pawelwarsze Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 tak przy okazji... jak działa LC w ręcznej skrzyni w b5? normalnie dziala
Buba Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Rogala nie ma się co czepiać. Ma kilka grupowych aktualnie i poza tym ma inne rzeczy na głowie. Klient patrzy ze swojej strony a on ze swojej Nosb dlaczego uważasz że po samym sofcie LC rozwali turbiny? Tak samo jak K04 czy GT28 może się posypać przy 500KM. Prędzej chyba sprzęgło i półośki się rozlecą
Gracjan Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 Temat MrMotors można zakończyć A co do LC i turbin, tak jak Bubie wydaje mi się że pierwsze tak czy siak padnie sprzęgło...[br]Dopisany: 16-12-2011, 18:20:08_________________________________________________Niedawno przyszła paczka od Tom77... image upload
Michał Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 tak przy okazji... jak działa LC w ręcznej skrzyni w b5? normalnie dziala no filmiki to ja widziałem bardziej ciekawi mnie strona techniczna, że niby co, mam zapiętą jedynkę, sprzęgło wciśnięte i gaz w podłodze a komp sam dobiera obroty do startu? czy jak to wygląda?
Gracjan Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 U nikolasa był zrobiony przycisk: - od 2.50minRogal z tego co mi mówił to jakoś przy pomocy hamulca włącza się LC żeby przy każdych światłach nie wyglądać jak debil
Iverson Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 rozkurwiony jestem doszczetnie tym filmikiem
Armi Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 potwór nie samochód Dałbym się pokroić za takie auto Ale hamulce i przednie lampy bym zmienił
moskal Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 potwór nie samochód Dałbym się pokroić za takie auto Ale hamulce i przednie lampy bym zmienił i zawias bo to latało na 1BE :kox: :kox:
viktor098 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 co on z 60 ki startowol :gwizdanie:
bezimienny Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Może okaże sie że debil jestem, ale co to jest to LC? nie moge znaleźć info o tym
Murdzi Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Też się zastanawiałem, ale po obejrzeniu tego filmiku stwierdzam, że to chyba Launch Control :gwizdanie: Dobrze myślę?
moskal Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Też się zastanawiałem, ale po obejrzeniu tego filmiku stwierdzam, że to chyba Launch Control :gwizdanie: Dobrze myślę? :naughty:
Gracjan Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 potwór nie samochód Dałbym się pokroić za takie auto Ale hamulce i przednie lampy bym zmienił i zawias bo to latało na 1BE :kox: :kox: Wydaje mi się że był u Nikolasa gwint KW V1...[br]Dopisany: 17-12-2011, 10:56:17_________________________________________________ Też się zastanawiałem, ale po obejrzeniu tego filmiku stwierdzam, że to chyba Launch Control :gwizdanie: Dobrze myślę? :naughty: Dobrze
Nelson Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filmik Coraz bardziej przekonuje się do Esss.... Nie wiem czy budżet biednego studenta pozwoli na takie auto... Gracek dlaczego lejesz Castrola? Przecież te oleje są przereklamowane... Ktoś ostatnio pokazał jak wygląda silnik jeżdżony na Castrolu Zastanawiam się ile można wycisnąć z AGB, robiąc jedynie fmica i program :gwizdanie:
moskal Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zastanawiam się ile można wycisnąć z AGB, robiąc jedynie fmica i program :gwizdanie: +/- 320KM , mozna wiecej tylko kwestia wytrzymałości turbin
Nelson Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zastanawiam się ile można wycisnąć z AGB, robiąc jedynie fmica i program :gwizdanie: +/- 320KM , mozna wiecej tylko kwestia wytrzymałości turbin Taka liczba w zupełności zadowoliłaby moją osobę
moskal Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zastanawiam się ile można wycisnąć z AGB, robiąc jedynie fmica i program :gwizdanie: +/- 320KM , mozna wiecej tylko kwestia wytrzymałości turbin Taka liczba w zupełności zadowoliłaby moją osobę ja mam w granicach 300 i jak najbardziej mnie zadowala
Gracjan Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filmik Coraz bardziej przekonuje się do Esss.... Nie wiem czy budżet biednego studenta pozwoli na takie auto... Gracek dlaczego lejesz Castrola? Przecież te oleje są przereklamowane... Ktoś ostatnio pokazał jak wygląda silnik jeżdżony na Castrolu Zastanawiam się ile można wycisnąć z AGB, robiąc jedynie fmica i program :gwizdanie: Leje Castrola bo olej zmieniam i tak max co 7tys więc wydaje mi się że obojętnie co naleje to da radę przez tą odległość Zawsze lepszy nowy castrol niż stary np. Valvoline. GTO powiedział że jak auto zdrowe to przy zrobionym wydechu i FMICu może zrobić z 340km.
Rekomendowane odpowiedzi