wit.s Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Jeśli wiem, to następną wskazówką będzie, że Delikwent pochodzi z rejonu mazowieckiego (też do mnie pasuje )
wit.s Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 i nawet w tym wątku napieprzam posty cały czas
rex Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Taktuś :> ? Albo Kaziu Wichura :> ? i wts :oklaski: Ale zwycięzca może być tylko 1 :> Stawiam na Kazka :>
letallec Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Tez chyba wiem :>. Czy moze juz nie ma A4?
spanky Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Spanky, nie mod wiem wiem ... ja jestem tylko 8 godzin dziennie, 5 dni w tygodniu ...
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Albo Kaziu Wichura ? mnie tu ostatnio prawie nie ma więc zapewne to nie ja
pre_pl Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 według mnie odpowiedź już padła na tej stronie
rex Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witek, przyznaj się, jak długo jesteś na forum :D ? A, dobra, już mam Witek faktycznie pasuje
Flyer Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 ..a wczoraj cieszyl sie na spocie, ze nie ma w domu stalego dostepu do netu by sie wtedy dzialo...
wit.s Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zarąbisty wątek Jak w kryminale. Wszystkie ślady wskazuja na niego, tylko czy to oznacza, ze to właśnie on? A może właśnie trzeba szukać zupełnie gdzie indziej A może jednak jest takim spryciarzem, że zorganizował wszystko tak żeby wskazywało na niego to nikt nie pomyśli, że to on, bo zbyt oczywiste. Fantastico :dance:
letallec Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zarąbisty wątek Jak w kryminale. Wszystkie ślady wskazuja na niego, tylko czy to oznacza, ze to właśnie on? A może właśnie trzeba szukać zupełnie gdzie indziej A może jednak jest takim spryciarzem, że zorganizował wszystko tak żeby wskazywało na niego to nikt nie pomyśli, że to on, bo zbyt oczywiste. Fantastico :dance: Mnie tez to strasznie wzielo....
Hugo Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2007 TO NIE JEST WIT Ale osoba której szukacie faktycznie pochodzi z mazowieckiego i już prawie zgadliście.To znaczy jeden z Was dobrze kombinuje
wit.s Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Hugo. Trzeba było jeszcze nie pisać, ze to nie ja - miałbym jeszcze przez chwilę ubaw :gwizdanie: ,bo chyba część towarzystwa chyba trochę dała się podprowadzić . A teraz jest już za łatwo .... :dance:
pre_pl Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Hyy to wygląda na to że Pre posłał nas w maliny wskazówką że odpowiedź padła na poprzedniej stronie nie i Hugo potwierdza to, hyhyhy Właściwie wskazał "paluchem" osobę która już zgadła (prawie)
wit.s Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Nie posłał. Napisał, ze odpowiedź już padła, a nie, że padł nick. A rzeczywiście padła podpowiedź, taka, ze już myślałem, ze wylazło
Gość Goodspit Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ale kryminał się zrobił że hoho Hugo prosimy o więcej zagadek Tylko na robocie ciężko się skupić jak co chwilę sprawdzam czy nowych danych nie ma
Cabson Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Tylko na robocie ciężko się skupić jak co chwilę sprawdzam czy nowych danych nie ma Mam to samo, od rana :drool: A.
Hugo Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Tez chyba wiem :>. Czy moze juz nie ma A4? Może to jest podpowiedź???? Jakby to napisał Oniaczek : "hyhyhy"
Rekomendowane odpowiedzi