mrogal Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Letniego setupu nie odpuszczasz:decayed: no ja jutro letni pcham ciekawe czy mocno bede sie slizgal. pierwszy raz w zimie na letnich beda kulał
WhyMe? Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Letniego setupu nie odpuszczasz:decayed: no ja jutro letni pcham ciekawe czy mocno bede sie slizgal. pierwszy raz w zimie na letnich beda kulał Tylko po co?
Gracjan Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Letniego setupu nie odpuszczasz:decayed: no ja jutro letni pcham ciekawe czy mocno bede sie slizgal. pierwszy raz w zimie na letnich beda kulał Tylko po co? Po to żeby był tu nie ma co tł umaczyć
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Letniego setupu nie odpuszczasz:decayed: no ja jutro letni pcham ciekawe czy mocno bede sie slizgal. pierwszy raz w zimie na letnich beda kulał Tylko po co? Po to żeby był tu nie ma co tł umaczyć zabijcie kogoś na drodze i wtedy porozmawiamy.....
mrogal Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Letniego setupu nie odpuszczasz:decayed: no ja jutro letni pcham ciekawe czy mocno bede sie slizgal. pierwszy raz w zimie na letnich beda kulał Tylko po co? Po to żeby był tu nie ma co tł umaczyć zabijcie kogoś na drodze i wtedy porozmawiamy..... o wielka straż k.wa! bo wszyscy maja zimowki, a jak maja zimowki to lepia one do drogi jak super glue
Gracjan Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Letniego setupu nie odpuszczasz:decayed: no ja jutro letni pcham ciekawe czy mocno bede sie slizgal. pierwszy raz w zimie na letnich beda kulał Tylko po co? Po to żeby był tu nie ma co tł umaczyć zabijcie kogoś na drodze i wtedy porozmawiamy..... Jest obowiązek jazdy na zimówkach ? NIE MA... Tak samo można się doczepić do HIDów, ciemnych szyb, wystających kół itd.... ---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ---------- Letniego setupu nie odpuszczasz:decayed: no ja jutro letni pcham ciekawe czy mocno bede sie slizgal. pierwszy raz w zimie na letnich beda kulał Tylko po co? Po to żeby był tu nie ma co tł umaczyć zabijcie kogoś na drodze i wtedy porozmawiamy..... o wielka straż k.wa! bo wszyscy maja zimowki, a jak maja zimowki to lepia one do drogi jak super glue Widziałem jakie ludzie zakładają zimówki, ja lepsze letnie wyrzucałem ale ma zimówki...
WhyMe? Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Letniego setupu nie odpuszczasz:decayed: no ja jutro letni pcham ciekawe czy mocno bede sie slizgal. pierwszy raz w zimie na letnich beda kulał Tylko po co? Po to żeby był tu nie ma co tł umaczyć zabijcie kogoś na drodze i wtedy porozmawiamy..... Dokładnie
P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Niby dorośli a jednak dzieci:whistling::whistling:
slavko87 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Gracjan jak malo uzywa fury to moze bujac na letnich, jakos sie przetyrka z pkt A-B. Gorzej jak ktos auta uzywa na codzien do pracy itd, doj**ie sniegu i zaczynaja sie problemy a nikt mi nie powie ze letnia daje rade na sniegu, zimowka to zimowka, glupi tego nie wymyslil.
mrogal Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Gracjan jak malo uzywa fury to moze bujac na letnich, jakos sie przetyrka z pkt A-B. Gorzej jak ktos auta uzywa na codzien do pracy itd, doj**ie sniegu i zaczynaja sie problemy a nikt mi nie powie ze letnia daje rade na sniegu, zimowka to zimowka, glupi tego nie wymyslil. co Ty nie powiesz? Posadze Cie w ojca A4 na "zimowkach" zobaczyl bys gwiazdy tancza na lodzie Ja potrzebuje zalozyc lato tylko na jutro na WOŚPa, we wtorek bedę robił tą samą odległość ale na czas wiec juz polece na zimie, jutro nie mam parcia spokojnie sie zakulam
slepy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Fura wygląda za***iście, trzeba sie rozglądnąć za jakąś fajną 18 na zimę i sie tak kulać, ja robie 400km tygodniowo, po takich drogach ze na letnich kapciach była by męczarnia w ciul:whistling:
P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Dlatego ja Rs6 wrzucam na przyszłą zime w 18" nie umiem patrzeć na moje 17:facepalm:
H4mm3R Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Dlatego ja Rs6 wrzucam na przyszłą zime w 18" nie umiem patrzeć na moje 17:facepalm: Bo masz kompleksy
MARCIN607 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Dlatego ja Rs6 wrzucam na przyszłą zime w 18" nie umiem patrzeć na moje 17:facepalm: Bo masz kompleksy :polew::polew:
pawel1380 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 http://s9.postimage.org/gmimmhlnj/images.jpg :polew:
P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Dlatego ja Rs6 wrzucam na przyszłą zime w 18" nie umiem patrzeć na moje 17:facepalm: Bo masz kompleksy :polew::polew: :grin::grin:
PABLO Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 :grin: Gracek zajebiaszczo się prezentuje w zimie na tym setupie
slavko87 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Gracjan jak malo uzywa fury to moze bujac na letnich, jakos sie przetyrka z pkt A-B. Gorzej jak ktos auta uzywa na codzien do pracy itd, doj**ie sniegu i zaczynaja sie problemy a nikt mi nie powie ze letnia daje rade na sniegu, zimowka to zimowka, glupi tego nie wymyslil. co Ty nie powiesz? Posadze Cie w ojca A4 na "zimowkach" zobaczyl bys gwiazdy tancza na lodzie Ja potrzebuje zalozyc lato tylko na jutro na WOŚPa, we wtorek bedę robił tą samą odległość ale na czas wiec juz polece na zimie, jutro nie mam parcia spokojnie sie zakulam jak ma huyowe zimowki to tanczy. Ja dalem przyklad ze tak jak Gracjan malo km robi to moze albo jak Ty piszesz ze na dzien tylko musisz ale niech Ci dopier**li sniegu jak bedziesz wracal to bedziesz huyami rzucal:grin:
mrogal Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Gracjan jak malo uzywa fury to moze bujac na letnich, jakos sie przetyrka z pkt A-B. Gorzej jak ktos auta uzywa na codzien do pracy itd, doj**ie sniegu i zaczynaja sie problemy a nikt mi nie powie ze letnia daje rade na sniegu, zimowka to zimowka, glupi tego nie wymyslil. co Ty nie powiesz? Posadze Cie w ojca A4 na "zimowkach" zobaczyl bys gwiazdy tancza na lodzie Ja potrzebuje zalozyc lato tylko na jutro na WOŚPa, we wtorek bedę robił tą samą odległość ale na czas wiec juz polece na zimie, jutro nie mam parcia spokojnie sie zakulam jak ma huyowe zimowki to tanczy. Ja dalem przyklad ze tak jak Gracjan malo km robi to moze albo jak Ty piszesz ze na dzien tylko musisz ale niech Ci dopier**li sniegu jak bedziesz wracal to bedziesz huyami rzucal:grin: jestem, sniegu dopierd.lilo ale trasa czarne 1.20zł mozna spokojnie jechac, wiadomo na sniegu blocie i chlapie wozi strasznie, Gracek ma Q wiec troszke latwiej. dzis wrzucam zime spowrotem
Rekomendowane odpowiedzi