variocustoms Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Relacja była na 2 aparaty dlatego tyle fotek wyszło Co do padów to używałem teraz Urbana i polecam w powiązaniu z pastami Scholla Dzięki za miłe opinie Sent from my Variophone
Siwy Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Panowie cos mi smierdzi w aucie, okazalo sie ze to klima, a nie zaden z zapachow. Smierdzi filtr kabinowy i troche czuje ten nie przyjemny zapach z puszki w ktorej siedzi filtr. Wiecie moze czym to domyc? Filtr byl wymieniany na nowy po calym procesie oczyszczania i nabicia ukladu klimatyzacji, widac ze jest juz dosc brudny. Dzis psiknalem zapachem na filtr i czuc go w kabinie ale przebija sie troche jeszcze ten smierdzacy zapach.
H4mm3R Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Ostatnio kupiłem felgi na zimę, miały być "igły" jak je gościu wysyłał fakt krzywe nie są ale swoje przeszły. Więc dziś postanowiłem, na tyle ile mogę przywrócić im dawny blask. Maszynka DA + pomarańczowy pad scholl + menzerna 500 / niebieski pad 3M + menzerna 4000 i kalkulator. Przed Po Na koniec FK 1000p H-T
H4mm3R Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 ile Ci to zajęło? Z 2h, samo polerowanie dość szybko poszło, tylko moja sprawność jest ograniczona
wladi Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 No w końcu się za robotę wziąłeś a nie ciągle Ci tylko d*py w głowie:polew: Poza tym super robótka:wink:
variocustoms Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 rotacją i Schollem to byś lustro z tego zrobił, ale i tak efekt bardzo pozytywny
Tomasz Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 tomasz przyznaj się że podmieniłeś felgi:decayed: ja nie wiem co Wy tam widzicie z tych fot że są jakieś poprawy:whistling: good job:decayed:
variocustoms Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Wynajmę Serwis Samochodowy - Doskonała Lokalizacja! - Nieruchomości Lokal Biuro Magazyn - Gumtree Wielkopolskie / Poznań znalazłem super lokal na interes ale cena najmu zabija
Gracjan Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Ładną "dziuplę" można z tego zrobić
variocustoms Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 "detailing dziupla" ale nazwa, już tam gdzie robiłem ostatnio kilka autek to się na mnie dziwnie ludzie patrzą, pewnie myślą, że to jakiś szemrany interes
H4mm3R Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 rotacją i Schollem to byś lustro z tego zrobił, ale i tak efekt bardzo pozytywny mam S17+ i bardzo fajnie się nim pracuje, zastanawiam się nad kupnem szyszki polerskiej bo z roti to będę miał więcej zabawy
variocustoms Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Mothers ? Polska ECO Myjnie - Produkty do czyszczenia i pielęgnacji samochodów, autokosmetyki, pady do nakładania wosku Mothers ? Polska ECO Myjnie - Produkty do czyszczenia i pielęgnacji samochodów, autokosmetyki, pady do nakładania wosku ja bym w Mothers'a zainwestował
H4mm3R Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Mothers ? Polska ECO Myjnie - Produkty do czyszczenia i pielęgnacji samochodów, autokosmetyki, pady do nakładania woskuMothers ? Polska ECO Myjnie - Produkty do czyszczenia i pielęgnacji samochodów, autokosmetyki, pady do nakładania wosku ja bym w Mothers'a zainwestował Drogie to Mothers PowerConeŽ, 149.00 PLN - Kosmetyki samochodowe - auto kosmetyka do samochodu Warszawa - Felgi i opony, Mothers
variocustoms Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Tomek, ja się nauczyłem i nie kupuję już żadnych tanich akcesoriów i specyfików, w tym temacie cena=jakość=czas pracy=efekt ostateczny wracając do fajnego Urbana to po pierwszym praniu w 40 st zrobiło się coś takiego: niebieski super cut i czarny finish bez zmian Urban, super tani nie jest mam też pady Flexipads od roku, prane kilkanaście razy i nie ma takiego objawu
H4mm3R Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Dobrze że poruszyłeś temat padów, bo kupuje teraz lare epl 41 i chcę dobrać z ich oferty pady diamond, a jak dobrze myślę to są to pady flexi, które chwalisz? Wysłane z mojego HTC One X
variocustoms Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 oczywiście złożyłem reklamację mam też problem z Smartwax Smartfiber clean czyli płynem do prania padów i fibr, chyba jakaś podróba bo odbarwia, nie dopiera i fibry walą jak cholera, wcześniej miałem w kolorze niebieskim i było git a teraz niby nowa wersja a total shit
Gracjan Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Normalne jaja Co do padów to ja dzisiaj ciorałem na DA flexipads polish i finish, dla mnie się spisały bardzo dobrze
Rekomendowane odpowiedzi