Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Reflektory zespolone po II lifcie - rezanie i montaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

operacja zakończona....teraz i ja mam polifty i jest duuuuuuuuużo lepiej. na razie bez silniczków ale jutro myśle skończyć. czas roboczy 3 godzinki z przerwą na kawke.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 231,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zamontowałem TYC-e i moje zdanie jest, że są warte swojej ceny nic mi się nie trzęsie nic nie paruje linie odcięcia są spoko takie jak powinny być. Różnica między przedliftowymi a poliftowymi jest duża. ;D ( później będzie BI-xenon)

Opublikowano

nic mi się nie trzęsie nic nie paruje

przecież od razu nie zaparajue po założeniu:)

Opublikowano

lampki dzisiaj doszły, zakładam w sobotę, zrobie fotostory może :cool1:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 16:35_________________________________________________mam valeo dzielone teraz zamówiłem depo zespolone, który schemat mi się przyda na zmianę wiązki?

Opublikowano

lampki dzisiaj doszły, zakładam w sobotę, zrobie fotostory może :cool1:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 16:35_________________________________________________mam valeo dzielone teraz zamówiłem depo zespolone, który schemat mi się przyda na zmianę wiązki?

przecież pisze jak byk !! bosch na valeo i valeo na valeo.... czyli to drugie

Opublikowano

jak byk nie pisze bo depo to nie valeo :hi:

Opublikowano

w podlaczeniu jaden ciul

Opublikowano

Przy lutowaniu kabelków według schematu, nie wyszło mi tak jak powinno a mianowicie zamiast mijania świeciły się drogowe, a o zmianie kostek w lampie nie ma mowy bo kabelek jest za krótki by zmienić to w środku wiec musiałem zamienić kabelki( mogło to być źle wpięte w moich kostkach Lamp)

Po za tym ok. pozdro dla Autora Postu.

Opublikowano
  • Autor

Przy lutowaniu kabelków według schematu, nie wyszło mi tak jak powinno a mianowicie zamiast mijania świeciły się drogowe, a o zmianie kostek w lampie nie ma mowy bo kabelek jest za krótki by zmienić to w środku wiec musiałem zamienić kabelki( mogło to być źle wpięte w moich kostkach Lamp)

zawsze warto sprawdzic miernikiem wczesniej.

Po za tym ok. pozdro dla Autora Postu.

:hi:

Opublikowano

ale depo to zamiennik valeo. Logiczne. Koniec OT

Opublikowano

moze ktos opisac jak przebiega montaz silniczkow z ori bosch do depo.jakos nie wiem jak je tam spasowac.

Opublikowano
  • Autor

ciężko wchodzą ale wchodzą - posmaruj wazeliną :gwizdanie:

Opublikowano

no tak ale gdzie dokladnie ja wmontowac, czy to ma byc tam pod tym deklem. tam jest taka czarna zaslepka okrągła.moze ma kto fotke z zamontowanymi

Opublikowano

wyciagasz taki plastil i wkladasz na jego miejsce silniczek. Jak otworzysz pokrywke to masz w rogu taki okrągly plastik zakonczony kulką. przekrecsz go i wyciagasz a na jego miejsce wkladaz silniczki.

Opublikowano

szybko jasno i na temat.dzieki wielkie

Opublikowano

panowie kupuje tylko żarówki h7 jak zmieniam lampy na zespolone?

Opublikowano

kostki, silniczki i chyba wsio

Opublikowano

dzięki wielkie :notworthy: źle sprecyzowałem pytanie bo chodziło mi o same żarówki bo o kostkach i silniczku wiem ale thx :decayed:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 22:56_________________________________________________właśnie u siebie zamontowałem zespolone lampy, efekt kox :cool1: obyło się bez żadnych problemów, thx autorowi za fotostory :naughty:

Opublikowano

Koledzy kupował już ktoś z tej aukcji http://moto.allegro.pl/lampy-audi-a4-99-01-chrom-clear-soczewka-tyc-i1530819823.html mam już wszystko co potrzebne koleś miał mi załatwić za 300 zł komplet lamp firmy tyc a teraz chce 400 zł a na allegro jest taniej :>

Opublikowano

aha zapomniałem panowie zauważyłem że od galaxy pasuje idealnie wtyczka od lamp do naszych zespolonych, nie trzeba zmieniać pinów 1518404980

Zapewne jak i od galaxy pasuje to i od sharana i alhambry. Pozdrawiam