Gość Damian A4 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Co rok rozrząd wymieniasz? Bo rok temu chyba też zmieniałes
Gracjan Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 W tamtym roku zmieniłem tylko pasek bo uszkodziło mi go rozpadające się koło pasowe :gwizdanie:
moskal Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 W tamtym roku zmieniłem tylko pasek bo uszkodziło mi go rozpadające się koło pasowe :gwizdanie: podczas jazdy ???
Gracjan Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 Niestety tak, trochę strat narobiło... Jakiś ..... je pospawał i niestety ale spaw nie wytrzymał, dobrze że rozpadło się 2km od domu przy prędkości 40km/h podczas zjazdu z ronda a nie jakieś 3min wcześniej jak leciałem autobaną "trochę" więcej niż wolno... Ale straty i tak były.
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 No ale chyba maski nie musiałeś klepac?
Gracjan Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 Pas przedni dość mocno oberwał, pasek wielorowkowy a dokładniej jego strzępy dość długo znajdowałem pod maską, rura wodna która idzie do chłodnicy oleju poszła na złom, padło wisko... Prawie zrobiła się dziura w chłodnicy...
Buba Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Pas przedni dość mocno oberwał, pasek wielorowkowy a dokładniej jego strzępy dość długo znajdowałem pod maską, rura wodna która idzie do chłodnicy oleju poszła na złom, padło wisko... Prawie zrobiła się dziura w chłodnicy... grubo, całe szczęscie ze silnik nie ucierpiał
Gracjan Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 Rozrząd zmieniony, powoli składam fure Oczywiście nie obyło się bez problemów z odkręceniem wisko...
RVN Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 No kolego nie czytalem wczesniejszych 16stu ston postow ale piekne autko i niesamowitym kolorze - jedynie czego by mi tu zabraklo to sciema szyb po calosci metoda piecowa.
Gracjan Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 Nie ma lipy, coś trzeba rezać, szkoda że mechanior dał ciała i zamówił złe łożysko...
Buba Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Nie ma lipy, coś trzeba rezać, szkoda że mechanior dał ciała i zamówił złe łożysko... zaciski na drucie?? masakra
Gracjan Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Opublikowano 30 Lipca 2011 Zderzak i dokładka poprawione, zderzak nie ma szpar a dokładka już nie jest wygięta
medik Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Wszystko ładnie, pięknie. Zderzaki fajnie poprawione. Ale ta dokładka
Olaf Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 pieknie wyglada ta dokladka pasuje jak ulal wszystko
Klajtekkk21 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Piękna jest twoja eSa, a dokładka to miód-malina, ja właśnie czekam na kuriera aż moja przyniesie he he :kox: Jeszcze raz fura kox
Rekomendowane odpowiedzi