Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a one jakieś chore że takie zabandażowane? :dziura:

:decayed:

• Odpowiedzi 3.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Leczą się :gwizdanie:

Opublikowano

Wydech na ziemi, sondy wykręcone.

Precaty były pełne, większość wydechu idzie na złom, zostaje jedynie końcowy tłumik, jest jak nowy ( do sprzedania ). Jutro już trochę przyjemniejsza robota bo składanie całości i niepewność przed efektem końcowym :naughty:[br]Dopisany: 08-04-2011, 21:53:53_________________________________________________Wydech na aucie, po 17 godzinach wkońcu siedzi, zostało kilka poprawek. Niestety nie jest taki plug and play jak się mogło wydawać, sporo rzeźby jest. Dźwięk bardzo miło mnie zaskoczył, w środku jest bardzo przyjemnie a na zewnątrz już dość głośno, tak jak powinno być :naughty:

Jak już uporam się ze wszystkim to porobię jakieś filmiki.

Kilka zdjęć, nie było nawet czasu dokładnie wszystko fotografować:

08042011093.jpg

08042011094.jpg

09042011095.jpg

09042011096.jpg

Sorry za jakość ale fotki robione w ciemnym garażu i telefonem.

Opublikowano

kolego tylna roleta jest oryginalna ?

Opublikowano

kolego tylna roleta jest oryginalna ?

Tak :-)

Opublikowano

orientujesz się może ile kosztuje taka roleta ?

Opublikowano

Musisz zadzwonić do ASO i zapytać, ja kupowałem przez forum ale nie pamiętam ile płaciłem.

Opublikowano

aha ...

a tak poza tym niezła furka :naughty::good:

Opublikowano

Jak skonczysz, daj znac ogarniemy jakiegos spota :naughty:

Opublikowano

Jak skonczysz, daj znac ogarniemy jakiegos spota :naughty:

Pewno, myślę że coś koło weekendu można myśleć :naughty:[br]Dopisany: 10-04-2011, 20:17:02_________________________________________________

Zdjęcie wydechu już na gotowo, auto po kuracji meguiars-em, blachy przyklejone klejem do szyb:

DSC_0180_1280x768.jpgDSC_0181_1280x768.jpgDSC_0182_1280x768.jpgDSC_0183_1280x768.jpgDSC_0184_1280x768.jpg

Opublikowano

wywalić ten znaczek esy

no i ja bym tablic nie przykleił do klapy, tak jakoś dziwnie :rolleyes:

Opublikowano

Znaczka napewno nie ruszę :kox:

W tym tygodniu postaram się nagrać jakiś filmik z dźwiękiem wydechu :)

Opublikowano

najlepiej wygląda od dołu, zdjęcie z kanału poproszę :kox:

Opublikowano

jak poskladane to kiedy jakis spocik? chetnie poslucham jak to mruczy na zywo :kox:

Opublikowano

jak poskladane to kiedy jakis spocik? chetnie poslucham jak to mruczy na zywo :kox:

Zgadamy się na GG :naughty:

Opublikowano

po przejazdzce banan z twarzy mi nie schodzil :slina: auto jest mega zadbane i chodzi jak szwajcarski zegarek :decayed: a dzwiek wydechu to muzyka dla uszu :kox: :kox: :kox: do nastepnego ;)

Opublikowano

po przejazdzce banan z twarzy mi nie schodzil :slina: auto jest mega zadbane i chodzi jak szwajcarski zegarek :decayed: a dzwiek wydechu to muzyka dla uszu :kox: :kox: :kox: do nastepnego ;)

FILMIK!!!!!!!!!! :rant:

Opublikowano

mikrofon w fonie czy kamerce i tak nie ogarnie jak to chodzi :gwizdanie: to trzeba posluchac w realu :naughty:

Opublikowano

FILMIK!!!!!!!!!! :rant:

Będzie filmik, spokojnie :)[br]Dopisany: 17-04-2011, 20:20:31_________________________________________________Kilka fotek:

DSC_0186_1280x768.jpgDSC_0187_1280x768.jpgDSC_0188_1280x768.jpgDSC_0191_1280x768.jpgDSC_0201_1280x768.jpgDSC_0202_1280x768.jpgDSC_0204_1280x768.jpg

Opublikowano

jednak avant to avant, nawet w klekocie :kox: