krzysiek76 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 to ja już nie wiem co może być jeśli nie od pompo wtrysku, jak na loga powiedział mi że wszystko ok jeśli była by nieszczelność w układzie dolotowym to pokazało by na logach tak mi tłumaczył koleś który mi to robił więc sam już nie wiem
spawacz1 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 wbij sobie na google"Kisielnicki Szczecin automatyczne skrzynie biegów" znajdziesz adres i telefon zadzwoń i porozmawiaj on ci doradzi wiem że do ciebie daleko troszkę ale mi dobrze doradził zmianę pompy paliwa ja tam serwisuję automat i jestem zadowolony zna sie na rzeczy, najlepiej znajdż tam adres e-mail i napisz co się dzieje i co sprawdzałeś on odpisze a znają sie naprawde dobrze.
letallec Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Mozesz miec wrzucony jakis box lub jakis niedorobiony chip. Dlatego tez tak istotne są te logi. Najprostsze i najtansze rozwiazanie. Your choice
sowa73 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 siemanko właśnie jestem po wymianie końcówek wtryskiwaczy-dlaczego wymieniłem? auto po wciśnięciu gazu za sobą zostawiało czarną smugę(nie tzw.bąka)ale kopciło jak kamaz.z ciekawości kazałem sprawdzić stare te co były-szok nic więcej ,aż dziw że auto odpalało od cyknięcia
czester Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 siemanko właśnie jestem po wymianie końcówek wtryskiwaczy-dlaczego wymieniłem? auto po wciśnięciu gazu za sobą zostawiało czarną smugę(nie tzw.bąka)ale kopciło jak kamaz.z ciekawości kazałem sprawdzić stare te co były-szok nic więcej ,aż dziw że auto odpalało od cyknięcia Tylko, że kolega ma trochę inna generacje silnika
Pawlo 2004 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 MI sie wydaje, ze jest tam wrzucony jakis niedorobiony program i przez to kopci najlepszym rozwiązaniem jest zrobienie logów i wrzucenie na forum.
krzysiek76 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 witam koledzy zrobiłem logi i wyszło że zawór erg nie zamyka uszkodzony zaślepiłem go i po problemie z góry dziękuję za pomoc!!!!
Rekomendowane odpowiedzi