Gracjan Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Na seryjnych coolerach chyba nie ma uja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 zrobi, zrobi :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Okaże się Teraz najważniejsze jest żeby wszystko dobrze siadło, potem pojeździć trochę żeby się wszystko ułożyło, potem można myśleć o programie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCQ Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 taa 340 KM da radyy na seryjnych :polew: tak serio to wsadzaj coolery z RS4 przynajmniej (SID chyba ma coś), a te 800-900 zł to nic w porównaniu do ogólnych kosztów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 kolega jezdzi na programie GTO, 327kM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCQ Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 tak tylko powiedz mi jaki to sens, jak coolery z RS4 w lecie ledwo sapią P.S. te 340 są realne zresztą Gracjan zapytaj się Krzycha ile zrobił na k03 , ale wsadzaj inne coolery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jak już będę coś rzeźbił to tylko FMIC wchodzi w grę lub te SMICe z ebaya, chińczyki ale wydajniejsze niż RS-owe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 kupiłeś nowe k03?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 jak widac na dołaczonych "rysunkach" Gracjan, jakie koszta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 kupiłeś nowe k03?? A no jak widac na dołaczonych "rysunkach" Gracjan, jakie koszta ? PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mnie tez interesuje cena za te nowki W te 330KM to nie wierze na seryjnych coolerach (i jeszcze pewnie wydech seria), na obciazeniowce wyszloby na pewno sporo mniej. Zdrowa seryjna eSka ma po sofcie 300-310KM. Z wydechem i coolerem mozna atakowac 330. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zimą na mega mocnym programie może by wyszło okolice 330KM ale pewnie latem już by było z 300 jak dobrze pójdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Same zdrowe turbo i coolery powinny dużo dać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Całkiem seria, takie same jak szły na pierwszy montaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Gracjan to chociaz mogłes wziąć K03s , do tego wtryski , fmic i byłoby pieknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ile było by więcej, według mnie nie warto, jak się już bawić to raz a dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Gracjan, mam prosbe zmierz prosze srednice dolotu w jednej turbinie dopiero teraz sie im przyjrzalem i zauwazylem ze maja po 8 lopatek jak w K03S i K04 a zwykla K03 ma ich 12, czyli wniosek z tego ze w S4-ce sa mocniejsze turba niz poczatkowo zakladalismy jako zwykle K03 i hybryda nie mialaby tutaj zastosowania ale moze sie myle, wiec prosze o wymiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ile było by więcej, według mnie nie warto, jak się już bawić to raz a dobrze przestań , do K03s nie potrzeba wiekszej rzezby , wtryski i fmic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCQ Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ile było by więcej, według mnie nie warto, jak się już bawić to raz a dobrze przestań , do K03s nie potrzeba wiekszej rzezby , wtryski i fmic wytłumacz upartemu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ile było by więcej, według mnie nie warto, jak się już bawić to raz a dobrze przestań , do K03s nie potrzeba wiekszej rzezby , wtryski i fmic wytłumacz upartemu :> no własnie. ja stwierdziłem ze jesli bede cos grzebał to dam roztoczyc moje zapasowe K03 , zmienie wtryski , załoze fmica i to wszystko. jak peknie 360 to mi starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi