Michał Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 ale nie pasuje... trzeba opchnąć dalej jak to?
Gracjan Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 ale nie pasuje... trzeba opchnąć dalej jak to? Haczy o budę i nie da się do końca założyć Może jakbym kupił z RS4 ( inny numer ) to by pasowało ale ta jest z A6 Allroad
marcin_o23 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 fajnie działasz, podoba mi się ten niebieski pod machą
Michał Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 dziwne, ten nr co Ci dałem jest z s4/rs4:eusathink:
Gracjan Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 dziwne, ten nr co Ci dałem jest z s4/rs4:eusathink: No tak, ten tak, ale ja kupiłem z A6 allroad albo passat po lift czy coś takiego, była za 40zł więc zaryzykowałem, no ale niestety Opchnę tą i poszukam z VR5
Michał Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 a pod maską za dużo niebieskiego:wink:
Gracjan Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 zalozyles juz zderzak? Nie, jeszcze nie Muszę kupić jeszcze klej do przyklejenia blachy i nowy wąż do sprysków
mrogal Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 zalozyles juz zderzak? Nie, jeszcze nie Muszę kupić jeszcze klej do przyklejenia blachy i nowy wąż do sprysków nie lep registracji na klej Medik sie fkurwi
Gracjan Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 zalozyles juz zderzak? Nie, jeszcze nie Muszę kupić jeszcze klej do przyklejenia blachy i nowy wąż do sprysków nie lep registracji na klej Medik sie fkurwi Jak będzie zabierał auto to tymi rencami mu wyczyszczę to wszystko
Klajtekkk21 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Siema bardzo fajnie siadl ten niebieski kolorek pod macha... Gracjan mogl bys mi dac jakies namiary na ta zaslepke rejestracji przedniego zdesia... pozdro
Gracjan Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 Siema bardzo fajnie siadl ten niebieski kolorek pod macha...Gracjan mogl bys mi dac jakies namiary na ta zaslepke rejestracji przedniego zdesia... pozdro Jak się nie mylę to ten numer - 8D0 807 977
moskal Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jaka folia utrzyma się przy takiej temperaturze sa folie ktore utrzymuja sie na zaciskach hamulcowych wiec mysle ze z utrzymaniem na "Y" nie byłoby problemu
Gracjan Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jaka folia utrzyma się przy takiej temperaturze sa folie ktore utrzymuja sie na zaciskach hamulcowych wiec mysle ze z utrzymaniem na "Y" nie byłoby problemu Człowiek uczy się całe życie, nie wiedziałem Ale mimo wszystko wolę jakiś kolor...
junior_tdi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 dobrze mu z tym niebieskim pod maską
Buba Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jaka folia utrzyma się przy takiej temperaturze sa folie ktore utrzymuja sie na zaciskach hamulcowych wiec mysle ze z utrzymaniem na "Y" nie byłoby problemu jakie??
moskal Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 jakie?? spytaj nosba co naklejał na zaciski
Gracjan Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 Zderzak na aucie, obawiałem się trochę jak dobrany jest kolor ale jak na razie jest dobrze, mam nadzieję że w słońcu się to nie zmieni i nie trzeba będzie poprawiać Tylny zderzak na ziemi... i wszędzie ten syf... wrr Już lepiej Zderzak też porządnie wymyty, "dyfuzor" pomalowany w czarny połysk... Czas na zaciski, czarne już mi się znudziły i postawiłem na niebieski Śruby też "oberwały"...
Rekomendowane odpowiedzi