jozek726 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 daj spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jeszcze jedna fotka z Pogoria Treffen.... No i kilka fotek z Rock`n Low Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 No niby pieknie,ale te biale napisy... Gracjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 No niby pieknie,ale te biale napisy... Gracjan sa w cipke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Fura nadal ładna, przeładna. Dobrze, że jednak nie sprzedałeś, ale te napisy trącają mi remizą (bez obrazy). Żółte zaciski też średnio pasują: kolor felg, kolor auta to miało by smak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jeden lubi blondynki a drugi jak mu nogi śmierdzą, ile ludzi tyle opinii Mi się podobają, zwraca na siebie uwagę i według mnie pasują do całokształtu... Kolor zacisków tez uważam za najlepszy jaki był przez te wszystkie wcielenia, na tył wpadnie pewnie przez zimę hamulec normalny i to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Właśnie moim zdaniem wszysytko ładnie wygląda..koło zacisk i napisy..fura mega za***ista.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tido Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Przejrzałem cały temat i powiem Ci, że autko masz konkret chciałbym mieć tyle czas, chęci i pieniędzy, żeby dorobić się takiej piękności. Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Gracjan, a ty co spać nie umiesz? Ładnie tak smykać się po "nielegalnych wyścigach"? a jeśli chodzi o auto, to na żywo jest mega dobrze, wszystko komponuje się ze sobą i tworzy ładną całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Gracjan, a ty co spać nie umiesz? Ładnie tak smykać się po "nielegalnych wyścigach"? a jeśli chodzi o auto, to na żywo jest mega dobrze, wszystko komponuje się ze sobą i tworzy ładną całość Hehe, widzę że nic się nie ukryje Wyjechałem trochę pohałasować, na spota i padł pomysł żeby na "nielegalne wyścigi" się przejechać, a że mnie długo nie trzeba namawiać to szybko się zgodziłem hehe... Ogólnie jakoś co kolejne spotkanie to mniej się dzieje a już ucieczka ludzi jak widzą radiowóz na sygnałach jest przekomiczna, naoglądali się szybkich i wściekłych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 szkoda, że nie zrobiłeś chociaż jednego przejazdu żebym mógł usłyszeć jak to ryczy a jeśli chodzi o uciekanie, co poradzisz że niektóre auta może jeżdżą ale jeśli chodzi o stan techniczny to....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Jeszcze dwie fotki z Rock`n low... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboform550 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 felgi co masz na aucie to 18 czy 19"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) felgi co masz na aucie to 18 czy 19"? 19x8,5J Małe odkopanie tematu... Powoli zaczynam realizować plany co do przyszłego sezonu, na pierwszy ogień mała przeróbka rollbara + nowy kolor... Wycieczka do Ireco Motorsport udana Kolejna rzecz to nowa zabudowa podłogi i obicie materiałem... Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Gracjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 a do czego to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Penie łączenie krzyżowe rollbara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Dokładnie tak... Roll skończony, aktualnie jest u lakiernika, we wtorek odbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 jak ty to teraz tam wepchniesz ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 jak ty to teraz tam wepchniesz ....... Jeszcze miejsce jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi