w mordę ... dobrze, że siedziałem i jestem spokojny, bo jeszcze bym dostał jakiś drgawek.

Jak czytam takie rzeczy to aż mi się nogi uginają.

Zapraszam do tego wątku:

http://www.a4-klub.pl/smf/wszystko_o_pielegnacji_auta_kosmetyki_meguiars_dobre_ceny_dla_klubu-t1514.0.html

Opublikowano

:polew: :polew:

Domestos jest lepszy na kamień :naughty:

Opublikowano

łożesz mać czizes szok i 13 przeraŻeŃ :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tak ja wyżej koledzy pisali, zainwestuj w szampon z woskiem, po myciu szmatka w ruch

Opublikowano

Domestos jest lepszy na kamień :naughty:

najlepsze efekty w połączeniu ze szczotą ryżową :kox:

Opublikowano

Ja używam Ludwika z balsamem i nie ma problemu z plamami.Leję go sporo do wiaderka , zalewam ciepła wodą i dobrze mieszam.Woda nie jest już taka twarda i nie zostają ślady po wodzie z kamieniem. :hi:

Opublikowano

Ja używam Ludwika z balsamem i nie ma problemu z plamami.Leję go sporo do wiaderka , zalewam ciepła wodą i dobrze mieszam.Woda nie jest już taka twarda i nie zostają ślady po wodzie z kamieniem. :hi:

normalnie wstaw Prezes zdjęcia po umyciu fury bez wytarcia, bo nie chce mi się wierzyć co opowiadasz :naughty::wink4:

Opublikowano

A ja zawsze do osuszenia auta uzywam wycieraczki samochodowej, piorem sciagam wode z dachu, maski i klapy z tylu. Robie tak od dziecka z kazdym samochodem i jest okej. Plamy ktore zostana likwiduje wilgotna ircha.

Opublikowano

Robie tak od dziecka z kazdym samochodem i jest okej.

Jasne, chciałbym zobaczyć nowe auto po takich kilku myciach.

Opublikowano

normalnie wstaw Prezes zdjęcia po umyciu fury bez wytarcia, bo nie chce mi się wierzyć co opowiadasz :naughty::wink4:

Ale urwał :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Wojtuś łyknąłeś jak młody pelikan :polew: :polew:

Opublikowano

Ale urwał :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Wojtuś łyknąłeś jak młody pelikan :polew: :polew:

a już miałem nadzieje, że zaoszczędzę parę groszy na szamponie... :polew::decayed:

Opublikowano

thn_MTMRS4K540_7.jpg

:kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...